خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
80 گیگ بین الملل + 80 گیگ داخلی نیست عزیز من. 80 گیگ بین الملل یا 160 گیگ داخلی هست. اگه ترکیبی استفاده کنی میشه مثلاً 70 گیگ بین الملل استفاده کنی و 20 گیگ داخلی یا مثلاً 60 گیگ بین الملل و 40 گیگ داخلی.
==
شاتل یه عمره 1 - 3 شبانه‌ش با سرعت زیر 10 کیلوبایت و بقیۀ زمانش هم سرعتش در حد چیزی که خریدی نیست. سر شاتللند هم که بامبول در آورده.
بقیۀ شرکتها هم دزدن ولی شاتل دزدیه که منت میذاره سرت و میگه من دارم لطف میکنم بهت که دارم سرت کلاه میذارم.
==
بهترین سرویسها به نظرم 8 مگ و 16 مگ فن‌آوا (سقف ترافیک بالا + شبانه مجانی) و یوزنت (سقف ترافیک بالا + کاهش سرعت تا 1 و 2 مگ) هستن فقط مسئله‌ای که هست اینه که اینا پینگ خوبی دارن؟ فن‌آوا سرعت رو تو تایم شبانه پایین نمیاره؟ وضعیت ثبات شبکه و پشتیبانیشون چه جوریه؟
قیمتها نسبت به طرحهای قبلی بهتره در مجموع، نسبت به چیزی که تو شهریور میخواستن فرو کنن خیلی بهتره منتها قیمت واقعی باید چیزی در حدود نصف این قیمتها باشه ولی خب، چه میشه کرد؟
دوست عزیز دیشب با شبانه شاتل از ساعت 1 با سرعت 1 مگ‌دان کردم و اصلا افت سرعت نداشت.شاید منطقه شما مشکل داره

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان دقت کنید که بعد از 4 یا 5 روز سرعت شبانتون خیلی پایین میاد و بعد از ساعت 3 به حالت عادی برمیگرده.
اینم قانونه شاتله کاریش نمیشه کرد یکم که دانلود کنید اتوماتیک وار سرعتتونو میاره پایین

09445533562450388266.jpg

اگه کف سرعت بقیه ی isp ها هم اینطوری بشه خیلی خوب میشه!
photo_2017-12-05_22-56-32.jpg

• Like
Reactions: <Professional>
دوست عزیز فقط باید گوشی 4 جی باشه آخه گوشی من 3 جی امکانش هست مثلا مودم داشته باشه از همین های که مثل usb بگیرم و هر وقت خواستم طرحشو بگیرم از ساعات رایگانش استفاده کنم ممنون میشم راهنمایم کنی
آره LTE ش رو بگیر ( همون نسل 4G یه ذره سرعتش بالاتره)

دوست عزیز فقط باید گوشی 4 جی باشه آخه گوشی من 3 جی امکانش هست مثلا مودم داشته باشه از همین های که مثل usb بگیرم و هر وقت خواستم طرحشو بگیرم از ساعات رایگانش استفاده کنم ممنون میشم راهنمایم کنی
ربطی به نوع سیم کارت نداره .. اگر 4g باشی بیشتر میتونی دانلود کنی .. دیگه هرچقدر میتونید دانلود میکنید .
با مودم هم میشه و راحت کل اعضای خونه میتونند استفاده کنند .. به هرحال گوشی یک وسیله هست که هر جا میری با خودت میبری

اینم توضیحات خود همراه اول داده:

این بسته ها برای تمام مشترکین اعتباری و دائمی قابل استفاده می باشد.

لازم بذکر است بسته های نامحدود شبانه فاقد رزرو خودکار هستند.

این بسته ها دارای حجم نامحدود هستند.

مشترک در یک زمان تنها می تواند یک بسته نامحدود شبانه را فعال نماید.

در صورتیکه مشترک یکی از بسته های آلفا+ را همزمان با بسته نامحدود شبانه فعال کرده باشد، در ساعات شبانه، اولویت مصرف با بسته اینترنت نامحدود خواهد بود.

3swe_111.png

ظاهرا های وب هم مثل شاتل بعد از توافق با isp های دیگه روی تعرفه ها رکب خورده و به اصطلاح خودزنی کرده :D:D و فعلا که بیشترین حجم رو در سرویس هاش گذاشته
ولی خب شبانه نداره و البته تو اینستا که میگن های وب سابقه حجم خوری داره :-?
البته این قضیه حجم خوری معلوم نیست چقدر صحت داره

های وب من دارم اصلا حجم خوری نداره ریز مصرف هارو بهت میگه!
میتونید du meter یا networx که تو سایت خودش هست رو نصب کنید و ببنید که حجم خوری داره یا نه! واسه من که اصلا نداره!
پ.ن: خوب شد تخلیه نکردم:D

های وب تعرفه هاش خیلی خوبه! الان 16 مگ 275 گیگ رو گذاشته 80 تومن (فقط اینترنت رو در نظر گرفتم)، یعنی دانلود شبانه هم نداشته باشه بازم خیلی خوبه، به شخصه دیگه بیشتر از این دانلود ندارم در طول ماه :دی اگه ببینم پینگ خوبی داره و میشه باهاش آنلاین زد به نظرم برم سراغ همین.

های وب تعرفه هاش خیلی خوبه! الان 16 مگ 275 گیگ رو گذاشته 80 تومن (فقط اینترنت رو در نظر گرفتم)، یعنی دانلود شبانه هم نداشته باشه بازم خیلی خوبه، به شخصه دیگه بیشتر از این دانلود ندارم در طول ماه :D اگه ببینم پینگ خوبی داره و میشه باهاش آنلاین زد به نظرم برم سراغ همین.

پینگش بسیار معمولی هست . در بهترین حالت 130تا 150 هست. خیلی کم پیش بیاد که پایین تر باشه .
پینگ شرکت های پیشگامان و پارس و شاتل و آسیاتک خوبن

• Like
Reactions: Frobary

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or