amirv2
کاربر سایت
سرعت من ١تا ساعت ٣ روي ٢٠ kb بر ثانيه است بعدش اكي ميشه كي ميخواد تا ساعت ٣ صبح بيدار بمونه دانلود كنهشما مطمعنی شبانه رو فعال کردی؟!

سرعت من ١تا ساعت ٣ روي ٢٠ kb بر ثانيه است بعدش اكي ميشه كي ميخواد تا ساعت ٣ صبح بيدار بمونه دانلود كنهشما مطمعنی شبانه رو فعال کردی؟!
پینگت چنده؟بابا پارس انلاین چرا اینقدر ضعیف عمل کرده؟!!
لامصب پینگم خوبه دلم نمیاد عوض کنم!!
شاتل اگر چند شب پشت سر هم دانلود کنی سرعت رو محدود میکنه
شاتل اگر چند شب پشت سر هم دانلود کنی سرعت رو محدود میکنه
کلا شبانه شاتل این معایب رو داره:
1-دو ساعت اولیه سرعت زیر 10 کیلو بایت میشه
2-در صورت دانلود بالای 3 یا 4 گیگ به صورت مداوم تا ساعت 4 صبح سرعت زیر 10 کیلوبایت میاد
حالا باید دید این سیاست روی سرویس های جدید هم اعمال میشه یا نه
من الان خودم شاتل دارم و چند شب که بالای 4 گیگ دانلود کردم سرعتم تا ساعت 4، کیلوبایتی شد و جریمه شدماین نکته دوم که گفتی، یعنی اگه چند شب آینده هم دانلود کنم این مقدار سرعتموم کم میکنن؟
شبانه رایگان که بابتش پول هم میگیره جریمه داره استفاده ازش>!>؟؟؟ عجب شرکت خوبیه این شاتل!!!من الان خودم شاتل دارم و چند شب که بالای 4 گیگ دانلود کردم سرعتم تا ساعت 4، کیلوبایتی شد و جریمه شدم
حالا احتمالش هست روی سرویس های جدیدش هم این قانون باشه
باید امتحان کرد
وقتی جریمه بشید تا آخر دوره میمونه و دوره بعدی درست میشه
من الان خودم شاتل دارم و چند شب که بالای 4 گیگ دانلود کردم سرعتم تا ساعت 4، کیلوبایتی شد و جریمه شدم
حالا احتمالش هست روی سرویس های جدیدش هم این قانون باشه
باید امتحان کرد
وقتی جریمه بشید تا آخر دوره میمونه و دوره بعدی درست میشه
تو سال ۹۶ نمیدونم ولی تا آخر ۹۵ رو همون سرویسهای اکو هم پول جداگونه واسه شبانه میگرفت و در صورت استفاده زیاد بامبول در میاورد. شرکت بی پدر و مادریه شاتل. یادمه جشنواره میذاشت و یعنی ترافیک رو با تخفیف ۴۰-۵۰ درصد میفروخت بعد قیمت با تخفیفش یه کم از قیمت عادی مخابرات گرونتر بود!شما برای دانلود شبانه پول اضافه میدادی روی طرحهای اکو؟؟ اخه یادمه بعضیهاش به صورت پیش فرض داشت دانلود شبانه
شاید به خاطر اینکه پول میدیم دیگه محدود نکنه![]()
قبلا سرعتها رو باز میزاشتن الان نمیزارن ،پس سرعت هر چی زده تقسیم بر 8 کن تا به بایت تبدیل بشهسلام
اقا بخدا فاتح این اینترنت رو خوندن رفته من مشهد زندگی می کنم قبلا اینترنت مخابرات داشتم با شبانه بعد اینکه طرحم تموم شد الان دو سه ماه ای که طرح جدید گرفتم به امید همین ترافیک های زمانداری که بود ،امروز اومدم ترافیک زماندار بگیرم دیدم نیست زنگ هم که میزنم میگن کلا برداشتن یعنی عملا این اینترنت من به درد لای جرز دیوار خوب بعد باز دوباره زنگ زدم قسمت فروش دوساعت داره میگه طرح آوردیم 512یا 1 مگ و... بعد ازش می پرسم اگخ من یک مگ رو بگیرم واقعا یک مگ خالص یا 1به هشت میگه نمی دونم اینم از ایننترنت منطقه مونم فیبر دیگه نمی دونم چکار کنم![]()
بلهشما برای دانلود شبانه پول اضافه میدادی روی طرحهای اکو؟؟ اخه یادمه بعضیهاش به صورت پیش فرض داشت دانلود شبانه
شاید به خاطر اینکه پول میدیم دیگه محدود نکنه![]()