خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
این طرحو جدی اونقدر نگیرید. اولا طبق همین طرح باید از چهار ماه قبل خبر بدن که سروراتونو به ایران منتقل کنید
ثانیا این طرح نشذدنیه

• Like
Reactions: omid0
قطع
ببین عزیزم گرون کردن خودش یه جور قطع دسترسی به فصای آزاده الان خیلی از خانواده ها توان خرید وسیله ای مثل موبایل یا کامپیوتر که بشه به اینترنت وصل شد رو ندارن چه برسه به اینکه بخوان در خوشبینانه ترین حالت ماهانه 500 تومن هزینه اشتراک اینترنت هم بدن
با این روش هم میتونن دسترسی 90 درصد مردم به نت بین الملل رو قطع کنن هم از زیر فشار نهاد های حقوق بشری خارج بشن این وسط یه پول تپلی هم بهشون میرسه

ببین عزیزم گرون کردن خودش یه جور قطع دسترسی به فصای آزاده الان خیلی از خانواده ها توان خرید وسیله ای مثل موبایل یا کامپیوتر که بشه به اینترنت وصل شد رو ندارن چه برسه به اینکه بخوان در خوشبینانه ترین حالت ماهانه 500 تومن هزینه اشتراک اینترنت هم بدن
با این روش هم میتونن دسترسی 90 درصد مردم به نت بین الملل رو قطع کنن هم از زیر فشار نهاد های حقوق بشری خارج بشن این وسط یه پول تپلی هم بهشون میرسه
بحث خود هزینه نیست، وقتی پهنای باند رو کم کنن یا تو هر هزینه ایی هم بدی خبری از فیلتر شکن و غیره و زاره نیست که بخوای از حجم بین الملل استفاده کنی.
این طرحو جدی اونقدر نگیرید. اولا طبق همین طرح باید از چهار ماه قبل خبر بدن که سروراتونو به ایران منتقل کنید
ثانیا این طرح نشذدنیه
وضع نت در پاييز 98 یادته؟ هدف طرح دقیقا چیزی مثل اونموقع هست.

بحث خود هزینه نیست، وقتی پهنای باند رو کم کنن یا تو هر هزینه ایی هم بدی خبری از فیلتر شکن و غیره و زاره نیست که بخوای از حجم بین الملل استفاده کنی.

وضع نت در پاييز 98 یادته؟ هدف طرح دقیقا چیزی مثل اونموقع هست.
همون طرح یه ماهه هم آسیب وحشتناکی زد.اینکار امکان نداره که بتونه تو طولانی مدت اجرا بشه. ما نه تنها زیرساخت داخلی نداریم.
بلکه عمده شرکتهای بزرگ خصوصی و داخلی وابسته به اون هستند.
ثانیا تو این طرح دقیقا گفته شده که باید به سایتها و پیام رسانها از 4 ماه قبل اطلاع داده بشه، بالاترم گفتم اینا میخوان به مرگ بگیرن که به فیلترینگ اینستا و واتس اپ مردم راضی بشن.
هدف اصلا و ابدا اینترنت نیست.
مگه میشه، میلیونها نفر مشاغلشون با اینترنت در ارتباطه و کلا این طرح این مشاغل رو از بین میبره. مگه بچه بازیه.
و اینترنت داخلی اون سال با بستن پورتها انجام شد و گر نه ایران، چیزی به نام اینترنت داخلی نداره.
و صحبت این اسکلها هم همش در مورد این بود که ما پیام رسان داخلی داریم.
سرانجام، افشین کلاهی، رئیس مجمع تشکل‌های دانش‌بنیان اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران ۱۹ آذر همان سال اعلام کرد در حوادث آبان ماه ۱۶۳ ساعت اینترنت در کشور قطع شد و شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها در این مدت نزدیک به ۱۰هزار میلیارد تومان از نظر مالی ضرر کردند.
قطعی یه هفته ای 10 هزار میلیارد ضرر زد فقط به استارت آپها .
اون طرح کاملا گیمینگ و موبایل فروشیها و ... رو از بیخ و بن میزنه میترکونه.
میلیونها نفر بیکاری به ارمغان میاره. مگه کشکه، که بخوان اونکارو انجام بدن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Young Tiger
اب نیست برق نیست گاز نیست نان نیست رفاه نیست و...............................نیست اون موقع طرح گذاشتن برای صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی
اینو هر جای خارج بری بگی با اولین پرواز میفرستنت مریخ

• Like
Reactions: dargon9090
همون طرح یه ماهه هم آسیب وحشتناکی زد.اینکار امکان نداره که بتونه تو طولانی مدت اجرا بشه. ما نه تنها زیرساخت داخلی نداریم.
بلکه عمده شرکتهای بزرگ خصوصی و داخلی وابسته به اون هستند.
ثانیا تو این طرح دقیقا گفته شده که باید به سایتها و پیام رسانها از 4 ماه قبل اطلاع داده بشه، بالاترم گفتم اینا میخوان به مرگ بگیرن که به فیلترینگ اینستا و واتس اپ مردم راضی بشن.
هدف اصلا و ابدا اینترنت نیست.
مگه میشه، میلیونها نفر مشاغلشون با اینترنت در ارتباطه و کلا این طرح این مشاغل رو از بین میبره. مگه بچه بازیه.
و اینترنت داخلی اون سال با بستن پورتها انجام شد و گر نه ایران، چیزی به نام اینترنت داخلی نداره.
و صحبت این اسکلها هم همش در مورد این بود که ما پیام رسان داخلی داریم.
زیر ساخت و اینا رو ول کن، معلومه براشون اهمیت نداره... اون بخش 4 ماه غیر ممکنه و خودشون هم میدونن ولی به این دلیل گفته شده که بهانه برای قطع دسترسی رو داشته باشن.
اون مشاغل هم که به رویای کره شمالی شدن باشه...براشون میصرفه.
بنظرم خیلی دارید الکی میگیرید، معلومه در اجرای شدن طرح جدی هستند، حالا به هر هزینه ای ختم بشه بخاطر جریانات اخیر براشون ارزشش رو داره.

• Like
Reactions: Eazy-E and voldmort
81 نفر (از جمله رئیس) امروز نبودن، 5 نفر بودن ولی رای ندادن، 9 نفر هم ممتنع بودن.
این بهترین روش برای تصویب طرح بدون رای دادن به اونه.
حقوق تون حلال تون
من یه چیز دیگه هم اضافه کنم
"‏طرحی در مجلس مطرح می‌شه"
مردم با اون مخالفت گسترده می‌کنن!
جلسه بررسی طرح غیرعلنی می‌شه و علی‌رغم مخالفت‌ها، پشت درهای بسته تصویب می‌شه!!!

پ.ن: خیلی دوست دارم بدونم «جمهوری» در کجای این معادله قرار می‌گیره
+بله همه جواب رو میدونیم :-"

زیر ساخت و اینا رو ول کن، معلومه براشون اهمیت نداره... اون بخش 4 ماه غیر ممکنه و خودشون هم میدونن ولی به این دلیل گفته شده که بهانه برای قطع دسترسی رو داشته باشن.
اون مشاغل هم که به رویای کره شمالی شدن باشه...براشون میصرفه.
بنظرم خیلی دارید الکی میگیرید، معلومه در اجرای شدن طرح جدی هستند، حالا به هر هزینه ای ختم بشه بخاطر جریانات اخیر براشون ارزشش رو داره.
خیلی ساده ای و از اینا شناخت نداری.
با حرفای امروز مردم ذهنشون منحرف شد و دغدغه مردم تغییر کرد. به هدف اولشون رسیدن و افکار از خوزستان و بقیه چیزا منحرف شد
خواسته دوم هم رسیدن به مرگ گرفتن تا به تب که همون فیلتر اینستا گرامه راضی بشن.
جدی هستن دیگه یعنی تا هفته دیگه خبری میشه، بشین و ببین یه همچین اتفاقی میوفته.
واقعا ساده ای. طرح سایتای فیلم و بازی هم اومد، دو سه روز بود بجز چند تا سایت بقیه گذاشتن بازیها رو و فیلما رو.
من هستم تو این سایت، اگه ماه دیگه خبری شد بیا بگو چرا اینطور شد.
البته بازیسنترم سروراش خارجیه و بقول شما قراره اینم بسته بشه.

آخرین ویرایش:
خیلی ساده ای و از اینا شناخت نداری.
با حرفای امروز مردم ذهنشون منحرف شد و دغدغه مردم تغییر کرد.
جدی هستن دیگه یعنی تا هفته دیگه خبری میشه، بشین و ببین یه همچین اتفاقی میوفته.
واقعا ساده ای.
والا من ساده نیستم ولی شما مطمئنن بیخیال هستید!
این تئوری های توطئه‌ هم زیاد شنیدیم.
در مورد منطق و اقتصاد حرف میزنید در حالی که چیزای خیلی غیر عقلانی تری هم این چند ساله اتفاق افتاده این که چیزی نیست.

والا من ساده نیستم ولی شما مطمئنن بیخیال هستید!
این تئوری های توطئه‌ هم زیاد شنیدیم.
در مورد منطق و اقتصاد حرف میزنید در حالی که چیزای خیلی غیر عقلانی تری هم این چند ساله اتفاق افتاده این که چیزی نیست.
باش. قراره هفته دیگه اینترنت قطع بشه دیگه.
سرورای بازیسنترم خارجیه، هفته دیگه میبینیم.

• Like
Reactions: mobile1199
باش. قراره هفته دیگه اینترنت قطع بشه دیگه.
سرورای بازیسنترم خارجیه، هفته دیگه میبینیم.

---
چیزی که اتفاق میوفته دو حالت داره:
یکی اینکه در چند ماه آینده شایدم سال آینده این اتفاق بیوفته و عملی بشه که خودمم یکم بعید میدونم چون روش این کارا توی مملکت این نبوده

مورد دوم اینکه کم کم در عرض سه یا چهار سال این اتفاق بیوفته که مردم خودشون رو تطبیق بدن.

با توجه عملکرد هاشون توی سیاست ها مورد دوم به احتمال زیاد رخ میده چون ماشالا ملت ما خودشون رو میتونن آروم آروم به هر شرایطی وقف بدن.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or