خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟


  • مجموع رای دهنده‌ها
    381
🔴 اینترنت ماهواره ای در آسمان ایران


🔹 در دوبی بیشتر نمایندگی های تجهیزات ماهواره ای شروع به ثبت سفارش کردند و نهایتا از ۲، ۳ ماه آینده پک spaceX روانه بازار ایران میشود. پیش بینی میشود افرادی که از دبی و کردستان عراق تجهیزات ماهواره ای وارد می کنند، از تابستان آینده تمرکز اصلی خود را روی واردات پک اینترنت SpaceX متمرکز کنند.

🔹 قیمت پک کامل $500 + شارژ ماهیانه 100 دلار است که با احتساب دلار ۲۷ تومانی میشود ۱۳/۵ میلیون.

🔹 پک و شارژ ماهیانه ۲/۷۰۰میلیون که با در نظر گرفتن اینکه هر ساختمان با تهیه یک پک اینترنت ماهواره ای SpaceX و استفاده ساکنین بصورت wifi با سرعتی 100 برابر اینترنت موجود در ایران (هر modemRouter شرکت spaceX قابلیت اتصال ۲۰۰یوزر به صورت wifi را دارد) بزودی شاهد افزایش بیشمار تقاضا در ایران خواهیم بود.

🔹 از مهندسین شرکت SpaceX سوال شده که کشورهایی که اقدام به انداختن پارازیت های زمینی روی سیگنال های ماهواره های تلویزیونی می کنند، آیا امکان پارازیت انداختن بصورت زمینی و یا جوی روی سیگنالهای اینترنتSpaceX را خواهند داشت؟ پاسخ داده اند که قطر هر دیش SpaceX که در پک خریداری شده موجود است، ۷۰ سانتی متر میباشد. دیش را در هر جا که قرار دهید از غرب به شرق به ازای هر 10 سانتیمتر یک سیگنال ماهواره SpaceX دریافت می کند (شرکت SpaceX تاکنون 40% ماهواره های لازم را پرتاب و در مدار قرار داد و فعالند و ما بقی همچنان در حال تهیه و پرتاب میباشند)

🔹 با این حساب تا امروز هر دیش در هر جایی که قرار بگیرد از 3 ماهواره سیگنال دریافت خواهد کرد.

🔹 دیش ها دارای سیستمی میباشند که بصورت کاملا هوشمند چرخیده و قویترین سیگنال از بین 3 سیگنال را تشخیص داد و روی بهترین و قویترین آنها متمرکز می شوند.

🔹 اوج تکنولوژی اینجاست که با جابجا کردن محل دیش، مثلا ۷۰ سانتیمتر، یوزر سیگنال را از 3 ماهواره دیگر دریافت خواهد کرد. قرار است تا دو سال دیگر ۳ سیگنال تبدیل به ۱۰ سیگنال شود.

🔹 بدین ترتیب هیچ تکنولوژی در حال و در آینده قادر نخواهد بود از رسیدن سیگنال به دیش یوزر SpaceX جلوگیری کند.

🔹 مهندسین شرکت SpaceX اطمینان داده اند که دیش های پک SpaceX بمانند دیش های "دیتا" که ال-ان-بی send وRecive داشتند و قابل شناسایی و ردیابی بودند، قابل ردیابی نیستند.

🔹 این دیش فقط وظیفه دریافت سیگنال را دارد و ModemRouter که به دیش وصل میشود یوزر را به شبکه اصلی اینترنت جهانیَ SpaceX متصل میکند و از این لحظه به بعد تمام فعالیت اینترنتی یوزر را فقط یک شرکت میتواند رصد کند، یعنی SpaceX.

🔹 بنابراین امکان ردیابی فعالیت اینترنتی یوزر تنها برای SpaceX امکان پذیر هست.


/چند_ثانیه

------------------------------------------------

پ.ن: بنابراین، ماجرای ردیابی اینترنت و پکت ها و پارازیت انداختن رسما منتفی ـه! :D حتی اگر عزیزان در آینده با بهانه قوانین مرزی و بین المللی و ... شکایت کنند باز هم احتمال بسیار زیاد دستشون به جایی بند نخواهد بود.
 
آخرین ویرایش:
خود امریکا داره پول اجرا سازی طرح صیانت رو به اقایان میده حتی خدماتی رو که هیچ ربطی به اقابون نداره برا مردم ایران مسدود کرده و خیلی تحریم های دیگه که فقط به ضرر مردمه بعد بیاد اینترنت ماهواره ای برا ملت جور کنه؟؟؟
ما ملت بدبخت خیلی تنهاتر از این حرف ها هستیم.
 
خب مثل این که سرویس نت ماهواره ای استارلینک درست تا لب مرز ایران (و گفته شده حتی مناطق غربی ایران) فعال شده. خودم الان برای این که مطمئن شم یکی از جاده های مرزی ایران با ترکیه رو داخل سایت starlink.com چک کردم و این طور که پیداست پوشش دهی به طور کامل ایجاد شده برای این ناحیه:


ولی همین کار رو برای یه ناحیه مرزی از کشور عراق هم انجام دادم که نتیجه منفی بود! که احتمال دادم شاید به این خاطره که عراق هنوز تحت پوشش قرار نگرفته، که حدسم اشتباه از آب دراومد و برای خیابان Zakho Way در شهر دهوک عراق، سایت starlink پوشش دهی رو مثبت اعلام کرد.

برای ایران رو هنوز خودم تست نکردم و نمیتونم با قطعیت نظر بدم، اما چیزی که مشخصه اینه که اون دسته از دوستان که اعتقاد داشتند رگولاتوری آمریکا به دلیل تحریم و اینا اجازه نمیدن پوشش دهی برای ایران ایجاد شه، صحبتشون غلط از آب دراومد :D

یکی از همین عزیزان (فکر کنم در همین تاپیک) به شدت اعتقاد داشتند که پوشش دهی برای ایران ایجاد نخواهد شد، من پست ـشون رو ریپلای نمیزنم که بیشتر از این شرمنده نشن ;) خودشون اگر خواستند صحبت های ارزشمندشون رو پاک کنند تا هنوز فرصت هست :p:D

خلاصه که تبریک :D
شرمندگی ندارم دوست عزیز
من خودم پستتون رو نقل قول می گیریم همه هم ببینن من بودم
الان شما لب مرزارو چک کردی که خب وقتی همه کشواری اطراف اکی شدن طبیعیه بعضی جاهای مرزی هم سیگنال بگیرن
اما الان که تهران ساپورت نمیشه
چطوریه که آذربایجان و عراق و پاکستان و ترکمنستان و ترکیه و ... دور تا دور ایران همگی اکی هستن ولی تهران وسط ایران بین این کشورا هنوز نه؟!
بعدم حرفی که من زدمم از قول خودم نبود به نقل از خود مدیرعامل استارلینک بود که می گفت با هر کشوری رایزنی میشه برای تحت پوشش قرار دادنش
 
آخرین ویرایش:
پرداخت رو باید با رمز ارز فعال کنن مثلا دوج کوین. البته حتی به صورت اشتراکی هم چند برابر الان باید پول داد متاسفانه . ۲۷۰۰ رو مثلا ۸ نفری تقسیم کنن میشه ماهی ۳۵۰ با حداقل سرعت حدود ۲۰ مگ ( هنگام استفاده همزمان ۸ نفر )
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bayern_vahid
شرمندگی ندارم دوست عزیز
من خودم پستتون رو نقل قول می گیریم همه هم ببینن من بودم
الان شما لب مرزارو چک کردی که خب وقتی همه کشواری اطراف اکی شدن طبیعیه بعضی جاهای مرزی هم سیگنال بگیرن
اما الان که تهران ساپورت نمیشه
چطوریه که آذربایجان و عراق و پاکستان دور تا دور ایران همگی اکی هستن ولی تهران وسط ایران بین این کشورا هنوز نه؟!
بعدم حرفی که من زدمم از قول خودم نبود به نقل از خود مدیرعامل استارلینک بود که می گفت با هر کشوری رایزنی میشه برای تحت پوشش قرار دادنش

علت ـش این هست که همین مناطق هم تازه ساپورت شدن و تا تابستون آینده مناطق بیشتری هم تحت پوشش قرار میگیرند.
به هر صورت تکلیف این پروژه مشخصه. اون زمان هم گفتم طی دو ماه تعیین تکلیف میشه ماجراشون، که الان درست سر یک ماه معلوم شد که از بابت پوشش دهی ایران به اون شکل مطلبی ندارن. حالا این که چه سیاستی رو در قبال شیوه پوشش دهی برای ایران میخوان انجام بدن مشخص نیست، ولی عراق و پاکستان هم که من چک کردم هنوز به طور کامل تحت پوشش ماهواره هاشون قرار نگرفتند.

خلاصه صحبت من این بود که عجله نکن برادر :دی نه من کارمند استارلینک ـم نه شما، این عزیزان هم مجانی قرار نیست به ما سرویس بدن. ماهیانه 100 دلار قراره از جیب بدیم که بتونیم به این اینترنت متصل شیم! :دی
 
این قیمت گذاریش قطعا نباید اینطوری بمونه وگرنه شکست میخوره توی کشورایی که مثل ما ارزش پولشون داغونه.
درسته میشه تقسیم کرد تو ساختمون اما خب مثلا 4 خانواده هم بتونی شریک کنی بازم میشه 5-6 برابر اینترنت الانمون که هرکسی حاضر نیست اینقد پول بده، بماند که خیلیا ساختمون نشین نیستن که بتونن تقسیم کنن.
اینا به کنار باید دید کیتش چجوری وارد میشه و چه قیمتی، پرداخت پول طرحاش به چه شکل خواهد بود بعد بریم سراغ این بحثا :دی
 
شرمندگی ندارم دوست عزیز

دقیقن اصلن جایی برای شرمندگی هم نیست!
هر کسی ممکنه با توجه به شنیده ها و دیده هاش نتیجه گیری اشتباه یا درست بگیره (مهم اینه که هدف پخش عمدی اطلاعات غلط برای گمراه کردن نیست)
، مخصوصن در مسائلی مثل این که هنوز معلوم نیست و گسترده نشده و پدیده ی جدیدی هست ممکنه خیلی از حدس ها و انتظارات ما غلط باشه در موردش


Sent from my iPad using Tapatalk
 
این به معنی سرویس دهی به این مناطق نیست. اسم منطقه سرچ کنید تو لیستش میاد خیلی جاها ولی روشون بزنی میگه فعال نیست تو اون منطقه

Starlink is not yet available in your area but as we launch more satellites, we continue to expand our coverage area. Please check back for future availability in your area.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or