خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
مثل ماهواره توسط 98 درصد مردم تهیه و استفاده میشه کاری هم از دستشون برای جلوگیری برنمیاد
امیدوارم این اتفاق بیفته تا هزینه هایی که خرج اینترنت شارژ و سیمکارت... میشه ازش جلوگیری بشه
فقط هزینه اشتراکش خیلی گرونه با درامد ما

مثل اینکه تجهیزاتش رو اهواز دارن 15 میلیون میفروشن😑😑😑View attachment 219238

آقا مثل این که تصویر برای سال گذشته هست :D یه کانالی هم زده شده تو تلگرام که شروع کردن فروختن کیت که کاملا کلاه برداریه، حواستون باشه.

ولی خب باز هم در اصل ماجرا فرقی نمیکنه. دیر یا زود کیت وارد ایران میشه، پوشش دهی هم احتمال بسیار زیاد همین الانش هم روی ایران به طور کامل وجود داره فقط در سایت استارلینک اعلام نشده. احتمالی که میدم این هست که حتی اگر سرویس رو شخص بیاد مثلا روی یکی از شهر های ترکیه یا عراق خریداری کنه، باز هم اتصال صورت میگیره داخل ایران! :D باز باید دید چی میشه.

ضمنا، یک سری از خبرنگاران عزیز سایت های همسایه از همین الان شروع کردن جو خبری false رو ایجاد کردن برای این سرویس و تهیه مصاحبه با مراجع "معتبر" داخلی، که خب نون شب ـشون از این طریق تامین میشه و با یکی ـشون هم همین چند دقیقه پیش بحث داشتم :)) چیزی که میخواستم بگم اینه که بی اهمیت به حواشی این عزیزان در سایت ها و اخبار فیک ـشون در توییتر، قضاوت رو با دانسته های خودتون انجام بدید.

هدف استارلینک فکر کنم بیشتر از همه کشور هایی مثل ایران باشه و الا کشوری که داره از اینترنت کاملا ازاد و 5g استفاده می کنه همه نیازاش برطرفه اونم با قیمت مناسب شاید زیاد ترغیبش نشه
دوستان کسی میدونه سرعتش چقدره و ایا نامحدوده ؟؟
میشه باهاش از سرویس هایه ابری مانند ps now ، google stadia ، netflix و غیره با سرعت 100 در 100 استفاده کرد
و اینکه میشه باهاش محتوای انلاین با رزولیشن 4k و 8k رو تماشا کرد ؟

دوستان مطلع از اخبار نمیدونید این استارلینک تو ایران قابل استفاده هست یا نه؟ اصلا اینا روابط عمومی ای چیزی ندارن که درباره این موضوع یه خبرنگار ازشون سوال کنه ببینه وضعیت چطوریه؟

هدف استارلینک فکر کنم بیشتر از همه کشور هایی مثل ایران باشه و الا کشوری که داره از اینترنت کاملا ازاد و 5g استفاده می کنه همه نیازاش برطرفه اونم با قیمت مناسب شاید زیاد ترغیبش نشه
میشه باهاش از سرویس هایه ابری مانند ps now ، google stadia ، netflix و غیره با سرعت 100 در 100 استفاده کرد
بیشتر فکر کنم هدف ایلان ماسک یک جهان به هم پیوستست
نمونش این پروژه خیلی به کمک رانندگی خودکار اتومبیل ها میاد
کلا داریم وارد یه عصر جدید میشیم
تستی که من دیدم یکی از بچه های خارج از تاپیک گذاشت 150 مگ میداد
فکر کنم هزینش هم به مرور کم شه

• Like
Reactions: milad.ps4
کامل هنوز توی ایران راه اندازی نشده ولی تستی گرفتن این بوده
دانلود 78
اپلود 23
پینگ 35

این ویدیو لاینس تک تیپس رو ببینین

دوستان مطلع از اخبار نمیدونید این استارلینک تو ایران قابل استفاده هست یا نه؟ اصلا اینا روابط عمومی ای چیزی ندارن که درباره این موضوع یه خبرنگار ازشون سوال کنه ببینه وضعیت چطوریه؟

یه جا تو تلگرام خوندم که هنوز نه
نوشته بود این که توی جست و جو تهران رو می‌زنی و میاره، برای همه جاست، به عبارتی اسم همه جا رو ثبت کردن توی اون سیستم ولی این به معنی اینکه همه جا رو الآن پوشش هم می‌ده نیست

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like
Reactions: moxA.J
بیشتر فکر کنم هدف ایلان ماسک یک جهان به هم پیوستست
نمونش این پروژه خیلی به کمک رانندگی خودکار اتومبیل ها میاد
کلا داریم وارد یه عصر جدید میشیم
تستی که من دیدم یکی از بچه های خارج از تاپیک گذاشت 150 مگ میداد
فکر کنم هزینش هم به مرور کم شه
کامل هنوز توی ایران راه اندازی نشده ولی تستی گرفتن این بوده
دانلود 78
اپلود 23
پینگ 35
یه جا تو تلگرام خوندم که هنوز نه
نوشته بود این که توی جست و جو تهران رو می‌زنی و میاره، برای همه جاست، به عبارتی اسم همه جا رو ثبت کردن توی اون سیستم ولی این به معنی اینکه همه جا رو الآن پوشش هم می‌ده نیست

Sent from my iPad using Tapatalk
ممنون
همین اول کاری من ترغیب شدم که در اینده بخرمش

دوستان اینقدر دلتون رو به استارلینک خوش نکنید به فرض ایران رو پوشش بده شما از کدوم نمایندگی در ایران میخواید سرویس استارلینک رو تهیه کنید ؟
این استارلینک هم خود نظام انداخت تو دهن مردم که از سوزش طرح صیانت کم کنه

یه جورایی نظارت روی نحوه ی خدمات رسانی پلتفرم هاست. گمان نکنم هدف از بین بردن کسب و کارهای اینترنتی یا حذف پیام رسان ها و قطع از شبکه جهانی باشه. این حرفو انداختن که این روزای آخر دولت تدبیر ختم به خیر بشه حواسا پرت باشه.

تو خیلی از کشورها این مدل طرح‌ها هست. مثالش چند ماه پیش روسیه که توئیتر رو بابت حذف نکردن مطالب مربوط به پ+ور+وگرافی کودکان، دعوت به اعتراضات و... جریمه کرد.

Russia fines Twitter $116,568 for failure to delete illegal content
آذری جهرمی میگه کسانی که میگن این طرح محدویت نیست دوکشیده زیر گوشش بخوابانیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or