ortegoli
کاربر سایت
از اونور گرفتن آوردن اینور با خودشون من هنوز موندم چجوری اجازه دادن بیارن با خودشون
ولی سیگنال گویا ضعیفه
ولی سیگنال گویا ضعیفه
آخرین ویرایش:
فقط منم که مشکلی نمیبینم والا برای من همون شکلی بوده فقط وی.پی.N کندتر شده، بقیه چیزا عادیه (ADSL)وضعیت اینترنت افتضاخه کلا غیر قابل استفاده شده
برادر تو ایران همچین چیزی اصلا وجود خارجی نداره بعد شما دنبال معادلاتی هستید که شریکی بخرید؟ چی بخرید؟ از کجا بخرید؟دوستان اونایی که ساختمان دارن چطور میتونن از یه مودم استارلینک استفاده کنن ؟؟
مثلا ما پشت خونمون 2 تا خونه سمت راست یدونه سمت چپ هم دوتا هست خودمون هم 2 تا خونه ایم
اگه بخوایم شریکی تجهیزات مورد نیاز استارلینک رو بخریم که یه دریافت کننده باشه باید تو مرکزیت قرار بگیره انتن میده به بقیه جاها و با استفاده همزمان سرعتش مختل نمیشه ؟؟
بعد اینکه سرعتش به مگابایت هست یا مگابیت ؟ بالا یه دوستی گفت سرعت دانلود 78 ه
سرور های ارگانهای دولتی رو هم کاملا بومی کردن من خودم داخل محل کارم چند روزه سرورها قطع هست بخاطر بگفته خودشون جابجایی سرورها قبلا وقتی نت ایرانسل قطع میشود سرورهای ماهم همزمان باهاش قطع بود ولی جدیدا دیگه اینطور نیستاز 3ماه پیش با انگولک کردن زیرساخت ها در حال اجرای طرح ها بودن و مربوط به حال حاضر نمیشه . الان فقط رسمی شده . دستور کدخدا هم هست و کاری ش نمیشه کرد
برای مدیریت پهنا و توزیع اینترنت به بقیه : میکروتیک + روتر لازمه اگه خونه ای هم فاصله اش دور باشه میشه با انتن ptp بهش اینترنت رسوند.دوستان اونایی که ساختمان دارن چطور میتونن از یه مودم استارلینک استفاده کنن ؟؟
مثلا ما پشت خونمون 2 تا خونه سمت راست یدونه سمت چپ هم دوتا هست خودمون هم 2 تا خونه ایم
اگه بخوایم شریکی تجهیزات مورد نیاز استارلینک رو بخریم که یه دریافت کننده باشه باید تو مرکزیت قرار بگیره انتن میده به بقیه جاها و با استفاده همزمان سرعتش مختل نمیشه ؟؟
بعد اینکه سرعتش به مگابایت هست یا مگابیت ؟ بالا یه دوستی گفت سرعت دانلود 78 ه
ممنونبرای مدیریت پهنا و توزیع اینترنت به بقیه : میکروتیک + روتر لازمه اگه خونه ای هم فاصله اش دور باشه میشه با انتن ptp بهش اینترنت رسوند.
با میکروتیک هم میشه یک حداکثر سرعتی رو برای هر یوزر تعریف کرد که کیفیت خط بقیه زیاد افت نکنه. البته روی پینگ و بازی انلاین و این موارد دیگه نمیشه زیاد روش حساب باز کرد
در تست های خارجی که سرعت حدود 150-160 مگابیت هست
به نظر من که برای استفاده اشتراکی تا ۶-۷ نفر اوکیه.استریم یوتوب کیفیت 4k که با ۳۰ مگابیت هم مشکلی ندارهممنون
سرعتش کم نیست بنظرتون ؟؟
از پس اجرای سرویس های ابری مثل استادیا پی اس نو .....و نتفلیکس و ویدیو های 4k برمیاد ؟ البته اگه اطلاع دارین