خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
چرا اینقدر تناقض هست؟ مگه وزیر نگفت نباید حجم تقسیم بشه و فقط ضریب اعمال بشه؟
یعنی اینکه تمام 180 گیگ رو میشه خارجی استفاده کرد و در صورت استفاده از حجم داخلی هم حجم مصرفی نصف بشه! فک کنم معنی ضریب این میشه یا اینکه معنی این کمله هم عوض کردن:-?
این حرفی که نقل کردم عین صحبت خودشون بود که تو زومیت هم خوندم، منظورشون از تقسیم نشه ، این بود که مثلا شرکتها سقف تعیین نکنن واسه بین الملل و بر حسب همون سقف تعیین شده که همون نسبت ۲ به یک هست اقدام کنن،هرچند بازم وقتی ضریب اعمال میشه یعنی تقسیم!!!!! بنابراین این بخش همون بازی با کلماته، ضمن اینکه بعله همین بیان ضریب هم اشتباه گفته شده، یعنی باید اینطوری می بود که شما وقتی ۱۰ گیگ می خری اگر بخای از اینترنت داخلی استاده کنی حجمتون دو برابر می شد،ولی اینا ضریب دو رو به شکل پیش فرض معادل کل حجم خریداری شده شما در نظر گرفتن که این طوری میبینید اینترنت نه تنها در بعضی تعرفه ها ارزون نشده بلکه گرون هم شده.
من تمام این صحبت ها رو دارم با پیش فرض حرف آقایون می زنم ،، ممکنه فردا حرفشون عوض یا هرچی.
کلا الان که خودم هی بیشتر به طرح فکر می کنم هم بیشتر گیج میشم، هم تناقض ها بیشتر مشخص میشه.

• Like
Reactions: dark_knight
البته درست تر اینه بگیم که ضریب محاسبه مصرف به صورت دو به یک هست و این عدد برای ترافیک بین الملل ۲ برابر و برای ترافیک داخلی یک برابره. یعنی هرمقدار اینترنت بین الملل استفاده کنید با ضریب دو محاسبه میشه یعنی دو برابر از حجم کلی تون کسر میشه و اینترنت داخلی هم که خب ضریب یک برابر و به اندازه ی مصرف ازتون کسر می شه.

این حرفی که نقل کردم عین صحبت خودشون بود که تو زومیت هم خوندم، منظورشون از تقسیم نشه ، این بود که مثلا شرکتها سقف تعیین نکنن واسه بین الملل و بر حسب همون سقف تعیین شده که همون نسبت ۲ به یک هست اقدام کنن،هرچند بازم وقتی ضریب اعمال میشه یعنی تقسیم!!!!! بنابراین این بخش همون بازی با کلماته، ضمن اینکه بعله همین بیان ضریب هم اشتباه گفته شده، یعنی باید اینطوری می بود که شما وقتی ۱۰ گیگ می خری اگر بخای از اینترنت داخلی استاده کنی حجمتون دو برابر می شد،ولی اینا ضریب دو رو به شکل پیش فرض معادل کل حجم خریداری شده شما در نظر گرفتن که این طوری میبینید اینترنت نه تنها در بعضی تعرفه ها ارزون نشده بلکه گرون هم شده.
من تمام این صحبت ها رو دارم با پیش فرض حرف آقایون می زنم ،، ممکنه فردا حرفشون عوض یا هرچی.
کلا الان که خودم هی بیشتر به طرح فکر می کنم هم بیشتر گیج میشم، هم تناقض ها بیشتر مشخص میشه.

دقیقا حرف خودشو نقض می کنه!

اینکه در مصرف منصفانه برای مشترکان سقف‌های مجزایی برای داخل و بین‌الملل لحاظ شود؛ مورد تأیید نیست. صرفا در محاسبه‌ی شمارش مصرف، نسبت یک به دو باید لحاظ شود. بدین معنا که اگر مصرف منصفانه‌ی اعلام‌شده برای یک شرکت سیصد و بیست گیگابایت است، مشترک می‌تواند یکصد و شصت گیگابایت اینترنت خالص یا سیصد و بیست گیگابایت ترافیک داخلی خالص مصرف کند. در صورت مصرف ترکیبی هم نسبت یک به دو لحاظ خواهد شد.

خودش میگه سقف مجزا نداریم بعد مثالی که میزنه نقض میکنه. پول 320گیگ می گیرن ولی 160گیگ اینترنت میدن! اینم جای بحث داره!
مسئله مهمتر اینکه اسم این طرح غیر حجمی بود ولی تمام صحبت ها روی حجم هستش!!

طبق گفته ی جهرمی، ضریب ۲ به یک هست، اگر بخواهید هم بین الملل استفاده کنید هم داخلی، اما اگر فقط داخلی استفاده کنید همو ۱۸۰ گیگ ، و اگر کلا بین الملل استفاده کنید نصف این مقدار یعنی ۹۰ گیگابایت در اختیار خواهید داشت.

من زنگ زدم به شماره 2020 و بهم گفتن که 1/3 این حجم بین الملل هست، یعنی 180گیگ حدود 60 گیگ بین المللی و 120 گیگ هم داخلی

من زنگ زدم به شماره 2020 و بهم گفتن که 1/3 این حجم بین الملل هست، یعنی 180گیگ حدود 60 گیگ بین المللی و 120 گیگ هم داخلی
بله وقتی شما ترکیبی از هم حجم داخل و هم حجم بین الملل استفاده کنید ، همون ضریب دو به یک باعث میشه ( که درست اش اینه بگیم نسبت دو به یک ) یک سوم حجم بین الملل و دو سوم حجم داخلی داشته باشید.

آسیاتک که داره 2 مگ رو 40 تومن میده!
سرویس کیمیا(2مگ) غیر حجمی 25 گیگ 40 تومن ! سرویس 4 مگ هم 33 گیگ و 60 تومن جه وضعشه این :|
اینا تعرفه های قدیمیشه
تعرفه های جدید 2 مگ 50 گیگ (اگه بخوای همیش رو داخلی مصرف کنی) که اگه بخوای همش رو بین الملل مصرف کنی میشه 25 گیگ
4 مگش هم 100 گیگ همش داخلی، 50 گیگ همش بین الملل

یه دوستی گفته بود که بیایید متحد شیم همه خط ها رو تخلیه کنیم، خب اینطوری مسلما تو کشوری مثل ایران همیشه چهارتا نا آگاه هستن( بخوانید احمق) که به محض تخلیه خط توسط مثلا من، صف ببندن برای دریافت اینترنت روی خطشون، خصوصا که خیلی جاها پورت ها اشغاله و خیلی ها تو صف برای دریافت،ضمن اینکه بعد از تخلیه خط اصلا دیگه نشه برای استفاده از خدمات یه ISPدیگه اقدام کرد، چون پورتها سریع پر میشه بهتر به نظر میرسه که اگر اعتراضات جواب نداد و قضیه کامل اجرایی شد خط ها رو تخلیه نکنیم ولی ارزون ترین سرویس رو فقط تمدید کنیم فقط محض کارهای روزمره و تمام مسائل دانلود و این داستان ها رو بگذاریم برای اینترنت همراه. اینطوری مشخصا در آمد ISP ها کاهش پیدا می کنه، و اون جهار تا ناآگاه همیشه در صحنه هم فرصت نمی کنن جای منو بگیرن و کاهش درآمد ناشی از عدم وجود من مشتری رو برای شرکت ها جبران کنن. و شرکت ها ناچار میشن برای تحکیم وجود خودشون هم که شده، آفرهای بهتری ارائه بدن، یا به شکل کلی خودشون هم به وزارت ارتباطات معترض بشن.
چون طرح های حاضر جز چند تا تعرفه واقعا به نفع همه نیست،

آسیاتک که داره 2 مگ رو 40 تومن میده!
سرویس کیمیا(2مگ) غیر حجمی 25 گیگ 40 تومن ! سرویس 4 مگ هم 33 گیگ و 60 تومن جه وضعشه این :|
آسیاتک رو من خودم مشترک اش هستم و چند روز قبل که تمدید کردم ، طرح های جدیدش رو نزده بود منم با همون طرح قدیمی ام تمدید کردم. احتمالا اینا هم همون طرح های قدیمی شون هستن.

من اینترنت 1 مگ نامحدود مخابرات دارم خداییش خیلی خوب بود .... الان سرویسم قطع میشه یا تماس میگیرن و باید سرویس جدید بگیرم ؟ تعرفه هاشو نگاه کردم اصلا سر در نیاوردم از یه طرف زده غیر حجمی بعد روش حجم گذاشه :-?

آسیاتک رو من خودم مشترک اش هستم و چند روز قبل که تمدید کردم ، طرح های جدیدش رو نزده بود منم با همون طرح قدیمی ام تمدید کردم. احتمالا اینا هم همون طرح های قدیمی شون هستن.
شما ازش راضی هستی؟ یه ذره واسمون توضیح میدی؟
خیلی ممنون:D

من اینترنت 1 مگ نامحدود مخابرات دارم خداییش خیلی خوب بود .... الان سرویسم قطع میشه یا تماس میگیرن و باید سرویس جدید بگیرم ؟ تعرفه هاشو نگاه کردم اصلا سر در نیاوردم از یه طرف زده غیر حجمی بعد روش حجم گذاشه :-?
تا موقع تموم شدن میتونی استفاده کنی و تمومک شد از تعرفه های جدید باید استفاده کنی
این گیگ ها، یعنی از این گیگ ها بیشتر مصرف کنی سرعتت رو کم میکنن

دوستان طرح اسیاتک دقیقا چطوریه؟ توی یکی از این سایتای معروف زده بود اگه سرعت ۸ مگ بگیریم با ۱۵۰ گیگ، میشه همه رو خارجی استفاده کرد و برای داخلی هم نیم بها حساب میشه الان بعضیا اینجا میگن از اون ۱۵۰ گیگ فقط نصفش رو میشه خارجی مصرف کرد. قضیه چیه؟

اینا تعرفه های قدیمیشه
تعرفه های جدید 2 مگ 50 گیگ (اگه بخوای همیش رو داخلی مصرف کنی) که اگه بخوای همش رو بین الملل مصرف کنی میشه 25 گیگ
4 مگش هم 100 گیگ همش داخلی، 50 گیگ همش بین الملل
من همین امروز تو سایت 1544 دیدم طرحاشو تو صفحه تمدید سرویس!
یعنی عملا میشد پول داد و خرید اون طرحو!
حالا امیدوارم همونطور که شما میگید قدیمیش باشن و سریع عوضشون کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or