خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
به نظرم من باید سرویس داخلی کشور رو نامحدود میزاشتن چون محتوای سایت ها اکثر نرم افزار ها رایگان قرار میگیره ولی واسه مصرف خارجی مثل یوتیوب حجم منصفانه 500 گیگ درماه خوبه.

• Like
Reactions: rezvideo
درود
مخابرات هم تعرفه هاشو تغییر داد! نسبت رو هم ننوشته که به چه صورته!!

tarefe2.jpg

512 رو تقسیم بر 8 کنید .به بایت درمیاد
سرویس 16مگابیت میشه 2مگابایت برثانیه

64 (کیلوبایت بر ثانیه )KB/s
ممنون بابت راهنمائی
فکر کنم سوالم رو بد پرسیدم.
با توجه به لیست تعرفه ها(مثلا پارس انلاین) آیا شما می تونی با سرعت 512 کیلوبیت(یعنی 64 کیلوبایت) 16 گیگابایت دانلود کنی بعد سرعت کم می شه یا نه مثلا سرعت 2مگابیت بر ثانیه(256 کیلوبایت بر ثانیه) است بعداز دانلود 16 گیگ سرعت به 512 کاهش پیدا می کنه؟
منظورم اینکه سرعت حداقل و حداکثر داریم؟

ممنون بابت راهنمائی
با توجه به لیست تعرفه ها(مثلا پارس انلاین) آیا شما می تونی با سرعت 512 کیلوبیت(یعنی 64 کیلوبایت) 16 گیگابایت دانلود کنی بعد سرعت کم می شه یا نه مثلا سرعت 2مگابیت بر ثانیه(256 کیلوبایت بر ثانیه) است بعداز دانلود 16 گیگ سرعت به 512 کاهش پیدا می کنه؟
تا این لحظه قانون بر اینه که بعد از تمام شدن حجم تمامی سرعت ها تا 128 کیلوبیت معادل 16 کیلو بایت افت میکنه.
دیروز وزیر اعلام کرد که این قضیه رو بررسی میکنن و سرعتها براساس سرعت خریداری شده افت خواهد کرد ولی فعلا تا این لحظه 128 کیلو بیت

• Like
Reactions: rezvideo
ممنون بابت راهنمائی
وضعیت اعلام شده: سرعت دانلود هر سرویس بعد از پایان سقف اعلام شده حجم به 128 کیلوبیت بر ثانیه میرسه ولی قطع نمیشه!!!! همینجور 128 کیلوبیت وصل میمونه تا دوباره حجم بخری و سرعت رو برسونی به استاندارد سرویس(به عنوان مثال 2مگابیت بر ثانیه (256 کیلوبایت تا سقف اعلام شده سرعت میده بعدش بووووم....میریم روی 16 کیلوبایت تا $$$ خرج کنی)

وضعیت اعلام شده: سرعت دانلود هر سرویس بعد از پایان سقف اعلام شده حجم به 128 کیلوبیت بر ثانیه میرسه ولی قطع نمیشه!!!! همینجور 128 کیلوبیت وصل میمونه تا دوباره حجم بخری و سرعت رو برسونی به استاندارد سرویس(به عنوان مثال 2مگابیت بر ثانیه (256 کیلوبایت تا سقف اعلام شده سرعت میده بعدش بووووم....میریم روی 16 کیلوبایت تا $$$ خرج کنی)
نامحدود پارس انلاین همینه ولی حجم سقفش معلوم نیست

خدایی. این تعرفه ها که ارایه شده که عالیه. این همه گفتین بده بده بده. حمله کردین به وزیر.
الان فن اوا 450 گیگ رو میده 80 تومن. خب حالا فقط خارجی بزنی میشه 225 گیگ گیگی 250 تومن میفیته خداییی.

• Like
Reactions: amirv2
خدایی. این تعرفه ها که ارایه شده که عالیه. این همه گفتین بده بده بده. حمله کردین به وزیر.
الان فن اوا 450 گیگ رو میده 80 تومن. خب حالا فقط خارجی بزنی میشه 225 گیگ گیگی 250 تومن میفیته خداییی.
میشه بگی الان چطور باید ماهی 4 تا فیم و سریال دانلود کرد>!؟؟!
فن آوا که دوستان میگن گیم رو باید بوسید گذاشت کنار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or