خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
بنده امروز های وب رو کلا شارژ نکردم و پیش به سوی اینترنت اپراتورها!نت ۲ شم نخواستم!!! حالا بمونن با همین بنداز بندازشون!ملت نخرن نمیتونن اینام بفروشن اما خیف که ایران از این خبرها نیست!!!
نت فیلکس خواست یکم قیمت سرویشو ترکیه افزایش بده هیشکی نخرید !!! افتادن به غلط کردن!!! اما اینجاااا انگار نه انگار فقط همه حرف میزنن

دوستان تو سایت ها که توضیح درست و درمونی نبود الان طرح های شبانه رو برداشتن ؟
چون مثلا فن آوا زده "فن آوا برای همه کاربران سقف مصرف منصفانه را در ساعات 2 الی 8 صبح بصورت نامحدود درنظر گرفته است" عین جمله رو کپی کردم :دی
خب اینجوری باشه 16 مگ ماهی 225 گیگ میشه دانلود کرد و شبانه هم نامحدوده با ماهی 80 تومن که به نظرم طرح خیی خوبیه البته اگه واقعیت داشته باشه

• Like
Reactions: rahyarpaul
تعرفه های جدید مخابرات نسبت به بقیه شرکت ها بهتره و به نظرم همین مخابرات بمونم بهتره ! خدایی هر چیزیش که بده ولی تو منطقه ی ما خدایی پینگ خیلی خوبی میده !

الان 2 شرکت تعرفه هاشون خیلی از بقیه جلوتره !
یکی دیده بان هست که برای 16 مگ 240 گیگ میده و بعدی هم فن اوا که 225 گیگ میده و البته گفته شبانه رایگان هم داره =D>
اما چیزی که مشکوکه تو خرید نمیشه 6 یا 12 ماهه انتخاب کرد !! (بقیه شرکت ها در خرید 6 ماهه 5 درصد و تو خرید 12 ماهه 10 تخفیف میدن )
یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست این وسط :D
یعنی تضمینی نیست که 2 ماه دیگه همین قیمت بدن :-"

اگه حجم سرویستون تموم شده عاقلانه ترین کار اینه که درخواست جمع آوری بدید.
درخواست جمع آوری هر زمانی که کاربر بخواد انجام میشه چون کاربر هزینشو پرداخت کرده.
خب میدونی مشکل کجاست قرارداد به صورت پس پرداخته پیش پرداخت نیست و هرماه روی قبض تلفن میاد.بازم میتونم تخلیه کنم؟
البته الان مخابرات عوض کرد تعرفه هاشو یه کم بهتر شدن ولی یه سالی هست که من کلا شبانه ندارم با نت ایرانسل شبی 50 گیگ هم بوده که بازی دانلود کردم اگه اینم بردارن که دیگه هیچی واقعا میمونیم چیکارکنیم دوتا بازی مولتی پلیر داشته باشی حداقل باید 30 گیگ اپدیت دانلود کنی + بازی های دیگه
یه پیشنهاد گول حجمای فن اوارو نخورید اگه گیمرید.من روی یه خطم فن اوا دارم به تمام لحاظ اشغاله پینگش و هیچ ثباتی نداره حتی پینگم تا 500 رفته.

خب میدونی مشکل کجاست قرارداد به صورت پس پرداخته پیش پرداخت نیست و هرماه روی قبض تلفن میاد.بازم میتونم تخلیه کنم؟
البته الان مخابرات عوض کرد تعرفه هاشو یه کم بهتر شدن ولی یه سالی هست که من کلا شبانه ندارم با نت ایرانسل شبی 50 گیگ هم بوده که بازی دانلود کردم اگه اینم بردارن که دیگه هیچی واقعا میمونیم چیکارکنیم دوتا بازی مولتی پلیر داشته باشی حداقل باید 30 گیگ اپدیت دانلود کنی + بازی های دیگه
یه پیشنهاد گول حجمای فن اوارو نخورید اگه گیمرید.من روی یه خطم فن اوا دارم به تمام لحاظ اشغاله پینگش و هیچ ثباتی نداره حتی پینگم تا 500 رفته.
کلا های وب و فن آوا بیشتر به درد دانلود میخورن تا بازی آنلاین و این صحبتا !
اگه خواستن بسته های ایرانسل و همراه اول و حذف کنن مثه دفعه ی قبل میریزیم تو پبچ وزیر و اعتراض !

باید همه شون شبانه 1 تا 7 یا 8 رو داشته باشن اونم رایگان و نه اینکه سرعت رو روی حداقلش بزارن ، شاید اونی که حالا شبانه میده به صورت نامحدود سرعتش رو کم بکنه!
---------------------------------------
یه سوال ایران اینترنت رو میخره؟

tarefe1.jpg

الان دوستان کسی میدونه مثلا 180 گیگ 8مگ چقدرش بین الملل چقدر داخلی؟

tarefe1.jpg

الان دوستان کسی میدونه مثلا 180 گیگ 8مگ چقدرش بین الملل چقدر داخلی؟
طبق گفته ی جهرمی، ضریب ۲ به یک هست، اگر بخواهید هم بین الملل استفاده کنید هم داخلی، اما اگر فقط داخلی استفاده کنید همو ۱۸۰ گیگ ، و اگر کلا بین الملل استفاده کنید نصف این مقدار یعنی ۹۰ گیگابایت در اختیار خواهید داشت.

سلام
من رفتم مخابرات گفتند که هنوز دستوری برای اجرایی طرح های جدید ندارن و کماکان همون طرح های حجمی قبل در جریانند ولی اگه طرح های جدید هم دستورش واسمون بیاد طرح قبلی ها جمع نمیشن و هرکی بخاد میتونه اونا رو داشته باشه!
به نظرتون چقدر میتونه حرفش موثق و درست باشه؟

طبق گفته ی جهرمی، ضریب ۲ به یک هست، اگر بخواهید هم بین الملل استفاده کنید هم داخلی، اما اگر فقط داخلی استفاده کنید همو ۱۸۰ گیگ ، و اگر کلا بین الملل استفاده کنید نصف این مقدار یعنی ۹۰ گیگابایت در اختیار خواهید داشت.
چرا اینقدر تناقض هست؟ مگه وزیر نگفت نباید حجم تقسیم بشه و فقط ضریب اعمال بشه؟
یعنی اینکه تمام 180 گیگ رو میشه خارجی استفاده کرد و در صورت استفاده از حجم داخلی هم حجم مصرفی نصف بشه! فک کنم معنی ضریب این میشه یا اینکه معنی این کمله هم عوض کردن:-?

• Like
Reactions: darkzside
نکته ی خنده دار تمام طرحا اینه که اگر کسی حجم بالا بخواد باید سرعت بالاتر بگیره، و یا بالعکس ، ممکنه من سرعت بالا بخوام ولی حجم زیاد نه، شبانه هم مثل اینکه کلا حذف شده ولی اگر شرکتی بخواد می تونه ارائه بده، من در کم ترین حالت ماهیانه ۱۰۰ گیگابایت دانلود شبانه دارم، منهای مصرف روزانه ام، این طرحا برام به صرفه نیست.ضمن اینکه اگر بخوام حجم بالا بگیرم مجبورم سرعت بالاتر رو بگیرم که خب خودمون هم می دونیم به خاطر محدویت های ADSL مثل فاصله تا مرکز مخابراتی و خود کابل های مسی و زیرساخت ضعیف ممکنه من اصلا نتونم به این سرعت مثلا ۱۶ مگ هم برسم. و باید هزینه ی الکی بکنم. جدای این مساله بحث ضریب ۲ به یک اینترنت داخلی و بین الملل خودش فرصت میده دست آی اس پی ها که دست ببرن توی مصرف، من وقتی از اینترنت استفاده می کنم که نمی تونم برای هربار سایت باز کردن بشینم محاسبه بکنم چقدر بین الملل بوده چقدر داخلی، بی کارم مگه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or