samijavid
کاربر سایت
من بودمی دوستی بود اینجا میگفت همنیجوری پیش بره 1 ترابایت و 500 گیگ هم خواهیم داشت
کجایی که ببینی حرفت واقعیت شد![]()

الان پارس آنلاین از بقیه خیلی عقبتره اونم باید یه حرکتی بزنه
من بودمی دوستی بود اینجا میگفت همنیجوری پیش بره 1 ترابایت و 500 گیگ هم خواهیم داشت
کجایی که ببینی حرفت واقعیت شد![]()
خوب منم سوالم همین بود بالاتر گفتم گفتم شونزده مگابیت بگیرم... می تونم دو مگابایت دانلود کنم یا خیر...
خوب وقتی میگن خط من رو هشت مگابیت بستند... و دارم با یک مگا بایت دانلود می کنم... برمم سر خط هم باز همین سرعته دیگه؟ فرقش چیه؟ باید بالاتر ببندن بعد برم تست کنم یا نه؟
این رقابت نیست خروج از انحصاره.ببیند چه قشنگ شد رقابتی کردن بازارو . از حجم 100 گیگ رسیدیم به 260 گیگ. یعنی اگه همه چیز تو مملکت اینجوری بشه ببین چه قدر به نفع ما میشه. مخصوصا تو بحث شرکت هایه ماشین سازی. و بقیه شرکت ها
اصولا سر خط تفاوتش تو نویز هست و قطعیاگه سرعتتون 16mbit باشه سرعت دانلود 2مگابایت تو ثانیه میشه
درمورد سوال دومتون من بعید میدونم پهنای باند سرخط و داخل خونه تفاوتی داشته باشه/ حداقل من نشنیدم
شاتل لند و آسیا دی الواقعا این شرکت ها خودشونو مسخره کردن (های وب و بقیه ... ) فقط دارن عدد اعلام میکنند 1100 گیگ که فقط 275 گیگ قابل استفاده است 825 گیگ دوستان میتونند برند تو سایت بانک ملی مصرف کنند درسته که از بقیه شرکت ها تا به الان بیشتر اعلام کرده اما واقعا اون 1100 گیگ میبینم حالم بهم میخوره که هیچ چی ما تو این مملکت مثل ادم نیست اخه نت داخلی 800 گیگ کی استفاده میکنه اصلا کی میتونه استفاده کنه از این حجمدر حالی که محتوایی وجود نداره
خیلی گرون میدن با این پول میشه یه مازراتی MC12 خریداونا هم بلدن رقابت کنند پراید رو 750 هزار دلار میدن تو عراق.
من بلد نیستم چجوریه؟کسی که های وب داره می تونه پینگ به سرورهای 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و 185.16.86.25 بگیره بذاره اینجا و اینکه های وب سرویس گیم داره یا نه؟
اون هزارشو بردار ،درست میشهخیلی گرون میدن با این پول میشه یه مازراتی MC12 خرید![]()
منافع تو ، توی این طرح چیه؟ راستشو بگو از همون اول داری حال میکنی باهاش کلاببیند چه قشنگ شد رقابتی کردن بازارو . از حجم 100 گیگ رسیدیم به 260 گیگ. یعنی اگه همه چیز تو مملکت اینجوری بشه ببین چه قدر به نفع ما میشه. مخصوصا تو بحث شرکت هایه ماشین سازی. و بقیه شرکت ها
سلامربطی به نوع سیم کارت نداره .. اگر 4g باشی بیشتر میتونی دانلود کنی .. دیگه هرچقدر میتونید دانلود میکنید .
با مودم هم میشه و راحت کل اعضای خونه میتونند استفاده کنند .. به هرحال گوشی یک وسیله هست که هر جا میری با خودت میبری
اینم توضیحات خود همراه اول داده:
![]()
سلام
شما دوست عزیز یا هریک از عزیزان بتونن این سوالای منو جواب بدن ممنون میشم
1-اولین سوالم اینکه گوشی من سه گزینه برای انتخاب شبکه داره به نام های 2g,3g و LTE که این LTE رو نمی دونم چیه در صورتی که تو بعضی ار گوشی ها دیدم کلمه 4g و LTE چیه یعنی همون 4G؟
2-سوال دیگمم اینه که قیمت مودم های usb سیم کارت خور چند یکدونه واسه کامپیوترم بگیرم و فقط واسه دانلود ازش استفاده و واسه وب گردی هم از ADSL؟
ممنون میشم دوستان عزیز راهنمای کنید