خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
منافع تو ، توی این طرح چیه؟ راستشو بگو از همون اول داری حال میکنی باهاش کلا
من قبول دارم این طرف به ضرر گیرم جماعت شده مخصوصا اونایی که بازی رو دیجیتالی میخرن. ولی شاید اینا سر جمع 5000 هم نشن. که مصرف بالا 250 گیگ( بیشتریت تعرفه موجود) باشه دارن. ولی برا بقیه با این تعرفه ها قیمت ها تقریبا نصف شده مثلا من خودم همون سرویسی رو که 60 تومن میخردیم الان 35 تومن شده. . من خودم حدودی 100 گیگ مصرف دارم. و از تعرفه جدیدا تقریبا راضیم.
در ضمن شما خیلی راحت میتونی با پرداخت 30 تومن با نت سیم کارت راحت ماهی 800-700 گیگ دانلود کنی.

• Like
Reactions: MO021 and s.j-rez
من قبول دارم این طرف به ضرر گیرم جماعت شده مخصوصا اونایی که بازی رو دیجیتالی میخرن. ولی شاید اینا سر جمع 5000 هم نشن. که مصرف بالا 250 گیگ( بیشتریت تعرفه موجود) باشه دارن. ولی برا بقیه با این تعرفه ها قیمت ها تقریبا نصف شده مثلا من خودم همون سرویسی رو که 60 تومن میخردیم الان 35 تومن شده. . من خودم حدودی 100 گیگ مصرف دارم. و از تعرفه جدیدا تقریبا راضیم.
در ضمن شما خیلی راحت میتونی با پرداخت 30 تومن با نت سیم کارت راحت ماهی 800-700 گیگ دانلود کنی.
حالا ما ماهی 800 گیگ چه دانلودی داریم؟
و اینکه کسی های وب داره هنوز پیداش نشده؟

یه سری دوستان کلا بد نگن خوابشون نمیبره!
به هر حال این طرح ها باعث به وجود اومدن رقابت و پیشرفت شده که به نفع مشتریه !( منم میدونم وضعیت تو اروپا و آمریکا چه جوره! دقت کنید اونجا اروپا و آمریکاست ! یک شبه هم اونجوری نشدن ! اینجا هم ایرانه )
در کل حرکت مثبتی بوده به جز برای یه سری شرکت در پیت مثل پارس آنلاین که خل لاشخور تر از این حرفاست !

حالا ما ماهی 800 گیگ چه دانلودی داریم؟
و اینکه کسی های وب داره هنوز پیداش نشده؟
پینگ برای هرکس متفاوته ولی بطور کلی توی بازی پینگ های وب بین 140-170 هست هرچند خیلی خوب نیست ولی قابل بازیه به شخصه راضیم سرویس گیم هم نداره های وب کلا با حجمای بیشتر و قیمتای کمتری که داشت شناخته شده بود و برای کسایی که مصرف روزانشون بالاس خوب بود (و ظاهرا هست) نامحدود شبانه نمیده سرویس گیمینگی هم نداره
یه سری دوستان کلا بد نگن خوابشون نمیبره!
به هر حال این طرح ها باعث به وجود اومدن رقابت و پیشرفت شده که به نفع مشتریه !( منم میدونم وضعیت تو اروپا و آمریکا چه جوره! دقت کنید اونجا اروپا و آمریکاست ! یک شبه هم اونجوری نشدن ! اینجا هم ایرانه )
در کل حرکت مثبتی بوده به جز برای یه سری شرکت در پیت مثل پارس آنلاین که خل لاشخور تر از این حرفاست !
پارس هم مطمئن باشید عوض میکنه یه چند روزی فرصت بدید هنوز حتی کف سرعتارو هم اعلام نکردن
پارس آنلاین نخواد تغییر بده که کلا از صحنه حذف میشه! اونم تعرفشو تغییر میده مثل بقیه
اگه میشه یکی که های وب داره بیاد از وضعیت سرعت و پینگش بگه
تعرفه های جدید که دیگه سرعتو باز نمیذارن کسی از سرعتش بگه
هرکس هر سرعتی بخره همونه (مگر اینکه خطش نکشه)
پینگم بالاتر توضیح دادم

1 بله همون 4G هست
2 من یه مدل 1 سال پیش خریدم 123 تومن، فکر کنم الان این مودل دانگلی ها بخای بگیری همین 100 110 هست که مودم های خوبین و برا دانلود عالیه
پس یعنی دوست عزیز من یک سیمکارت بخرم حل با همین گوشیم می تونم سرعت خوبی بگیرم تو ساعت های رایگانش واسه دانلود ، آخه من ADSL مخابرات دارم و سرعت دانلودش واسه من تو دانلود منیجر تا سرعت 700،800 کیلوبایت می رفت ازین کمتر نباشه من راضی ام فقط می خوام واسه دانلود..بعد یک چیز دیگه اسم سیمکارت هاش فکر کنم به نام یوسیم چون من ایرانسل دارم و از همراه اول زیاد سر در نمیارم ممنون میشم راهنمایم کنی عزیز

پس یعنی دوست عزیز من یک سیمکارت بخرم حل با همین گوشیم می تونم سرعت خوبی بگیرم تو ساعت های رایگانش واسه دانلود ، آخه من ADSL مخابرات دارم و سرعت دانلودش واسه من تو دانلود منیجر تا سرعت 700،800 کیلوبایت می رفت ازین کمتر نباشه من راضی ام فقط می خوام واسه دانلود..بعد یک چیز دیگه اسم سیمکارت هاش فکر کنم به نام یوسیم چون من ایرانسل دارم و از همراه اول زیاد سر در نمیارم ممنون میشم راهنمایم کنی عزیز
اول مطمئن باش منطقه که هستی از 4g پشتیبانی میکنه .. بعد برو دفتر خدمات ارتباطی بگو میخوام سیم کارتم 4g کنم و بعد کافیه "داده" را فعال کنی و بسته بخری ... حالا اگر میخوای مودم سیم کارت خور بگیری خود همراه اول بسته مخصوص داره که همراه با سیم کارت هست نیاز نیست سیم کارت اضافه بگیری
سرعت هم کمتر از 2 مگ نیست

اول مطمئن باش منطقه که هستی از 4g پشتیبانی میکنه .. بعد برو دفتر خدمات ارتباطی بگو میخوام سیم کارتم 4g کنم و بعد کافیه "داده" را فعال کنی و بسته بخری ... حالا اگر میخوای مودم سیم کارت خور بگیری خود همراه اول بسته مخصوص داره که همراه با سیم کارت هست نیاز نیست سیم کارت اضافه بگیری
سرعت هم کمتر از 2 مگ نیست
کلا یک سیم کارت دارم اونم ایرانسل و می خوام تازه سیمکارت همراه اول بخرم

دوستان من چند شب با اینترنت نامحدود همراه اول دانلود کردن 2 شبه اصلا دیگه LTE گوشیم نمیشه و 3g هست. همراه اول هم از اینکارها میکنه؟
بعد الان به پشتیبانی شاتل زنگ زدم برای فعال کردن سرویس گیم. گفت حداقل پینگ رو بدون تضمین فراهم میکنن ولی سرعت دانلودم حدود 30-40 درصد پایین میاد. این قضیه صحت داره؟

تعرفه های پارس انلاین معرفی شد و از همه گرون تره :دی
امیدوارم فقط این سرح های سیم کارت رو برندارن
دیشب تو 6 ساعت 60-70 گیگ دانلود کردم

دوستان من چند شب با اینترنت نامحدود همراه اول دانلود کردن 2 شبه اصلا دیگه LTE گوشیم نمیشه و 3g هست. همراه اول هم از اینکارها میکنه؟
بعد الان به پشتیبانی شاتل زنگ زدم برای فعال کردن سرویس گیم. گفت حداقل پینگ رو بدون تضمین فراهم میکنن ولی سرعت دانلودم حدود 30-40 درصد پایین میاد. این قضیه صحت داره؟
کلا این "سرویس گیم" که میگن چیز خاصی نیست که مخصوص بازیا باشه
سرعتو پایین میارن پینگ بهتر میشه همین
از هر شرکتی نت بگیرید چه چیزی به این اسم داشته باشه چه نداشته باشه سرعتو بگید بیارن پایین پینگ بهتر میشه

بله دانلودتونو پایین میارن ولی در عوض آپلودو میبرن بالا تا پینگ مناسبی بگیرید.

• Like
Reactions: Bone Crusher
بله اینکه دوستان میگن منطقیه... سرعت پایین تر پینگ رو بهتر میکنه. کارشناسشون گفت یکبار حق استفاده از این سرویس و بازگردوندن اون رو دارین. من زیاد با پینگم مشکلی ندارم... فکر کنم همینطوری بمونه بهتر باشه.

سرعت که همیشه بالای 1 مگ هست ولی الان چند روزه واسه من خیلی خوب شده و همیشه بالای 3 مگه ، امروز dunkirk رو که 2 گیگ بود حدودا 8-7 دقیقه ای گرفت
الان بری سیمکارت بگیری بهت 4g میده ، چه اسمشو بهش بگی چه نه

من الان چند ماهه از نامحدود همراه اول دانلود میکنم تا الان همچین مشکلی نداشتم

• Like
Reactions: esm nadaram

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or