SAEED_TAJ
کاربر سایت
سرعتم نسبتا راضی هستم.دانلودم حداقل 1مگ سرعت داره.سرعتون چی ؟ راضی ن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سرعتم نسبتا راضی هستم.دانلودم حداقل 1مگ سرعت داره.سرعتون چی ؟ راضی ن؟
پایه طرح مشکل نداره و کاملا به روزه:عزیز چا متوجه نیستی این طرحشون کلا از پایه مشکل داره من نمیگم نظرسنجی مشخصه دیگه وقتی من با ماهی 25 ت راضی بودم چرا بیام ماهی 45 بدم؟ پول زوره خداشاهده..یعنی چی فکر میکردیم چی شد بعیدم هست درست بشه..
جدا نیستندوستان شاتلی یک سوال:
من الان سرویس جدید ۲۵ گیگ ۵۱۲ خریدم، و حجم آستانه رو ۱۲.۵ گیگ همونطور که تو عکس میبینید نشون داده، یعنی ۱۲.۵ گیگ دیگه داخلی هست درسته؟ حالا سوالم اینا اگه واقعا مثلا از سایتی مثل شاتل لند دانلود کنم هیچی نباید از این ۱۲.۵ کم شه درسته؟ یعنی اون حجم باقیمانده اخر که زده ۱۱.۴۸ باید ثابت بمونه؟ تست کرده کسی؟
![]()
پس چرا اسم سرویس ۲۵ گیگ بود وقتی خریدم؟!جدا نیستن
شما 12.5 گیگ حجم داری کلا،اگه داخلی استفاده کنی نصف میزان دانلود شده حجم کم میشه ولی اگه از خارجی باشه معادل حجم مصرفیت کم میشه
برا شاتل لند هم باید 10 تومن بدی بخری
سرعت دانلودت چنده
الان داخل سایتشون هم اسمش سرویس ۲۵ گیگ هست، پس این عدد ۲۵ چیه زدن دقیقا؟! عجب گیری افتادیم از این همه مسخره بازیجدا نیستن
شما 12.5 گیگ حجم داری کلا،اگه داخلی استفاده کنی نصف میزان دانلود شده حجم کم میشه ولی اگه از خارجی باشه معادل حجم مصرفیت کم میشه
برا شاتل لند هم باید 10 تومن بدی بخری
سرعت دانلودت چنده
25 گیگ وقتی 12.5 رو ضربدر دو کنی میشه 25الان داخل سایتشون هم اسمش سرویس ۲۵ گیگ هست، پس این عدد ۲۵ چیه زدن دقیقا؟! عجب گیری افتادیم از این همه مسخره بازی![]()
خب پس من درست گفتم که اگه از داخلی استفاده کنم ازین مقدار نباید عادی کم بشه باید نصف کم بشه25 گیگ وقتی 12.5 رو ضربدر دو کنی میشه 25
بالا هم گفتم تو داخلی هر 1 گیگ 0.5 گیگ حساب میشه
پس اگه کل مصرفتو داخلی کنی میشه 25
2.مصرف ما خیلی بالاست چون کپی رایت نداریم و فرت و فرت تو کار دانلودیم
حرف شما 10 سال پیش درست بود، نه الان که PC Gamer ها همه بازی هاشون دیجیتالیه و کنسول گیمر ها هم اگه فیزیکی باشه 10-20 گیگ آپدیت رو می خوان حتما. اتفاقا مصرف ما خیییلی کمه چون نه یوتیوب می ریم، نه اسپاتیفای استفاده می کنیم و نه نتفلیکس2.مصرف ما خیلی بالاست چون کپی رایت نداریم و فرت و فرت تو کار دانلودیم
ببین هم اون 25 گیگ رو برات نصف کردن هم اون 12.5 که بهت دادن رو بخوای فقط داخلی استفاده کنی بازم ازش نیم بها کم میکنن.عملا چجور باید به من و تو بفهمونن اینترنت رو گرون کردیم که دیگه توی اینترنت نرید یوقت به بیداری و آگاهی نرسید؟؟؟؟خب پس من درست گفتم که اگه از داخلی استفاده کنم ازین مقدار نباید عادی کم بشه باید نصف کم بشه
حالا سوالم این بود کسی تست کرده واقعا اینطوره؟
مشکل اینه سود عظیمی از ابتدا درین بازار اینترنت فروشی راه افتاد و دیگه سیستم فربه ای که ازش بوجود اومده نمیتونه تن به استانداردها و معیارهای دنیا و کلا انصاف بده، در نتیجه همواره چند صد سال عقب تر می خزیم نه که حتی همپای دنیا باشیم حالا اینا دم از جهش هم میزنن!!!ببین هم اون 25 گیگ رو برات نصف کردن هم اون 12.5 که بهت دادن رو بخوای فقط داخلی استفاده کنی بازم ازش نیم بها کم میکنن.عملا چجور باید به من و تو بفهمونن اینترنت رو گرون کردیم که دیگه توی اینترنت نرید یوقت به بیداری و آگاهی نرسید؟؟؟؟
کپی رایت و دانلود زیاد چه ربطی دارن آخه ، اگه اینطور بود که مصرف کشورهای پیشرفته که کپی رایت هم دارن باید خیلی کم می بود! دانلود های حجیم لزومن به بحث عدم کپی رایت مربوط نمیشه! نمونه اش هم خیلی از ما که میریم با این قیمت ها بازی رو قانونی از استورها میخریم و 50-60 گیگ باید دانلود کنیم یا آپدیت حجیم بازی ها
تازه اون نبود کپی رایت هم که تقصیر کاربران نیست!
همه ی اینا رو بذارید در کنار بحث شیلترینگ غیر همسان!
Sent from my iPhone using Tapatalk
اولا نزنین.حرف شما 10 سال پیش درست بود، نه الان که PC Gamer ها همه بازی هاشون دیجیتالیه و کنسول گیمر ها هم اگه فیزیکی باشه 10-20 گیگ آپدیت رو می خوان حتما. اتفاقا مصرف ما خیییلی کمه چون نه یوتیوب می ریم، نه اسپاتیفای استفاده می کنیم و نه نتفلیکس![]()