خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
سروش هک نشده
باگ داشته که تو اطلاعات ارسالی تلفن ثبت نامی مشخص هست
البته از نظر امنیتی نمی تونید تلگرام و سروش رو کلا با هم مقایسه کنید

اساتید صاحب فن داخلی که میگفتن 14برابر امن تر از تلگرام

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان:
⭕️پیام‌رسان‌های ایرانی ۱۴ برابر امن‌تر از تلگرام هستند

مؤمن‌نسب کارشناس فضای مجازی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

مشکلی که به تازگی برای سروش مطرح شد، یکی از بحران‌های قدیمی تلگرام است ولی متأسفانه مرغ همسایه از نظر برخی، همیشه غاز است.

به‌خاطر باگ‌های نرم‌افزاری موجود، اطلاعات هر کسی که وارد تلگرام می‌شود، به راحتی هک شده و از راه دور قابل کنترل است.

برنامه‌نویسان تلگرام هنوز نتواسته‌اند مشکل لو رفتن شمارهٔ کاربران در تلگرام را حل کنند و بعید است به سادگی بتواند این باگ را رفع کنند.

حل این مشکل توسط سروش در کمتر از یک روز، نشان از توان بالای تخصصی تیم فنی و امنیتی پیام‌رسان‌های داخلی دارد.

تلگرام از نظر برنامه‌نویسی، عقب‌افتاده، کپی‌کار و ضعیف است. پیام‌رسان‌های ایرانی هم در لایهٔ اپلیکیشن و هم در لایه نت‌ورک بیش از ۱۴ برابر امن‌تر از تلگرام هستند.

• Like
Reactions: E_R_B
اساتید صاحب فن داخلی که میگفتن 14برابر امن تر از تلگرام

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان:
⭕️پیام‌رسان‌های ایرانی ۱۴ برابر امن‌تر از تلگرام هستند

مؤمن‌نسب کارشناس فضای مجازی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

مشکلی که به تازگی برای سروش مطرح شد، یکی از بحران‌های قدیمی تلگرام است ولی متأسفانه مرغ همسایه از نظر برخی، همیشه غاز است.

به‌خاطر باگ‌های نرم‌افزاری موجود، اطلاعات هر کسی که وارد تلگرام می‌شود، به راحتی هک شده و از راه دور قابل کنترل است.

برنامه‌نویسان تلگرام هنوز نتواسته‌اند مشکل لو رفتن شمارهٔ کاربران در تلگرام را حل کنند و بعید است به سادگی بتواند این باگ را رفع کنند.

حل این مشکل توسط سروش در کمتر از یک روز، نشان از توان بالای تخصصی تیم فنی و امنیتی پیام‌رسان‌های داخلی دارد.

تلگرام از نظر برنامه‌نویسی، عقب‌افتاده، کپی‌کار و ضعیف است. پیام‌رسان‌های ایرانی هم در لایهٔ اپلیکیشن و هم در لایه نت‌ورک بیش از ۱۴ برابر امن‌تر از تلگرام هستند.
من موندم این 14 برابر رو از کجاشون دراوردن.مگه سیب زمینیه که وزنش کنی بگی 14 برابر امن تره

من موندم این 14 برابر رو از کجاشون دراوردن.مگه سیب زمینیه که وزنش کنی بگی 14 برابر امن تره

بنده با ابر کامپیوتر IBM که دیشب از پاساژ رضا خریدم حساب کتاب کردم 15برابر امنتره پیام رسان های داخلی این 14شاید ب نیابت از 14Maasoum باشه:دی

================

پ ن : ب سبزه نیز آراسته شد

[اختصاصی] امنیتِ نداشته‌ی پیام‌رسان سروش؛ همه‌چیز قابل شنود است!

سلام دوستان
کسی هست ازین طرح های مخابرات که گذاشته گرفته باشه چجوری خوبه (محصوصا اونی که دورش خط کشیدم)و آیا واقعا شاتلند جزء داخلی حساب میشه چون شنیده بودم تو لیست هست ولی خارجی حساب می کنه طرحم داره تموم میشه خواستم بدونم خوبه یا صبر کنم ببینم آخرش این قضیه انحصار چی میشه
ممنون میشم یک راهنمای کلی بکنیم منو

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    89.3 KB · مشاهده: 45
سلام دوستان
کسی هست ازین طرح های مخابرات که گذاشته گرفته باشه چجوری خوبه (محصوصا اونی که دورش خط کشیدم)و آیا واقعا شاتلند جزء داخلی حساب میشه چون شنیده بودم تو لیست هست ولی خارجی حساب می کنه طرحم داره تموم میشه خواستم بدونم خوبه یا صبر کنم ببینم آخرش این قضیه انحصار چی میشه

این آپ تا 16مگ کاریکاتوری بیش نیست! همین طرح رو گرفته بودم حتی رو 2مگ هم فیکس نمیشد:/

به گوگل هم کانکت بشی خارجی محصوب میکنه

نمیدونم این بامبول هارو از کجا پیدا میکنن ترافیک داخلی و خارجی :/

• Like
Reactions: Nima84
سلام دوستان
نه تنها شاتل لند بلکه دانلود از هیچ سایتی چه در لیست باشه و چه نباشه جز ترافیک داخلی محسوب نمیشه. ترافیک داخلی برای مشترکین مخابرات تقریبا هیچ استفاده ای نداره و تنها کاربردش گول زدن ملته که حجم ها رو بیشتر از اونچه که واقعا هست نشون بده.

نه تنها شاتل لند بلکه دانلود از هیچ سایتی چه در لیست باشه و چه نباشه جز ترافیک داخلی محسوب نمیشه. ترافیک داخلی برای مشترکین مخابرات تقریبا هیچ استفاده ای نداره و تنها کاربردش گول زدن ملته که حجم ها رو بیشتر از اونچه که واقعا هست نشون بده.
خوب پس به نظرتون چکار کنم یک یک ماه بگیرم خوبه تا ببینم اخرش چی میشه این انحصار خدا لعنتشون کنه

خوب پس به نظرتون چکار کنم یک یک ماه بگیرم خوبه تا ببینم اخرش چی میشه این انحصار خدا لعنتشون کنه
بله فعلا چاره ای ندارید جز صبر.البته اگر در محدوده پوشش 4G قرار دارید و همچنین نیاز به دانلود با حجم بالا دارید پیشنهاد من بسته های شبانه 4G هست که برای دانلود بسیار کم هزینه و به صرفه هست. اینترنت 4G رو میتونید حتی در کنار ADSL هم استفاده کنید. از ADSl برای استفاده های روزمره و از 4G برای دانلودهای شبانه.

بله فعلا چاره ای ندارید جز صبر.البته اگر در محدوده پوشش 4G قرار دارید و همچنین نیاز به دانلود با حجم بالا دارید پیشنهاد من بسته های شبانه 4G هست که برای دانلود بسیار کم هزینه و به صرفه هست. اینترنت 4G رو میتونید حتی در کنار ADSL هم استفاده کنید. از ADSl برای استفاده های روزمره و از 4G برای دانلودهای شبانه.
هی داداش چی بگم ما یک ضرب المثلی داریم که به شتره می گیم چرا شاتت از پس ، گفت چیم مثل همه کس(شرمنده اگه یکم بی ادبی بود) 4g ، بدبختانه منطقه ما برمودای همین که موبایلامون داره بزور بلا آنتن میده کلاهمون رو باید بندازیم هوا شما می گی 4g این مملکت از بیخ و بن مشکل داره

خب بالاخره یک ISP اینجا پینگ درست به ما داد :D این منطقه شاتل، مخابرات، دیده بان نت داشتم در بهترین حالت ممکن با سرورای خارج از ایران 140 کمتر نمیداد که اونم مال مخابرات بود اما نوسان داشت و ثابت نبود، چند روزه پیشگامان وصل شده اینطوریه:
Capture.PNG
با Speedtest ـم از سرورای روس، چینی و آلمان و ... پینگ بین 110-140 بود و توی گیما هم خیلی خوبه :D

در کل با توجه به تجربه ای که به دست آوردم فعلا واسه کسی که هم دنبال بازی آنلاین باشه هم دانلود فعلا بهترین انتخاب پیشگامانه، واسه دانلودم 8 مگابیتشو 42.5 میده به جای 50 تومن و داخل پنل کاربری هم طرحای متنوع تری داره مثل طرح 6 ماهه 16 مگابیت که ماهی 250 گیگ میوفته 45 هزار تومن که واسه کسی که خطش ساپورت میکنه عالیه، تو عیدم واسه ثبت نام جشنواره 16 مگ 1400 گیگ گرفتم 42 تومن.

آخرین ویرایش:
من روی شاتل با سرویس 8 مگ ریت دانلودم بالای 600K بود ولی الان که به فناوا منتقل کردم سرویس 16مگ بین 200 تا 300 KB هست ریت دانلودم ! خود فناوا میگه خطتت بیشتر از این نمی کشه ولی خب من روی شاتل سرعتم بیشتر از این بود دیگه .

من روی شاتل با سرویس 8 مگ ریت دانلودم بالای 600K بود ولی الان که به فناوا منتقل کردم سرویس 16مگ بین 200 تا 300 KB هست ریت دانلودم ! خود فناوا میگه خطتت بیشتر از این نمی کشه ولی خب من روی شاتل سرعتم بیشتر از این بود دیگه .
برو توی تنظیمات مودم توی قسمت Status بعد Statistic اونجایی که نوشته Attainable Rate ـو نگاه کن بالاترین سرعتی که میشه گرفت رو زده، هم آپلود هم دانلود، اگه دیدی کمه پس خطت دچار مشکل شده یا نویزی چیزی گرفته اگه دیدی نه که باید زنگ بزنی شکایت کنی و اینا رو هم بهش بگی.

خب بالاخره یک ISP اینجا پینگ درست به ما داد :D این منطقه شاتل، مخابرات، دیده بان نت داشتم در بهترین حالت ممکن با سرورای خارج از ایران 140 کمتر نمیداد که اونم مال مخابرات بود اما نوسان داشت و ثابت نبود، چند روزه پیشگامان وصل شده اینطوریه:
View attachment 86147
با Speedtest ـم از سرورای روس، چینی و آلمان و ... پینگ بین 110-140 بود و توی گیما هم خیلی خوبه :D

در کل با توجه به تجربه ای که به دست آوردم فعلا واسه کسی که هم دنبال بازی آنلاین باشه هم دانلود فعلا بهترین انتخاب پیشگامانه، واسه دانلودم 8 مگابیتشو 41.500 میده به جای 50 تومن و داخل پنل کاربری هم طرحای متنوع تری داره مثل طرح 6 ماهه 16 مگابیت که ماهی 250 گیگ میوفته 45 هزار تومن که واسه کسی که خطش ساپورت میکنه عالیه، تو عیدم واسه ثبت نام جشنواره 16 مگ 1400 گیگ گرفتم 42 تومن.
پیشگامان هم مثل شاتل و آسیاتک سایت دانلود داره؟

پیشگامان هم مثل شاتل و آسیاتک سایت دانلود داره؟
ندیدم سایتی واسه دانلود، ولی Shatelland جز ترافیک داخلی محسوب میشه که مثلا 8 مگابیتش بگیری 600 گیگ ترافیک داخلی در ماه داره، و داخل پنل هم همین طرح های بیرونش هست که حجم شبانه داره، مثلا 8 مگش 750 گیگم شبانه داره 2 تا 7 صبح، که با ترافیک روزانه میشه 950 گیگ بنظرم واسه دانلودم خیلی خوبه با این قیمتی که میده دیگه نیازی به رایگان بودن سایتی نیست:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: B!G_BosS
امروز میخواستم شاتل سرویسم تمدید کنم دیدم گزینه ای اضاف شده به عنوان : هزینه پیامک سرویس .. که باید حتما زنگ بزنی تا حذفش کنند
بعد داشتم تعرفه هاش میخوندم دیدم نوشته طرح شبانه رایگان تبدیل شده به فقط شبانه 5 گیگ ! :|

شاتل دیده خیلی مشتری داره همین جور داره کم کم سرویس هاش جوری تغییر میده پول بیشتر به جیب بزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or