darkzside
کاربر سایت
این حرفی که نقل کردم عین صحبت خودشون بود که تو زومیت هم خوندم، منظورشون از تقسیم نشه ، این بود که مثلا شرکتها سقف تعیین نکنن واسه بین الملل و بر حسب همون سقف تعیین شده که همون نسبت ۲ به یک هست اقدام کنن،هرچند بازم وقتی ضریب اعمال میشه یعنی تقسیم!!!!! بنابراین این بخش همون بازی با کلماته، ضمن اینکه بعله همین بیان ضریب هم اشتباه گفته شده، یعنی باید اینطوری می بود که شما وقتی ۱۰ گیگ می خری اگر بخای از اینترنت داخلی استاده کنی حجمتون دو برابر می شد،ولی اینا ضریب دو رو به شکل پیش فرض معادل کل حجم خریداری شده شما در نظر گرفتن که این طوری میبینید اینترنت نه تنها در بعضی تعرفه ها ارزون نشده بلکه گرون هم شده.چرا اینقدر تناقض هست؟ مگه وزیر نگفت نباید حجم تقسیم بشه و فقط ضریب اعمال بشه؟
یعنی اینکه تمام 180 گیگ رو میشه خارجی استفاده کرد و در صورت استفاده از حجم داخلی هم حجم مصرفی نصف بشه! فک کنم معنی ضریب این میشه یا اینکه معنی این کمله هم عوض کردن![]()
من تمام این صحبت ها رو دارم با پیش فرض حرف آقایون می زنم ،، ممکنه فردا حرفشون عوض یا هرچی.
کلا الان که خودم هی بیشتر به طرح فکر می کنم هم بیشتر گیج میشم، هم تناقض ها بیشتر مشخص میشه.