خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
سرعت اینترنت شبانه همراه اول خیلی کم شده قبلا بین 30تا70 گیگ هرشب دانلود میکردم الان به زور 10 گیگ!!! شما هم همچین مشکلی دارید؟

پدرم همراه اول داره، توی این یه مدت اخیر اصلن راضی نیست
اپ شون هم مشکل پیدا کرده، اگه قضیه همگانی و مربوط به صیانت باشه که هیچ، کاریش نمیشه کرد
اما اگه مشکل فقط از همراه اوله، بنظرم باید یه ترابرد دسته جمعی تعداد زیادی از کاربران انجام بدن که حساب کار دستش بیاد درست کنه اوضاع رو، این اواخر خیلی بد شده، نمی‌دونم شاید پیش خودشون فکر کردن ملت به عشق پیش شماره ی 912 و اسم همراه اول در هر شرایطی حاضر نیستن کنارش بذارن، در صورتی که اون دوران خیلی وقته تموم شده

Sent from my iPad using Tapatalk

امروز وضعیت adsl های وب هم اصلا تو شهر ما خوب نبود ک کلا به psn وصل نمیشد و ارور ناشناخته میداد با اینترنت موبایل راحت وصل میشدم ولی رو خط خونه افتضاح بود
فکر کنم صیانت بصورت چراغ خاموش و خزنده داره راه میوفته

منم چند روزیه که گوگل پلی و اینستا با اینترنت همراه اول به شدت برام کند شده مخصوصا عصرها...ولی وقتی آخر شب ساعت 4-3 چک میکنی سرعتش خوبه بقیه هم این مشکل رو دارند؟

عملا دیگه بازی انلاین تعطیل
تو این ایران ملت بدبختو اینقدر ساده بار اوردن یه اینستاگرام بهشون بدی حال میکنن و نت رو تو همون حد میدونن
الان باید چیکار کرد با این وضع ؟
به پشتیبانیاشون هم گفتن زیر بار نرین که مشکل پیش اومده
یکیشون صداش میلرزید وقتی ازش چند بار پرسیدم شما مطمعنی دیگه اختلالی پیش نیومده ؟ داشت به دروغ تند تند میگفت نه و فقط میخواست خدافظی کنه
خدایی این چه وضعیه

یک هفته پیش پینگ بتل برای من نزدیک 125 بود از دو سه روز پیش دیگه شده 250 ثابت به بالا دیگه نمیشه بازی کرد اینترنت همراه اول
حالا بازی زیاد برای من مهم نیست این بیچاره هایی که یک درامدی از اینترنت درمیارن باید چیکار کنن
این متنو بزنن تو مهرآباد
به نسخه شماره دو کره شمالی در منطقه خاورمیانه بسیار خوش آمدید امیدوارم از سفر خود، اگر تونستین برگردین بسیار لذت ببرین :D

آخرین ویرایش:
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس اعلام کرد عیسی زارع‌پور، گزینه پیشنهادی برای وزارت ارتباطات،‌ به نمایندگان مجلس درباره راه‌اندازی اینترنت ملی گفته است: «آن‌چه وظیفه ما است را طی دو سال گام‌به‌گام و در هفت گام و لایه انجام خواهیم داد»

Sent from my iPad using Tapatalk

{عیسی زارع‌پور، وزیر پیشنهادی ارتباطات گفت: ظرف ۴ سال شبکه ملی اطلاعات را تکمیل خواهیم کرد تا دیگر هیچ اطلاعاتی از کشور خارج نشود}
خدا کنه تا 4سال اینده ریشه کن شده باشند. مردم نفس راحتی بکشن.

یک هفته پیش پینگ بتل برای من نزدیک 125 بود از دو سه روز پیش دیگه شده 250 ثابت به بالا دیگه نمیشه بازی کرد اینترنت همراه اول
حالا بازی زیاد برای من مهم نیست این بیچاره هایی که یک دارمدی از اینترنت درمیارن باید چیکار کنن
این متنو بزنن تو مهرآباد
به نسخه شماره دو کره شمالی در منطقه خاورمیانه بسیار خوش آمدید امیدوارم از سفر خود، اگر تونستین برگردین بسیار لذت ببرین :D
مهرآباد پرواز داخلیه عزیزم اونو باید بزنن سردر فرودگاه امام

• Like
Reactions: Dead2021
وزیر پیشنهادی ارتباطات:
35 میلیون گیمر داریم
اگر در این حوزه برنامه ریزی فعالی نداشته باشیم دچار آسیب می شویم و اولین آسیب از طریق عدم تامین امنیت در حوزه های مختلف خواهد بود.
معلوم نیس چه خوابی برامون دیدن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or