خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
دوستان یکی میتونه بگه اوضاع خط چطوره؟
View attachment 86219
SNR Downstream : 10 نشون میده که داری تقریبا از حداکثر کشش خط استفاده می کنی (برای دانلود). بنابراین استفاده از سرعتهای بالاتر برای شما امکان پذیر نیست. این عدد هر چقدر بالاتر باشه یعنی خطت نویز کمتری داره.

Line Attenuation Downstream : 49 نشون میده فاصله شما با مرکز مخابراتی نسبتا بالاست که این فاصله بالا احتمالا روی سرعت و کیفیت ADSL تاثیر منفی میذاره. این مقدار هر چقدر کمتر باشه بهتره.

• Like
Reactions: sajjad++
SNR Downstream : 10 نشون میده که داری تقریبا از حداکثر کشش خط استفاده می کنی (برای دانلود). بنابراین استفاده از سرعتهای بالاتر برای شما امکان پذیر نیست. این عدد هر چقدر بالاتر باشه یعنی خطت نویز کمتری داره.

Line Attenuation Downstream : 49 نشون میده فاصله شما با مرکز مخابراتی نسبتا بالاست که این فاصله بالا احتمالا روی سرعت و کیفیت ADSL تاثیر منفی میذاره. این مقدار هر چقدر کمتر باشه بهتره.
حداکثر snr downstream چند باید باشه؟

سلام دوستان بنده ب سرعت بالاتری احتیاج دارم میخوام سرویس قدیمی که نامحدود واقعی هستو عوض کنم به سرویس های جدید . از نظر حجم مشکلی ندارم اما کیفیت و.. مثل همین سرویسم هست ایا ؟ پینگو ... که تغییر نمیکنه؟

از دوستان کسی مشکل اینترنت نداره؟ برای سایت های خارجی منظورمه. مثلا twitch و Youtube. ولی توی آپارات راحت میشه کلیپ دید.
کلا استریم خارجی نمیدونم به چی بستگی داره، من اینجا 4 تا ISP داشتم که همشون نرمال تا 1100-1000 کیلوبایت سرعت دانلود میدادن ولی هر کدوم یک جوری استریم ویدئو میکردن، که همین پیشگامانی که الان دارم بهتر از همه استریم میکنه همین الان نیم ساعت تو یوتیـوب با هــات اسپات که فریـه ویدئو با کیفیت میدیدم مشکلی نداشت ولی قبلا اینقد خوب نبود با اینکه سرعت دانلودم فرقی نکرده، آی اس پیا مختلف مثل اینکه شرایطشون با سرورای خارجی متفاوته

آخرین ویرایش:
عجیبه ولی جواب داد
البته نمیدونم از کی اینطوری بوده/شده ولی یه مدتی هست که بدون مشکل کار میکنه(من خودم سه چهار روزه فهمیدم،اما اونی که به من گفت خیلی وقته داره استفاده میکنه:D)
دلیلش هرچی که هست امیدوارم بسته نشه فقط.تصمیم گرفته بودم نتمو از یه شرکت دیگه بگیرم اما بخاطر همین یوتیوب فعلا دست نگه میدارم:D

• Like
Reactions: -Poormaz-
باز دارن میرینن تو پورتا؟ :|:|:|:|
رینبو کانکت نمیشه کلا!
فورتنایت هم به بعضی از سرورا وصل نمیشه!
راکت لیگم احتمال زیاد خرابه ولی تست نکردم هنوز!
- از دقایقی پیش، پروتکل‌های Cisco AnyConnect و PPTP و L2TP و IKEv2 و IPSec و Cisco ASA در ایران مسدود شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or