خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
من از همراه استفاده میکنم
8jy3_455.png

اینم سرعتم خودت حساب کن تو یه ماه چه قدر میشه دان کرد

۴ جی ثابته؟؟

من از همراه استفاده میکنم
8jy3_455.png

اینم سرعتم خودت حساب کن تو یه ماه چه قدر میشه دان کرد
من از همراه اول تا 12 مگ هم سرعت گرفتم . اما الان از بس دانلود شبانه کردم تو این طرح پاییزی . دیگه 4G خطم فعال نمیشه . اما با 3G هم 2 مگ دارم میگیرم

من اسیاتک 8مگ نامحدود گرفتم با مصرف منصفانه 150 گیگ در ماه. حدود 55 تومن.سرعت دانلودهم نزدیک 1.5 مگ میرسه.به نظرم خیلی خوب شده تعرفه ها.من به شخصه
مصرف گیگم خیلی بالا بود یعنی هر 5 روز حدود 15 گیگ مصرف میکردم.شاید ماهی راحت بالای 100 تومن فقط پول گیگ میدادم.الان دیگه خیالام از این بابات راحته.نمیدونم
دوستان از چی ناله دارن

• Like
Reactions: yasu
من سرویس 2 مگ پیشگامان رو گرفتم با حجم 25 گیگ/75 گیگ سرعت دانلودم تو IDM فرقی نکرده ولی قبلا تو Speedtest میزد حدود 4 و خورده ای الان میزنه حدود 1.5. البته پینگم قبلا تو Speedtest 140 بود الان زده 230. منتها توی بازی تست نکردم که ببینم چجوریه.
با پیشتیبانیشون صحبت کنم میتونن پینگم رو بیشتر کنن؟

پ.ن: سرویس قبلیم ازینا بود که تا سرعت 16 مگ بهت میداد منتها روی خونه ما بیشتر از 5 نمیشد بیاد

جان؟با پشتیبانی صحبت کنی پینگت رو بیشتر کنن؟:D مگر میشه؟:D
فکر کنم برعکس نوشتی.الان نسبت به سابقت پس کلا داغون شدی.هم سرعتت اومده پایین هم پینگت زده بالا.پینگت رو میتونن یه کاری کنن بگو گیمینگت فعال شه.سرعت رو ولی نه هرچی گرفتی دیگه همونه چون خط باز نیست

جان؟با پشتیبانی صحبت کنی پینگت رو بیشتر کنن؟:D مگر میشه؟:D
فکر کنم برعکس نوشتی.الان نسبت به سابقت پس ولا داغون شدی.هر سرعتت اومده پایین هم پینگت زده بالا.پینگت رو میتونن یه کاری کنن بگو گیمینگت فعال شه.سرعت رو ولی نه هرچی گرفتی دیگه همونه چون خط باز نیست
نگفتم سرعتم رو بیشتر کنن که پینگ رو گفتم. قبلا شنیده بودم بعضیا این کار رو کرده بودن. یه چی بود اسمش فک کنم همین گیمینگ بود.
سرعت برای من مهم نیست فقط پینگ مهمه هرچند که الان تست کردم با IDM همون بود سرعتم!
قیمتش برام به صرفه تره. توی ماه هی قطع میشه هی حجم میخره آدم.
البته اینی که من الان گرفتم ساعت 2 تا 8 هم نامحدود داره با سرعت 8 مگ

من سرویس 2 مگ پیشگامان رو گرفتم با حجم 25 گیگ/75 گیگ سرعت دانلودم تو IDM فرقی نکرده ولی قبلا تو Speedtest میزد حدود 4 و خورده ای الان میزنه حدود 1.5. البته پینگم قبلا تو Speedtest 140 بود الان زده 230. منتها توی بازی تست نکردم که ببینم چجوریه.

پ.ن: سرویس قبلیم ازینا بود که تا سرعت 16 مگ بهت میداد منتها روی خونه ما بیشتر از 5 نمیشد بیاد
با پیشگامان که امروز داخل overwatch مشکلی پیدا نکردم,پینگ هم دور و بَرِ 100.
پینگ رو فک نکنم بتونن کاری کنن,سرویس گیمینگی هم ندارن. اما اگر نویز داره خط , میتونن سرعت رو بیارن پایین :D

نگفتم سرعتم رو بیشتر کنن که پینگ رو گفتم. قبلا شنیده بودم بعضیا این کار رو کرده بودن. یه چی بود اسمش فک کنم همین گیمینگ بود.
سرعت برای من مهم نیست فقط پینگ مهمه هرچند که الان تست کردم با IDM همون بود سرعتم!
بگو پینگتو بیشتر کنن ما که بخیل نیستیم=))

من از همراه اول تا 12 مگ هم سرعت گرفتم . اما الان از بس دانلود شبانه کردم تو این طرح پاییزی . دیگه 4G خطم فعال نمیشه . اما با 3G هم 2 مگ دارم میگیرم
مگه وقتی زیاد استفاده کنی مشکلی پیش میاد ؟ ولی خیلی طرح توپیه,با هزارتومن تعویض سیمکارت الان داخل 5روز 300گیگ دانلود کردم.

• Like
Reactions: trainer
ایمان حالت خوبه؟:D بازم داری تکراری میکنی پینگت رو بیشتر کنن و بعدش مینویسی پینگ خیلی برات مهمه.عزیزه من پینگ هرچقدر پایین تر رو به 0 باشه وضعیت شما توی بازی خوبه نه اینکه هرچقدر بیشتر و بالا تر بره:-j

ایمان حالت خوبه؟:D بازم داری تکراری میکنی پینگت رو بیشتر کنن و بعدش مینویسی پینگ خیلی برات مهمه.عزیزه من پینگ هرچقدر پایین تر رو به 0 باشه وضعیت شما توی بازی خوبه نه اینکه هرچقدر بیشتر و بالا تر بره:-j
:|:|:|:|:|
منظور سرعت پینگ بیشتر یعنی همون نزدیک به 0 ـه

خیلی دزد تشریف دارند و الان نمیدونم از کجا و چه سرویس بگیرم!!!
سرویسی که میگرفتم همیشه دانلود شبانه داشت و بین ۱۰ تا ۳۰ گیگ دانلود رایگان داشتم. اگر فرض کنیم ۱۰ گیگ هر شب دانلود میکردم در ماه ۳۰۰ گیگ فقط دانلود رایگان بود.
الان بهترین سرویس برای ما دانلودرها چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or