خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
آسیاتک که داره 2 مگ رو 40 تومن میده!
سرویس کیمیا(2مگ) غیر حجمی 25 گیگ 40 تومن ! سرویس 4 مگ هم 33 گیگ و 60 تومن جه وضعشه این :|
سرعت سطح FUP یک ماهه (ریال) سه ماهه (ریال) شش ماهه (ریال) دوازده ماهه (ریال)
۵۱۲Kb ۲۰ ۱۲۵۰۰۰ ۳۷۵۰۰۰ ۷۱۲۵۰۰ ۱۳۵۰۰۰۰
۱Mb ۳۰ ۲۰۰۰۰۰ ۶۰۰۰۰۰ ۱۱۴۰۰۰۰ ۲۱۶۰۰۰۰
۲Mb ۵۰ ۲۵۰۰۰۰ ۷۵۰۰۰۰ ۱۴۲۵۰۰۰ ۲۷۰۰۰۰۰
۴Mb ۱۰۰ ۴۰۰۰۰۰ ۱۲۰۰۰۰۰ ۲۲۸۰۰۰۰ ۴۳۲۰۰۰۰
۸Mb ۱۵۰ ۵۰۰۰۰۰ ۱۵۰۰۰۰۰ ۲۸۵۰۰۰۰ ۵۴۰۰۰۰۰
۱۶Mb ۳۰۰ ۸۰۰۰۰۰ ۲۴۰۰۰۰۰ ۴۵۶۰۰۰۰ ۸۶۴۰۰۰۰
کو داداش. 2 مگ که 25 تومنه 4 مگ هم 40 تومن
رهایی از محدودیت ترافیک!
اینم لینک

من همین امروز تو سایت 1544 دیدم طرحاشو تو صفحه تمدید سرویس!
یعنی عملا میشد پول داد و خرید اون طرحو!
حالا امیدوارم همونطور که شما میگید قدیمیش باشن و سریع عوضشون کنه.
نمیدونم چرا عوضش نمیکنن منم های وبم هنوز عوضشون نکردن تو صفحه تمدید

• Like
Reactions: Max Payne Pay
دوستان سلام؛ این سرویس های جدید شرکت ما هستش (فن آوا) و به جرات میتونم بگم از تمامی FCP های فعلی سرویس هامون بهتر هستش. ضمنا از ساعت 2 شب تا 8 صبح هم شبانه رایگان داره. بدون هیچ محدودیتی. قیمت هاش هم عالیه انصافا. (یه موقع فکر نکنید من پول گرفتم تبلیغ کنم :D اصلا! :D چون من کلا توو قسمت CORE هستم و هدفم از بیان این موضوع اینه که شما دوستان هزینه ی کمتری بکنید و سرویس بهتری استفاده کنید)

ضمنا ترافیک داخلیش هم نیم بها حساب میشه. یعنی مثلا شما اگر از سایت های داخلی ( ورزش 3، آپارات و ...) 2 گیگ اینترنت اینترنت اسفاده کنید، فقط 1 گیگ از شما کم میشه.

1pon_untitled.png

دوستان سلام؛ این سرویس های جدید شرکت ما هستش (فن آوا) و به جرات میتونم بگم از تمامی FCP های فعلی سرویس هامون بهتر هستش. ضمنا از ساعت 2 شب تا 8 صبح هم شبانه رایگان داره. بدون هیچ محدودیتی. قیمت هاش هم عالیه انصافا. (یه موقع فکر نکنید من پول گرفتم تبلیغ کنم :D اصلا! :D چون من کلا توو قسمت CORE هستم و هدفم از بیان این موضوع اینه که شما دوستان هزینه ی کمتری بکنید و سرویس بهتری استفاده کنید)

ضمنا ترافیک داخلیش هم نیم بها حساب میشه. یعنی مثلا شما اگر از سایت های داخلی ( ورزش 3، آپارات و ...) 2 گیگ اینترنت اینترنت اسفاده کنید، فقط 1 گیگ از شما کم میشه.

1pon_untitled.png
قیمتاش واقعا خوبه ها، نامحدود نداره؟

• Like
Reactions: Los Galacticos
قیمتاش واقعا خوبه ها، نامحدود نداره؟
نامحدود داره اما این سرویسا از نامحدودا هم بهتره! شما با پرداخت ماهی 50 هزارتومن میتونی توو تایم روز 225 گیگ دانلود کنی و شبا هم از ساعت 2 تا 8 کلا رایگان دانلود کنی! شما هر روز از صبح تا شبم روو دانلود باشی بازم نمیتونی در عرض 1 ماه 225 گیگ رو تموم کنی! :D تازه اینم حساب کن که ترافیک داخلیت نیم بها حساب میشه و مثلا شما اگر از سایت فیلیمو یا مثلا آیو 10 تا فیلم 700 مگی دانلود کنی، به جای 7 گیگ از شما 3.5 گیگ کم میشه و همین خودش میتونه کلی ترافیک واسه شما جمع کنه! :دی

1pon_untitled.png
هزینه‌ی هر گیگ اضافه چند هست؟

• Like
Reactions: Los Galacticos
دوستان برای مقایسه یه نگاه به سرویس های اسیاتک بندازین:

7xye_untitled.png

فن آوا داره سرویس 8 مگ با 225 گیگ ترافیک رو میده ماهانه 50 تومن ولی آسیاتک داره همین سرویس رو با 150 گیگ ترافیک میده 50 تومن! :D تازه اینم در نظر بگیرین اسیاتک شبانه رایگان هم نداره اما فن آوا داره.
هزینه‌ی هر گیگ اضافه چند هست؟
قیمت هز گیگ اضافه 2 هزارتومن هستش! که البته با ترافیک هایی که برای سرویس ها در نظر گرفته شده بعیده که نیاز به ترافیک اضافه پیدا کنید.

7xye_untitled.png

فن آوا داره سرویس 8 مگ با 225 گیگ ترافیک رو میده ماهانه 50 تومن ولی آسیاتک داره همین سرویس رو با 150 گیگ ترافیک میده 50 تومن! :D تازه اینم در نظر بگیرین اسیاتک شبانه رایگان هم نداره اما فن آوا داره.

قیمت هز گیگ اضافه 2 هزارتومن هستش! که البته با ترافیک هایی که برای سرویس ها در نظر گرفته شده بعیده که نیاز به ترافیک اضافه پیدا کنید.
وضعیت پینگ شرکت چجوریاس ؟
نقل قولی از مدیرعامل شاتل:(عجب تبانی کرده بودن !!!)
طرح اولیه‌ای که ما پیش از دیگران ارائه دادیم بر اساس توافقات قبلی بود، ولی در نهایت دیدیم که شرکت‌های دیگر برخلاف صورتجلسه‌ای که امضا کرده بودند طرح ارائه کردند. در این شرایط بسیاری از شرکت‌ها آسیب جدی خواهند خورد، از جمله خود شاتل. با این حال پای حرفمان می‌ایستیم.»
لینک خبر

• Like
Reactions: IMANOKA

1pon_untitled.png

واسه خط فیبرم سرویس میدین؟

7xye_untitled.png

من گیگ اضافه‌ی آسایتک رو می‌خرم 800 تومن. گیگ باکس 15 گیگ.

وضعیت پینگ شرکت چجوریاس ؟
ببینید پینگ اصلا به وضعیت شرکت ربط انچنانی نداره. پینگ به فاصلتون تا مخابرات، وضعیت اون مرکز مخابراتی از نظر کیفیت و خیلی چیزای دیگه بستگی داره اما شما موقع خرید سرویس قید کنید که سرویس گیم میخواید تا سرویس گیم به شما معرفی کنن.
واسه خط فیبرم سرویس میدین؟
فیبر در انحصار مخابرات هست عزیر. فقط مخابرات روی فیبر سرویس میده.
من گیگ اضافه‌ی آسایتک رو می‌خرم 800 تومن. گیگ باکس 15 گیگ.
خب ما هم از این گیگ باکس ها که اصطلاحا (فن باکس) بهش میگفتیم داشتیم اما باید جمع آوری بشن. شما الان برای سرویس های غیر حجمی نمیتونید گیگ باکس از اسیاتک بخرید. برای اطلاعات بیشتر میتونید از اسیاتک سوال کنید تا متوجه صحبتم بشید. گیگ باکس های اسیاتک فقط مربوط به سرویس های قدیمی (حجمی) هستش.

7xye_untitled.png

من یه سوالی دارم در مورد حجم اضافه. ممنون میشم جواب بدین
حجم رو گفتن گیگی 2000 تومن درست. حالا من 1000 گیگ بخوام بخرم هم باید دو میلیون تومن بدم؟ قبلا که گیگی 3600 بود فقط 1 گیگ 3600 بود.. اگه گیگ زیاد میخریدی تقریبا گیگی 1700-1800 میوفتاد. الانم اونجوریه یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or