/چند_ثانیه
------------------------------------------------
پ.ن: بنابراین، ماجرای ردیابی اینترنت و پکت ها و پارازیت انداختن رسما منتفی ـه!
آخرین ویرایش:
شرمندگی ندارم دوست عزیزخب مثل این که سرویس نت ماهواره ای استارلینک درست تا لب مرز ایران (و گفته شده حتی مناطق غربی ایران) فعال شده. خودم الان برای این که مطمئن شم یکی از جاده های مرزی ایران با ترکیه رو داخل سایت starlink.com چک کردم و این طور که پیداست پوشش دهی به طور کامل ایجاد شده برای این ناحیه:
ولی همین کار رو برای یه ناحیه مرزی از کشور عراق هم انجام دادم که نتیجه منفی بود! که احتمال دادم شاید به این خاطره که عراق هنوز تحت پوشش قرار نگرفته، که حدسم اشتباه از آب دراومد و برای خیابان Zakho Way در شهر دهوک عراق، سایت starlink پوشش دهی رو مثبت اعلام کرد.
برای ایران رو هنوز خودم تست نکردم و نمیتونم با قطعیت نظر بدم، اما چیزی که مشخصه اینه که اون دسته از دوستان که اعتقاد داشتند رگولاتوری آمریکا به دلیل تحریم و اینا اجازه نمیدن پوشش دهی برای ایران ایجاد شه، صحبتشون غلط از آب دراومد
یکی از همین عزیزان (فکر کنم در همین تاپیک) به شدت اعتقاد داشتند که پوشش دهی برای ایران ایجاد نخواهد شد، من پست ـشون رو ریپلای نمیزنم که بیشتر از این شرمنده نشنخودشون اگر خواستند صحبت های ارزشمندشون رو پاک کنند تا هنوز فرصت هست
خلاصه که تبریک![]()
شرمندگی ندارم دوست عزیز
من خودم پستتون رو نقل قول می گیریم همه هم ببینن من بودم
الان شما لب مرزارو چک کردی که خب وقتی همه کشواری اطراف اکی شدن طبیعیه بعضی جاهای مرزی هم سیگنال بگیرن
اما الان که تهران ساپورت نمیشه
چطوریه که آذربایجان و عراق و پاکستان دور تا دور ایران همگی اکی هستن ولی تهران وسط ایران بین این کشورا هنوز نه؟!
بعدم حرفی که من زدمم از قول خودم نبود به نقل از خود مدیرعامل استارلینک بود که می گفت با هر کشوری رایزنی میشه برای تحت پوشش قرار دادنش
شرمندگی ندارم دوست عزیز
این به معنی سرویس دهی به این مناطق نیست. اسم منطقه سرچ کنید تو لیستش میاد خیلی جاها ولی روشون بزنی میگه فعال نیست تو اون منطقه
دیشش کو پس ؟
تصویر برای یک کاربری ست در عمان نه ایران .دیشش کو پس ؟
دروددیشش کو پس ؟