خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
قبلا سرعتها رو باز میزاشتن الان نمیزارن ،پس سرعت هر چی زده تقسیم بر 8 کن تا به بایت تبدیل بشه
قبلا بیشتر شرکتها سرعت رو باز میزاشتن
جالب که ازش می پرسم واقعی میگه نمی دونم پس از یکی دیگه می پرسه اونم میگه نمی دونم پس شما چی می دونید اندازه ب.. نمی فهمند بعد شده اپراتور یعنی از صبح دارم کلافه میشم کلی دانلود دارم بهشون میگم میگه ترافیک داریم اینقدر میگم خسته نباشید...بر باعث و بانیش لعنت~X(x-(

خواهر من هم اروپا هستش و اینترنت با سرعت 8MB در ثانیه داره.(نه 8Mb ) و نا محدود هم هست.
یعنی به جایی رسیده دیگه چیزی به اسم دانلود فیلم و بازی ندارن ، بازیها رو ، با PS Now رو همون تلویزیون بازی میکنه و فیلمها رو هم از سایتها به صورت live نگاه میکنه.با قیمت 20 یورو در ماه ، نه تنها نسبت به ایران ارزونه نسبت به سطح درآمدی اونها یعنی 20 هزارتومن ما یعنی مفففففت.
ما کجاااااااییم؟
خاک تو سر مسئولین.
یادمه تو همین تاپیک دوستی اینترنت lte عربستان و حوزه خلیج فارس رو زده بود حجم دانلود یک تا دو ترا و سرعت 1 GB ! خوابشو ببینیم

آخرین ویرایش:
خواهر من هم اروپا هستش و اینترنت با سرعت 8MB در ثانیه داره.(نه 8Mb ) و نا محدود هم هست.
یعنی به جایی رسیده دیگه چیزی به اسم دانلود فیلم و بازی ندارن ، بازیها رو ، با PSN Now رو همون تلویزیون بازی میکنه و فیلمها رو هم از سایتها به صورت live نگاه میکنه.با قیمت 20 یورو در ماه ، نه تنها نسبت به ایران ارزونه نسبت به سطح درآمدی اونها یعنی 20 هزارتومن ما یعنی مفففففت.
ما کجاااااااییم؟
خاک تو سر مسئولین.
یادمه تو همین تاپیک دوستی اینترنت lte عربستان و حوزه خلیج فارس رو زده بود حجم دانلود یک تا دو ترا و سرعت 1 GB ! خوابشو ببینیم
یعنی همچین می کنن این مسئولین با ما که مجبور بشیم بریم کره شمالی پناهنده بشیم

• Like
Reactions: Focus Hazy
دوستان برای دانلود شبانه از اینترنت همراه اول استفاده کنید. من خودم تا همین 1 ماه پیش اصلا نیازم نبود و اطلاعاتی هم نداشتم ولی به طور اتفاقی تو یکی از پست های همین انجمن معرفی کردن و منم از اون تاریخ دارم استفاده میکنم. بسته ماه اولم 2-7 صبح بود ولی این ماه 1-11 رو گرفتم. امروز صبح از 1 تا 9 حدود 27 گیگ دانلود کردم. تا الان افت سرعت و مشکلی هم نداشتم. بنظرم به جای هزینه برای دانلود شبانه و پرداخت اون به ISP ها این بسته ها رو بگیرین.

دوستان برای دانلود شبانه از اینترنت همراه اول استفاده کنید. من خودم تا همین 1 ماه پیش اصلا نیازم نبود و اطلاعاتی هم نداشتم ولی به طور اتفاقی تو یکی از پست های همین انجمن معرفی کردن و منم از اون تاریخ دارم استفاده میکنم. بسته ماه اولم 2-7 صبح بود ولی این ماه 1-11 رو گرفتم. امروز صبح از 1 تا 9 حدود 27 گیگ دانلود کردم. تا الان افت سرعت و مشکلی هم نداشتم. بنظرم به جای هزینه برای دانلود شبانه و پرداخت اون به ISP ها این بسته ها رو بگیرین.
خیلی سرعتت پایین بوده که من 2-7 تا 60گیگ هم گرفتم( ولفنشتاین جدیده رو تو یه شب گرفتم با اپدیتاش)

شبانه رایگان شاتل قبلا این جوری بود: اگر تا 40 گیگ شبانه دانلود میکردی ( هر چند شبا میخواست باشه حتی 1 شب ـه ) بعدش سرعت میومد 10 کیلو از ساعت 1-3 .. بعد تا زمانی که سرویس جدید تمدید نمیکردی این محدودیت از بین نمیرفت ولی سایت های ایرانی را میشد با سرعت 100 کیلو دانلود کرد .. الان هم همین جوری باشه یا نه نمیدونم
برای دانلود شبانه هم بهترینش بنظرم همراه اول هست از 1-11 صبح ماهی 29 تومان با سرعت 4G دانلود میکنی گرونتر میوفته ولی ارزشش بیشتر از این هست به 4 تا شرکت مهربون بها بدی

پ.ن: راستی حالا حالا قرار نیست ما سرعت های عالی داشته باشیم چون سیم کشی مسی سیم خونمون تا مخابرات قرار نیست بیشتر از 2 مگ کشش داشته باشه

• Like
Reactions: Shazem
مخابرات هم ترافیک هاش رو اپدیت کرد. گیگی شده 2 تومن.
الان حدود 2 ماهی هست که اون بسته 10 گیگ 2 روزه 1500 تومن رو میخریدم خیلی به صرفه بود. لعنتی الان شده گیگی 2 تومن
اینقدر خانوادگی مصرفمون بالا شده بود که اون 10 گیگ نسوزه که گاهی وقتا صرفا با مصرف عادی(بدون دانلود فیلم و بازی حجیم) 10 گیگ رو زود تر از 2 روز تموم میکردیم.:D

شبانه رایگان شاتل قبلا این جوری بود: اگر تا 40 گیگ شبانه دانلود میکردی ( هر چند شبا میخواست باشه حتی 1 شب ـه ) بعدش سرعت میومد 10 کیلو از ساعت 1-3 .. بعد تا زمانی که سرویس جدید تمدید نمیکردی این محدودیت از بین نمیرفت ولی سایت های ایرانی را میشد با سرعت 100 کیلو دانلود کرد .. الان هم همین جوری باشه یا نه نمیدونم
برای دانلود شبانه هم بهترینش بنظرم همراه اول هست از 1-11 صبح ماهی 29 تومان با سرعت 4G دانلود میکنی گرونتر میوفته ولی ارزشش بیشتر از این هست به 4 تا شرکت مهربون بها بدی

پ.ن: راستی حالا حالا قرار نیست ما سرعت های عالی داشته باشیم چون سیم کشی مسی سیم خونمون تا مخابرات قرار نیست بیشتر از 2 مگ کشش داشته باشه
دوست عزیز فقط باید گوشی 4 جی باشه آخه گوشی من 3 جی امکانش هست مثلا مودم داشته باشه از همین های که مثل usb بگیرم و هر وقت خواستم طرحشو بگیرم از ساعات رایگانش استفاده کنم ممنون میشم راهنمایم کنی

سلام
اقا بخدا فاتح این اینترنت رو خوندن رفته من مشهد زندگی می کنم قبلا اینترنت مخابرات داشتم با شبانه بعد اینکه طرحم تموم شد الان دو سه ماه ای که طرح جدید گرفتم به امید همین ترافیک های زمانداری که بود ،امروز اومدم ترافیک زماندار بگیرم دیدم نیست زنگ هم که میزنم میگن کلا برداشتن یعنی عملا این اینترنت من به درد لای جرز دیوار خوب بعد باز دوباره زنگ زدم قسمت فروش دوساعت داره میگه طرح آوردیم 512یا 1 مگ و... بعد ازش می پرسم اگخ من یک مگ رو بگیرم واقعا یک مگ خالص یا 1به هشت میگه نمی دونم اینم از ایننترنت منطقه مونم فیبر دیگه نمی دونم چکار کنمx-(x-(
نت همچنان همون ۱ب ۸
اینترنت p2p بگیرین از شاتل جاش تو خیابون سعدی

مخابرات هم ترافیک هاش رو اپدیت کرد. گیگی شده 2 تومن.
الان حدود 2 ماهی هست که اون بسته 10 گیگ 2 روزه 1500 تومن رو میخریدم خیلی به صرفه بود. لعنتی الان شده گیگی 2 تومن
اینقدر خانوادگی مصرفمون بالا شده بود که اون 10 گیگ نسوزه که گاهی وقتا صرفا با مصرف عادی(بدون دانلود فیلم و بازی حجیم) 10 گیگ رو زود تر از 2 روز تموم میکردیم.:D
اصلا دیگه نمی صرفه من زنگ زدم گفتن دیگه نمی ذارن اینجوری هم اگه بخوای بگیری سر به فلک می کشه و البته با سرعت داغون خدا و کیلی خیلی خوب به همه دانلود هام می رسیدم ، بدبختانه هم منطقه ما فیبر نوری و نمیشه از جای دیگه گرفت والله دو سه تا شرکت خصوصی هست که شبانه رایگان به طرحاشون اضافه کرده که نمیشه گرفت~X(

نت همچنان همون ۱ب ۸
اینترنت p2p بگیرین از شاتل جاش تو خیابون سعدی
قضیه یک به هشت خیلی وقته که حذف شده.
نه تنها حذف شده بود بلکه تا قبل از این طرح جدید سرعت تشویقی هم میدادن
قضیه یک به 8 این بود که شما سرعت 512 میخریدی و isp یه سرعتی مابین 8 کیلوبایت (معادل 64 کیلوبیت یا یک هشتم 512 کیلوبیت) تا 64 کیلوبایت (یا همون 512 کیلوبیت که پولشو دادی) میداد بسته به شلوغی خط
ولی به غیر از طرحای نا محدودی که چند سال پیش گذاشتن و بعد حذف کردن من جایی ندیدم اجرا بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or