yonestm
کاربر سایت
من از همراه استفاده میکنم
![]()
اینم سرعتم خودت حساب کن تو یه ماه چه قدر میشه دان کرد
۴ جی ثابته؟؟
من از همراه استفاده میکنم
![]()
من از همراه اول تا 12 مگ هم سرعت گرفتم . اما الان از بس دانلود شبانه کردم تو این طرح پاییزی . دیگه 4G خطم فعال نمیشه . اما با 3G هم 2 مگ دارم میگیرممن از همراه استفاده میکنم
![]()
جان؟با پشتیبانی صحبت کنی پینگت رو بیشتر کنن؟با پیشتیبانیشون صحبت کنم میتونن پینگم رو بیشتر کنن؟
نگفتم سرعتم رو بیشتر کنن که پینگ رو گفتم. قبلا شنیده بودم بعضیا این کار رو کرده بودن. یه چی بود اسمش فک کنم همین گیمینگ بود.جان؟با پشتیبانی صحبت کنی پینگت رو بیشتر کنن؟مگر میشه؟
فکر کنم برعکس نوشتی.الان نسبت به سابقت پس ولا داغون شدی.هر سرعتت اومده پایین هم پینگت زده بالا.پینگت رو میتونن یه کاری کنن بگو گیمینگت فعال شه.سرعت رو ولی نه هرچی گرفتی دیگه همونه چون خط باز نیست
با پیشگامان که امروز داخل overwatch مشکلی پیدا نکردم,پینگ هم دور و بَرِ 100.من سرویس 2 مگ پیشگامان رو گرفتم با حجم 25 گیگ/75 گیگ سرعت دانلودم تو IDM فرقی نکرده ولی قبلا تو Speedtest میزد حدود 4 و خورده ای الان میزنه حدود 1.5. البته پینگم قبلا تو Speedtest 140 بود الان زده 230. منتها توی بازی تست نکردم که ببینم چجوریه.
با پیشتیبانیشون صحبت کنم میتونن پینگم رو بیشتر کنن؟
پ.ن: سرویس قبلیم ازینا بود که تا سرعت 16 مگ بهت میداد منتها روی خونه ما بیشتر از 5 نمیشد بیاد
بگو پینگتو بیشتر کنن ما که بخیل نیستیمنگفتم سرعتم رو بیشتر کنن که پینگ رو گفتم. قبلا شنیده بودم بعضیا این کار رو کرده بودن. یه چی بود اسمش فک کنم همین گیمینگ بود.
سرعت برای من مهم نیست فقط پینگ مهمه هرچند که الان تست کردم با IDM همون بود سرعتم!
قیمتش برام به صرفه تره. توی ماه هی قطع میشه هی حجم میخره آدم.
البته اینی که من الان گرفتم ساعت 2 تا 8 هم نامحدود داره با سرعت 8 مگ
مگه وقتی زیاد استفاده کنی مشکلی پیش میاد ؟ ولی خیلی طرح توپیه,با هزارتومن تعویض سیمکارت الان داخل 5روز 300گیگ دانلود کردم.من از همراه اول تا 12 مگ هم سرعت گرفتم . اما الان از بس دانلود شبانه کردم تو این طرح پاییزی . دیگه 4G خطم فعال نمیشه . اما با 3G هم 2 مگ دارم میگیرم
ایمان حالت خوبه؟نگفتم سرعتم رو بیشتر کنن که پینگ رو گفتم. قبلا شنیده بودم بعضیا این کار رو کرده بودن. یه چی بود اسمش فک کنم همین گیمینگ بود.
سرعت برای من مهم نیست فقط پینگ مهمه هرچند که الان تست کردم با IDM همون بود سرعتم!
قیمتش برام به صرفه تره. توی ماه هی قطع میشه هی حجم میخره آدم.
البته اینی که من الان گرفتم ساعت 2 تا 8 هم نامحدود داره با سرعت 8 مگ
ایمان حالت خوبه؟بازم داری تکراری میکنی پینگت رو بیشتر کنن و بعدش مینویسی پینگ خیلی برات مهمه.عزیزه من پینگ هرچقدر پایین تر رو به 0 باشه وضعیت شما توی بازی خوبه نه اینکه هرچقدر بیشتر و بالا تر بره
![]()
بابد بنویسی پینگ کمتر
منظور از پینگ بیشتر همون نزدیک به 0 ـه
ما روزی 100 بار دعوا داریم سر این موضوع سر کار یعنیبابد بنویسی پینگ کمترفرق دارن این دو کلمه باهم
![]()
بچه ندارم ولی باشهما روزی 100 بار دعوا داریم سر این موضوع سر کار یعنیاینجا هم همین وضعه که
سر مفاهیم بحث نکن جون بچت همون کمتری که تو میگی اصن![]()