خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
نقل قول از زومیت
سرعت دانلود: مورد دیگه که باعث ابهام کاربران شده سرعت دانلود در سرویس ها هست. تا قبل از تعرفه های جدید، اکثر شرکت‌ها پهنای باند رو به عنوان یک طرح تشویقی، باز گذاشته بودند: بنابراین شما حتی با خرید سرویس 1مگابیت هم حداکثر سرعتی که خط شما کشش داشت رو دریافت میکردید. اما در تعرفه های عیرحجمی، تقریبا تمامی شرکت ها (بجز پارس آنلاین برای سرویس‌های بالاتر از 3مگابیت) این طرح تشویقی رو حذف کردند که در نتیجه، شما دیگه سرعت قبلی خودتون رو نخواهید داشت. برای مثال، در تعرفه‌های جدید، سرعت دانلود سرویس 16مگابیت در بهترین حالت 2 مگابایت/ثانیه و سرعت دانلود سرویس 512کیلوبیت در بهترین حالت 64کیلوبایت/ثانیه خواهد بود. باقی سرویس ها هم به همین نسبیت محاسبه خواهند شد. باز بودن یا نبودن پهنای باند، در آینده ممکنه تغییر کنه.

Attachments

• photo_2017-12-10_22-38-52.jpg
    photo_2017-12-10_22-38-52.jpg
    131.3 KB · مشاهده: 31
بنده کرج هستم و سرعت 16 آسیاتک رو گرفتم
سرعت که تغییری نکرده و همونطور متناوب هست هنوز و نهایتا با idm توی دانلود 1.200 MB /persecond بشه
الان هم که دارم بهتون پیغام میدم قطع شده نت و با گوشی دارم این مطلب رو پست می کنم
قبلا سه ماهه با 30 گیگ حجم و 2 تا 8 صبح رایگان استفاده می کردم که سرعت هم تو تایم شبانه افت نمی کرد ابدا
همین سرعت بود تمام دانلود هام رو هم انجام میدادم یا از آسیا دی ال رایگان می گرفتم
و اگر تموم هم میشد حجم 90 گیگ گیگباکس می گرفتم که باز هم روش دانلود رایگان شبانه بود
کنسول اکس باکس هم دارم و مدام آپدیت های حجیم دانلود می کنم
فیلم و موسیقی هم با کیفیت های بالا استفاده می کنم
و قبلا این سرویس کاملا جواب کار من رو میداد
تنها اتفاقی که الان افتاده اینه
من به شخصه ترجیح میدم 100 گیگ حجم 6 ماه برای سیم کارتم بگیرم و خودم تصمیم بگیرم چقدرشو مصرف کنم نه اینکه الان 90 تومن پول بدم برای یک ماه و برای اینکه پولم هدر نره مجبور باشم استفاده کنم تا حجم تموم بشه
آسیاتک حجم اضافه باقی مونده به دوره بعد منتقل می کنه

الان چند ماهه ۵۱۲ هستم قطعی ندارم. الان هم ۳۵ هست. ممکنه تغییراتی داده باشن تو بستر مخابرات و درست شده باشه اما بعیده
خوش بحالت:D
این مال منه=)):))
pz9m_screenshot_(14).png

• Like
Reactions: amooei
چون الان ترافیک زیاد دارم قصد خرید ندارم که تست کنم ولی این یه نمونه از گزارش کاربران:
سرویس های قدیمی که اصن حد آستانه نداشتن که ایشون نوشته حد آستانه:-?
در هر صورت تو مصوبه ۲۶۶ به وضوح اومده که قیمت هر گیگ ترافیک بین الملل ۲۰۰۰ تومان هست و اگر هر ISP ای خلاف اینو انجام بده تخلف کرده:
تبصره: در صورت فروش حجم اضافه، سقف تعرفه هر گیگابایت ترافیک بین‌الملل، بیست هزار (20000)ریال تعیین میشود که براساس مصوبه جلسه شماره 251 کمیسیون، ارایه کننده خدمت موظف است تا نسبت به اعمال سقف تعرفه ترافیک داخلی، به
میزان پنجاه درصد(50%)سقف تعرفه ترافیک بین‌الملل اقدام کند.

دوستانی که اسیاتک دارن بگن با این طرح جدید وضعیت از چه قرار شده من الان سرعت 1 مگ دارم شبانه 2 تا 8 صبح 21 گیگ دان میکنم 25 روز هم از نتم باقیس تو طرح های جدید اسیاتک رایگان حذف کرده ؟تکلیف من امثال من که دانلودهای سنگین بازی میکنیم چیه ؟

پایه طرح مشکل نداره و کاملا به روزه:
1.تو دنیا هم سرعت میفروشن و نه حجم ،اما با این تفاوت که سرعتهای اونها بالاست
2.مصرف ما خیلی بالاست چون کپی رایت نداریم و فرت و فرت تو کار دانلودیم
را حل هم داری شما با همون قیمت که بری شاتل
ولی تو همین فروم هم کسایی داریم که راضی بودن
تو افرادی که پیش من میان میشه گفت 70 به 30 راضی بودن
چون افرادی که دانلودر شبانه هستن نسبت به کل جامعه خیلی رقم پایینیه
در طول زمان با جا افتادنش طرحهای متنوع هم عرضه میشه
الان جشنواره اومده و همه شرکتها میزنن و گر نه قدیم جشنواره ای نبود بعضا میشد برای یکسال تا 900 و حتی 1 میلیون پول دادم
این هم زمان بگذره بهتر میشه و با افزایش سرعت اینترنت و رو آوردن به vdsl و فیبر و تانوما و کاهش قیمتشون کم کم این طرح هم درست میشه
برای درست شدن یک اشتباه (که طرحهای قدیمی بود) باید جمعیتی قربانی بشن
بعید میدونم که درست بشه.. یه مشکل دیگه ای هم که داره علاوه بر گرونی اینکه باز هم سرعتمون دقیق مثل قبل نشده و از همه بدتر پینگ بالا و تایم اوت که نداشتیم اضافه شده. به فکر ما که مطمینا نیستن دوست من شک نکن..

• Like
Reactions: Sony+
بعید میدونم که درست بشه.. یه مشکل دیگه ای هم که داره علاوه بر گرونی اینکه باز هم سرعتمون دقیق مثل قبل نشده و از همه بدتر پینگ بالا و تایم اوت که نداشتیم اضافه شده. به فکر ما که مطمینا نیستن دوست من شک نکن..

ولشون کن خوششون میاد چرت و پرت بگن.
این یکی رو نمیدونم از کجاشون در آوردن:
1.تو دنیا هم سرعت میفروشن و نه حجم ،اما با این تفاوت که سرعتهای اونها بالاست
میگم تو اروپا نت میفروشن نامحدود خودم دیدم سرچ کنید تو کره ، تایلند ، مالزی ، استرالیا ، چین ، ترکیه ، همین عراق جنگ زده و... هم نت نامحدود میفروشن آخه چرا عادت کردید هر -- و شری رو قرقره بکنید تکرار کنید؟
اون جمله مسخره واسه ADSL نیست برای اینترنت همراه lte هستش که اونم محدودیت یک ترابایت میدن.

فقط دوستان یکراه داره واسه مقابله با این گرون فروشی و اینترنت غیر متعارف در کل میشه دزدی که از ما می کنن اونم اینکه کل ایران هر فردی از هر شرکتی سرویس اینترنت می گیره شروع کنن به تخیله اینترنتشون و از اینترنت همراه استفاده کنن باور کنید درست میشه من چند روز پیش زنگ زدم 195 جهت شکایت مخابرات امروز از مخابرات زنگ زدن گفتن مشکلتون چیه خلاصه سرتون رو درد نیارم بحث کشید به همین طرح های جدید که اومد حتی خود کارمندای مخابرات هم راضی نیستن ازین طرح های شون و جالب که حالا راست یا دروغ گفت از روزی که بحث همین اینترنت غیر حجمی اومده هروز دارن زنگ میزن جهت تخلیه سرویسشون.در مجموع حرفم اینه که اگه همه با هم هماهنگ باشیم اینترنت که سهل کوه رو هم می تونیم جابجا کنیم ولی افسوس صد افسوس که هماهنگ نیستیم:((:((

دوستان. الان من برسی کردم که سرعت آسیاتک 16، 900 گیگ در سه ماه 80 تومن هست که به نظرم خوبه. چون من قبلاً همین گیگ باکس رو 15 گیگ می‌خریدم گیگی 800، تازه باید پول خود سرویس هم می‌دادم. اینجوری انگار کلا برای هر گیگ 800 تومن می‌دم. البته برای من الان سواله که آیا می‌تونم هر ماه این 900 گیگ رو استفاده کنم و دوباره سرویس رو تمدید کنم؟ یعنی 900 گیگ 80 تومن. به خودشون زنگ زدم گفت می‌شه. اما مثل اینکه ماهانه بیشتر از 300 گیگ نمی‌شه دانلود کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or