خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
سلام دوستان ببخشین میپرسم. ترافیک بین الملل از قبل از این طرح من توی شاتل دیگه داره تموم میشه شکر خدا
فقط یه سوال داشتم: این بسته های اینترنتی که شاتل به اسم بسته های ترافیک اینترنت بین الملل داره میفروشه منظورش دقیقا چه نوع ترافیکیه؟ همهش بین الملله یا تقسیم میشه؟ الان من 5 گیگ بخرم 10تومن کل 5 گیگم بین الملله؟
اگه تقسیم شدنی هاست که من دیگه تمامم برم اسیاتک راحت کنم خودمو از دست این شاتل مزخرف
اگر سرویسی بهتر از اسیاتک هست رو هم بهم معرفی کنین ممنون میشم. واقعا گیجم با این همه پست...
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ببخشین میپرسم. ترافیک بین الملل از قبل از این طرح من توی شاتل دیگه داره تموم میشه شکر خدا
فقط یه سوال داشتم: این بسته های اینترنتی که شاتل به اسم بسته های ترافیک اینترنت بین الملل داره میفروشه منظورش دقیقا چه نوع ترافیکیه؟ همهش بین الملله یا تقسیم میشه؟ الان من 5 گیگ بخرم 10تومن کل 5 گیگم بین الملله؟
اگه تقسیم شدنی هاست که من دیگه تمامم برم اسیاتک راحت کنم خودمو از دست این شاتل مزخرف
اگر سرویسی بهتر از اسیاتک هست رو هم بهم معرفی کنین ممنون میشم. واقعا گیجم با این همه پست...
ممنون
گیگی 2 تومن بین الملل هست
حالا جشنواره ممکنه ارزونتر بفروشن
5 گیگ 10 تومن یعنی همین

فیروز آبادی:
سال 97 اینترنت ملی میشود

دبیر شورای عالی فضای مجازی: تلگرام در هیچ کشوری پیام رسان غالبی نیست به جز ایران/ تلگرام به صورت رسمی اعلام کرد به عنوان یک سکوی اقتصادی استفاده خواهد شد.

روش تلگرام تضعیف پول ملی ایران است. با تولید پول در تلگرام چیزی در کشور خلق نخواهد شد.هر میزان پول تلگرام در کشور مصرف شود معادل آن پول از کشور خارج خواهد شد.

تلگرام در حال تبدیل به شرکت هرم مجازی است.

نمیتوانیم اجازه دهیم چنین پولی به کشور وارد شود.

تلگرام 50 میلیارد دلار ارز را از کشور خارج کرد. به این نتیجه رسیده ایم که باید پیام رسان بومی داشته باشیم.

تلگرام راهزن است.

( شما بخوانید تلگرام خر است :D )
چرا از بخش خصوصی ایران دعوت نکرده است که در بخش پول مجازی شرکت کند؟

رئیس جمهور گفتند کشور باید از انحصار پیام رسان های خارجی خارج شود. تلگرام هیچ وقت حاضر نشد در کشور نمایندگی بزند و با بخش خصوصی کار کند.

تلگرام میتوانست با تبلیغات هدف دار، با بخش خصوصی کسب و کار پر رونق راه بیاندازد.

مرجع تصمیم گیری مواردی مرتبط با فضای مجازی، سیاست گذاری ها و هماهنگی ها به عهده شورای عالی فضای مجازی است

اقتصاد بزرگی بر روی "تلگرام" شکل نگرفته است/ کسانی که کسب و کار مکمل آنها بر روی تلگرام است، ما دقت خواهیم کرد که با کمترین ضرر و زیان برای این کسب و کارهای باشد

چیجوری تلگرام 50 میلیارد دلار ارز از کشور خارج کرده؟ یکی توضیح بده من متوجه نمیشم!
بگو اگه تلگرام دست شما میوفتاد که اونم حجمی-شارژی میکردین!!!! ( ماهی 50 گیگ دانلود 10 تومن) - هر 5 دقیقه هم تبلیغات کانالای مختلف خودتون پاپ-آپ میشد گند میزد به چتا... از مانیتورینگ هم بگذریم .........
جالبه تا قبل از جریانات دی ماه مشکلی نبودا حالا یهو تلگرام راهزن و ارز خارج کن شده :D:D:D
ر-دم به اقتصاد کشوری که داره با یه مسنجر ب-ا میره =))=))
من حاضرم با دود پیامرسانی کنم از این مسنجرای مسخره و هدف دارشون مثل "سروش" و امثالهم استفاده نکنم.... :-&

چیجوری تلگرام 50 میلیارد دلار ارز از کشور خارج کرده؟ یکی توضیح بده من متوجه نمیشم!
بگو اگه تلگرام دست شما میوفتاد که اونم حجمی-شارژی میکردین!!!! ( ماهی 50 گیگ دانلود 10 تومن) - هر 5 دقیقه هم تبلیغات کانالای مختلف خودتون پاپ-آپ میشد گند میزد به چتا... از مانیتورینگ هم بگذریم .........
جالبه تا قبل از جریانات دی ماه مشکلی نبودا حالا یهو تلگرام راهزن و ارز خارج کن شده :D:D:D
ر-دم به اقتصاد کشوری که داره با یه مسنجر ب-ا میره =))=))
من حاضرم با دود پیامرسانی کنم از این مسنجرای مسخره و هدف دارشون مثل "سروش" و امثالهم استفاده نکنم.... :-&
حداقل میگفتن تومن یکم قابل باور باشه
اصلا 50 میلیاردم خارج کرده باشه حداقلش کلی شغل و موارد مشابه که برای کشور مفیده هم ایجاد کرده بهتر از کساییه که بیشتر از 50 میلیارد میدزدن

سلام دوستان
از این انحصار خبری نشد کی میخوان روی فیبر هم سرویس بدن یک دوهفته ای دیگه اینترنت طرح قدیمم تموم میشه و دیگه نمی خوام از مخابرات بگم

50 میلیارد دلار؟؟؟:))

نکته: تلگرام ایران و روسیه،... از ارز دیجیتالی گرام ممنوع کرده

چطور میخواد با ارز گرام اقتصاد ایران فلج کنه...!

حداقل از 4نفر هم مشاوره نمیگیرن بعد دروغی رو منتشر کنن در جهت تخریب تلگرام و اونا بَدن و ما خوبیم:دی

پ ن :
[گفته می شود] پیام رسان سروش #هک شده و تمام اطلاعات کاربران افشا شده.
اطلاعات مدیران کانال های تاسیس شده و کانال خود سروش و دیگر کاربران منتشر شده است.

پ.ن: اینم آخر عاقبت #حمایت_از_کالای_ایرانی

zzz.jpg

سلام دوستان
از این انحصار خبری نشد کی میخوان روی فیبر هم سرویس بدن یک دوهفته ای دیگه اینترنت طرح قدیمم تموم میشه و دیگه نمی خوام از مخابرات بگم

فیبر نوری هم شکَری همچوadsl و مابقی !

توضیحات بیشتر با @malek911

نکته: تلگرام ایران و روسیه،... از ارز دیجیتالی گرام ممنوع کرده

چطور میخواد با ارز گرام اقتصاد ایران فلج کنه...!

حداقل از 4نفر هم مشاوره نمیگیرن بعد دروغی رو منتشر کنن در جهت تخریب تلگرام و اونا بَدن و ما خوبیم:D

پ ن :
[گفته می شود] پیام رسان سروش #هک شده و تمام اطلاعات کاربران افشا شده.
اطلاعات مدیران کانال های تاسیس شده و کانال خود سروش و دیگر کاربران منتشر شده است.

پ.ن: اینم آخر عاقبت #حمایت_از_کالای_ایرانی

View attachment 85968

فیبر نوری هم شکَری همچوadsl و مابقی !

توضیحات بیشتر با @malek911

سروش هک نشده
باگ داشته که تو اطلاعات ارسالی تلفن ثبت نامی مشخص هست
البته از نظر امنیتی نمی تونید تلگرام و سروش رو کلا با هم مقایسه کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or