خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
ایلان ماسک راجب استارلینک گفته بود برای فعالیت تو هر کشوری اول باید مجوز رسمی اون کشور رو بگیریم. بدون شک اینا بهش مجوز نمیدن؛ ماسک هم قرار نیست بخاطر ایران خودش رو تو دردسر بندازه.

اینترنت ماهواره ای یا هر چیزه دیگه ای میتونه راه حل باشه ولی استارلینک نه.

پ.ن: حتی ممکنه تحریم های آمریکا جلوی فعالیت استارلینک تو ایران رو بگیره.
درود
برادر لازم نیست تو ایران فعالیت داشته باشه! شما اکانتوشو بهرحال از طریقی از کشور همسایه مثل ترکیه میگیرید و ازش استفاده میکنید! راه حل زیاده! اینطوی نیست ماهواره بیاد داخل ایران خاموش شه بعد از مرز رد شد روشن شه! :D و اینکه تا جایی که میدونه سیگنالش قابل ردیابی نیست! حالا تا چند ماه دیگه مشخص میشه!

یکسری اینجا یجوری میگن چیزی نیست تهش به فیلتر اینستاگرام ختم میشه انگار فیلتر کردن پلتفرمی با یوزربیس فوق العاده عظیم مثل اینستاگرام توی ایران شوخیه! مصداق بارز به مرگ گرفتن به تب راضی شدن. براشون مهم نیست صدها هزار فرصت شغلی رو با فیلتر پلتفرمی مثل اینستاگرام عملا نابود کنن مهم فقط مسدود کردن مسیر گردش آزاد اطلاعات بین عوام مردم هست 8-|

گرون کردن اینترنت بدتر از همین طرح هست
دیروز بعد مدت ها بخاطر نیازم بسته 1 ساله 72 گیگ ایرانسل خرید نزدیک 17 18 تومن مالیات دادم
بدتر از این نمیشه از لحاظ هزینه و کیفیت انگار قراره بشه

بلاگر ها و دلقک های اینستا که تا دیروز غیر سیاسی و لال بودن، الان زبون باز کردن :))
باید زبون باز کنن.
دسترسی به خارج محدود بشه کی بره سایت بت اینا پول بسوزونه اینا رو پول دار کنه؟

انگار فیلتر کردن پلتفرمی با یوزربیس فوق العاده عظیم مثل اینستاگرام توی ایران شوخیه! م هست 8-|

ولی اگه واقع بین باشیم، شوخی هم هست انگار ، تلگرام مگه کمتر از اینستا کاربر داشت، یا وایبر، وی‌چت، فیس بوک در زمان خودش اصلن تنها پلتفرم مؤفق در این زمینه بود هیچ نمونه ی خارجی دیگه هم نداشت حتی، ولی فیلتر شد
پس طبیعی هست فیلتر اینستا به شکلی که سر قبلی ها اومده، حساسیت خاصی نداشته باشه (حداقل برای ما که قبلی ها رو یادمونه) و همین موضوع اتفاقن نگرانی رو بیشتر می‌کنه، و قضیه (مرگ و تب) رو کم رنگ تر، چون اگه هدف فقط فیلتر معمولی اینستا باشه، هیچ نیازی به این بازی ها و سر و صدا نبود، از هیچ کس هم رودروایسی ندارن که بخوان ظاهر قانونی بهش بدن، مثل قبلی ها فیلتر می‌شد و تمام.

Sent from my iPad using Tapatalk

باید زبون باز کنن.
دسترسی به خارج محدود بشه کی بره سایت بت اینا پول بسوزونه اینا رو پول دار کنه؟
اخ گفتی
تا دیروز موضوع .........مردم به اینا ربط نداشت الان جیبشون به خطر افتاده بیانیه صادر میکنن
گرچه اینقدر ملت رو چپاول کردن الان همه بدون اینستا هم میتونن یه زندگی خوب درست کنن و ادامه بدن ولی این ساکت بودنشون قبل این قضایا خیلی ناراحتم کرد

خب مثل این که سرویس نت ماهواره ای استارلینک درست تا لب مرز ایران (و گفته شده حتی مناطق غربی ایران) فعال شده. خودم الان برای این که مطمئن شم یکی از جاده های مرزی ایران با ترکیه رو داخل سایت starlink.com چک کردم و این طور که پیداست پوشش دهی به طور کامل ایجاد شده برای این ناحیه:

1211.PNG

ولی همین کار رو برای یه ناحیه مرزی از کشور عراق هم انجام دادم که نتیجه منفی بود! که احتمال دادم شاید به این خاطره که عراق هنوز تحت پوشش قرار نگرفته، که حدسم اشتباه از آب دراومد و برای خیابان Zakho Way در شهر دهوک عراق، سایت starlink پوشش دهی رو مثبت اعلام کرد.

برای ایران رو هنوز خودم تست نکردم و نمیتونم با قطعیت نظر بدم، اما چیزی که مشخصه اینه که اون دسته از دوستان که اعتقاد داشتند رگولاتوری آمریکا به دلیل تحریم و اینا اجازه نمیدن پوشش دهی برای ایران ایجاد شه، صحبتشون غلط از آب دراومد :D

یکی از همین عزیزان (فکر کنم در همین تاپیک) به شدت اعتقاد داشتند که پوشش دهی برای ایران ایجاد نخواهد شد، من پست ـشون رو ریپلای نمیزنم که بیشتر از این شرمنده نشن ;) خودشون اگر خواستند صحبت های ارزشمندشون رو پاک کنند تا هنوز فرصت هست :p:دی

خلاصه که تبریک :D

خب مثل این که سرویس نت ماهواره ای استارلینک درست تا لب مرز ایران (و گفته شده حتی مناطق غربی ایران) فعال شده. خودم الان برای این که مطمئن شم یکی از جاده های مرزی ایران با ترکیه رو داخل سایت starlink.com چک کردم و این طور که پیداست پوشش دهی به طور کامل ایجاد شده برای این ناحیه:

ولی همین کار رو برای یه ناحیه مرزی از کشور عراق هم انجام دادم که نتیجه منفی بود! که احتمال دادم شاید به این خاطره که عراق هنوز تحت پوشش قرار نگرفته، که حدسم اشتباه از آب دراومد و برای خیابان Zakho Way در شهر دهوک عراق، سایت starlink پوشش دهی رو مثبت اعلام کرد.

برای ایران رو هنوز خودم تست نکردم و نمیتونم با قطعیت نظر بدم، اما چیزی که مشخصه اینه که اون دسته از دوستان که اعتقاد داشتند رگولاتوری آمریکا به دلیل تحریم و اینا اجازه نمیدن پوشش دهی برای ایران ایجاد شه، صحبتشون غلط از آب دراومد :D

یکی از همین عزیزان (فکر کنم در همین تاپیک) به شدت اعتقاد داشتند که پوشش دهی برای ایران ایجاد نخواهد شد، من پست ـشون رو ریپلای نمیزنم که بیشتر از این شرمنده نشن ;) خودشون اگر خواستند صحبت های ارزشمندشون رو پاک کنند تا هنوز فرصت هست :p:D

پوشش کاملا جهانی میشه. ولی خرید از داخل ایران نمیشه. دقیقا مثل همه سرویس های مشابه که با دلار شارژ میکنیم. الان استیم psn رو هم از داخل استفاده میکنیم ولی با اکانت خارجی.. استارلینک هم همین خواهد بود. فقط باید دید که قیمت ها چطوری میشه. چون هزینه اولیه 500 دلارش رو میشه تهیه کرد. ولی اگر قیمت های باقی کشور ها هم برمبنای همون ماهی 100 دلار امریکا باشه فایده نداره. البته حدس میزنم که معادل سازی بشه برای بقیه کشور ها و حتی سرویس هایی با سرعت کمتر داشته باشه. اگر در حد و حدودای ماهی 10 دلار باشه قابل تهیه هست.

یکی از همین عزیزان (فکر کنم در همین تاپیک) به شدت اعتقاد داشتند که پوشش دهی برای ایران ایجاد نخواهد شد، من پست ـشون رو ریپلای نمیزنم که بیشتر از این شرمنده نشن ;) خودشون اگر خواستند صحبت های ارزشمندشون رو پاک کنند تا هنوز فرصت هست :p:D

منبع خبری چیزی اینوتایید کردهه؟

• Like
Reactions: mobile1199
پوشش کاملا جهانی میشه. ولی خرید از داخل ایران نمیشه. دقیقا مثل همه سرویس های مشابه که با دلار شارژ میکنیم. الان استیم psn رو هم از داخل استفاده میکنیم ولی با اکانت خارجی.. استارلینک هم همین خواهد بود. فقط باید دید که قیمت ها چطوری میشه. چون هزینه اولیه 500 دلارش رو میشه تهیه کرد. ولی اگر قیمت های باقی کشور ها هم برمبنای همون ماهی 100 دلار امریکا باشه فایده نداره. البته حدس میزنم که معادل سازی بشه برای بقیه کشور ها و حتی سرویس هایی با سرعت کمتر داشته باشه. اگر در حد و حدودای ماهی 10 دلار باشه قابل تهیه هست.

خرید از داخل ایران که اصلا اهمیت نداره بشه یا نشه. همین الان ـش یه سرویس خارجی شما مثال بزن که با درگاه های شاپرک پرداختش رو انجام بشه داد!

تعرفه هاش هم خیلی اهمیت نداره واقعا. با سرعتی که داره، میشه سرویس رو برای ساکنین یه آپارتمان تهیه کرد و هزینه رو تقسیم کرد که عملا باز هم مفت درمیاد. تنها چیزی که اهمیت داشت پوشش دهی ـش بود که پرونده اش فعلا بسته شد.

منبع خبری چیزی اینوتایید کردهه؟

تشریف ببرید داخل سایت استارلینک، خودتون میتونید تایید کنید :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or