خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
سلام دوستان من دارم خونه ام رو عوض میکنم و میرم یه جایی که فیبر نوری داره
تو 6-7 سال گذشته توی این خونه مون که بودم طرح نامحدود (واقعا نامحدود) 4 مگ مخابرات رو داشتم که دو ماهی 160,000 میدادم براش. (الان هم هنوز دارمش ولی مخابرات دیگه همچین چیزی ارائه نمیده از این خونه که برم و پول قبض رو ندم قطع میشه برای همیشه)

امروز رفتم تو سایت مخابرات دیدم که یه سری اینترنت با سرعت های عجیب غریب، حجم بالا و قیمت خوب (به نسبت ایران) داره. برای مثال این طرح:
پرتال مخابرات ایران

اینترنت 50 مگ / 2000 گیگ حجم ماهانه / ماهی 160,000 تومن

این واقعیه؟ کسی خبر داره آیا واقعا با این شرایط این اینترنت رو میدن؟ یه جورایی زیادی خوب به نظر میرسه. میدونم 160,000 پول کمی نیست ولی اگر واقعا شرایط همین باشه من با پرداختش مشکلی ندارم.

یک دنیا ممنون

آخرین ویرایش:
تو 6-7 سال گذشته توی این خونه مون که بودم طرح نامحدود (واقعا نامحدود) 4 مگ مخابرات رو داشتم که دو ماهی 160,000 میدادم براش. (الان هم هنوز دارمش ولی مخابرات دیگه همچین چیزی ارائه نمیده از این خونه که برم و پول قبض رو ندم قطع میشه برای همیشه)

امروز رفتم تو سایت مخابرات دیدم که یه سری اینترنت با سرعت های عجیب غریب، حجم بالا و قیمت خوب (به نسبت ایران) داره. برای مثال این طرح:
پرتال مخابرات ایران

این واقعیه؟ کسی خبر داره آیا واقعا با این شرایط این اینترنت رو میدن؟ یه جورایی زیادی خوب به نظر میرسه. میدونم 160,000 پول کمی نیست ولی اگر واقعا شرایط همین باشه من با پرداختش مشکلی ندارم.

یک دنیا ممنون
سلام. بله واقعیه و کل حجمش هم بین الملل هست ولی چندتا نکته:
هیچ وقت روی سرعت 50Mb ی که گذاشته حساب باز نکنید چون بعدا ممکنه بگن خطتون تا 30Mb رو بیشتر نمیکشه (روی کافوی نوری).
بعد عید شرکت هایی که با مخابرات برای ارائه خدمات روی کافوی نوری قرارداد امضا کردن حجم های خاص خودشون رو میدن. شاید مثلا آسیاتک اومد روی همین طرح 3000 گیگ داد تازه با کلی ویژگی های خوب مثل باز بودن سرعت تا جایی که خط کشش داشته باشه و آسیا دی ال که در بعضی ایام مثل همین الان دانلود ازش کاملا رایگانه.
مخابرات پشتیبانیش نسبت به بقیه شرکتا پایین تره و اینکه بازم میگم تضمینی نیست که این سرویس رو بهت دقیقا همینجوری که نوشته (از نظر کیفیتی) بده. همین که خودت گفتی وقتی یه طرح مخابرات زیادی خوب برسه قطعا شک کن :D

هیچ وقت روی سرعت 50Mb ی که گذاشته حساب باز نکنید چون بعدا ممکنه بگن خطتون تا 30Mb رو بیشتر نمیکشه (روی کافوی نوری).
بعد عید شرکت هایی که با مخابرات برای ارائه خدمات روی کافوی نوری قرارداد امضا کردن حجم های خاص خودشون رو میدن. شاید مثلا آسیاتک اومد روی همین طرح 3000 گیگ داد تازه با کلی ویژگی های خوب مثل باز بودن سرعت تا جایی که خط کشش داشته باشه و آسیا دی ال که در بعضی ایام مثل همین الان دانلود ازش کاملا رایگانه.
مخابرات پشتیبانیش نسبت به بقیه شرکتا پایین تره و اینکه بازم میگم تضمینی نیست که این سرویس رو بهت دقیقا همینجوری که نوشته (از نظر کیفیتی) بده. همین که خودت گفتی وقتی یه طرح مخابرات زیادی خوب برسه قطعا شک کن :D

یک دنیا ممنون بابت جواب

اگر اینطوریه که من صبر میکنم تا اردیبهشت که همه قشنگ طرح هاشون رو داده باشن بعد تصمیم گیری میکنم. اصلا نمیدونستم قراره شرکت های دیگه بعد از عید سرویس دهی روی کابل نوری رو شروع کنن

داداش منم یک چیزای شنیدم که قرار روی کافوی نوری سرویس بدن و تا حالا شرکت های مثل های وب ،شاتل و اسیاتک با مخابرات قرار داد بستن، ولی یک چیزی رو که نمی دونم اونم اینکه کی می خوان بدن و شما می دونید دقیقا کی میدن دیگه حالم از مخابرات داره بهم می خوره

دوستان 50MB برای تانوما و VDSL هست فقط .

یک دنیا ممنون بابت جواب

اگر اینطوریه که من صبر میکنم تا اردیبهشت که همه قشنگ طرح هاشون رو داده باشن بعد تصمیم گیری میکنم. اصلا نمیدونستم قراره شرکت های دیگه بعد از عید سرویس دهی روی کابل نوری رو شروع کنن

بهتره بگیم کافو نوری
و اینکه بعد عید حتما شروع کنند هنوز 100% نیست . من فکر نمیکنم تا تابستون این داستان عملیاتی بشه چون نیاز سخت افزاری داره و بعید هست که سریع هم همه گیر بشه .

داداش منم یک چیزای شنیدم که قرار روی کافوی نوری سرویس بدن و تا حالا شرکت های مثل های وب ،شاتل و اسیاتک با مخابرات قرار داد بستن، ولی یک چیزی رو که نمی دونم اونم اینکه کی می خوان بدن و شما می دونید دقیقا کی میدن دیگه حالم از مخابرات داره بهم می خوره
احتمال زیاد بعد عید مشخص میشه چون مهم همون قرارداد هست که بسته شده و احتمالا شرکتا مشغول جمع بندی برای ارائه حجم مناسب واسه سرویس هاشون برای کافوی نوری هستن. مهم اینه که بتونن خوب پشتیبانی کنن چون کابل مسی خیلی با تکنولوژی های نوری فرق داره (سرعت، کیفیت و.‌‌..). اگه بتونن خوب پشتیبانی کنن دیگه قطعاً کسی حتی سمت مخابرات هم نمیره. اگه مخابرات سنگ جلوی پاشون نندازه از اردیبهشت به بعد منتظر ارائه سرویس از سوی دیگر شرکت ها باشید.

احتمال زیاد بعد عید مشخص میشه چون مهم همون قرارداد هست که بسته شده و احتمالا شرکتا مشغول جمع بندی برای ارائه حجم مناسب واسه سرویس هاشون برای کافوی نوری هستن. مهم اینه که بتونن خوب پشتیبانی کنن چون کابل مسی خیلی با تکنولوژی های نوری فرق داره (سرعت، کیفیت و.‌‌..). اگه بتونن خوب پشتیبانی کنن دیگه قطعاً کسی حتی سمت مخابرات هم نمیره. اگه مخابرات سنگ جلوی پاشون نندازه از اردیبهشت به بعد منتظر ارائه سرویس از سوی دیگر شرکت ها باشید.
فقط قیمت هاشو خدا بخیر بکنه به قول شما اگه مخابرات سنگ جلوی پاشون نندازه مثلا اینکه قیمت روی فیبر با مسی امکان داره فرق بکنه اونم بخاطر اینکه مثلا مخابرات یک درصدی از سرویس دهنده ها می گیره چون می دونه اگه این قضیه راه بی افته مخابرات کلی ضرر می کنه و مشتری ها شو از دست میده مگه اینکه تو حجم هاش و سایت های داخلیش یک تجدید نظر بکنه

دوستان چند روزه که من مودم 4G خریدم و دارم از اینترنت 4G همراه اول استفاده می کنم. من قبلا از ADSL مخابرات استفاده می کردم (16mb) و امکان گرفتن سرویس از هیچ شرکت دیگه ای رو نداشتم. همانطور که انتظار داشتم 4G ار هر لحاظ نسبت به ADSL بهتره. تو این مدت به هیچ عنوان قطعی نداشتم، سرعت بالاتر و پینگ پایینتری داره و تعرفه دانلود نامحدود شبانش باعث شده از لحاظ حجم قابل قیاس با مخابرات نباشه و مورد جالب این که به من 1000 گیگ هم ترافیک هدیه دادن (با مهلت استفاده یک هفته) که اصلا انتظارشو نداشتم. با وجود همه این مزایا، هزینه ماهیانه حدود نصف هزینه ADSL مخابرات برام تموم میشه. فقط تنها ایراد این بوده که جایی که سکونت دارم سیگنال 4G بسیار ضعیفه و به همین دلیل مجبور شدم مودمی با قیمت تقریبا بالا انتخاب کنم (TP-link MR6400 با قیمت 420 تومن) تا مشکل ضعیف بودن سیگنال 4G رو جبران کنم. فعلا از 4G استفاده می کنم تا ببینم قضیه انحصار فیبر نوری به کجا میکشه و چه شرایطی پیش میاد.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

داستان این اینترنت های 4G و 4.5G رو یکی میتونه به من توضیح بده؟ من رفتم طرح "نوترینو" همراه اول رو خوندم ولی سرعتش رو اصلا نمیتونم پیدا کنم. چیزی که دیدم نوشته "تا 150Mb" که فکر نمیکنم اصلا واقعی باشه.

اگر یکی من رو راهنمایی کنه راجع به این نوع اینترنت ها ممنون میشم

سلام دوستان

داستان این اینترنت های 4G و 4.5G رو یکی میتونه به من توضیح بده؟ من رفتم طرح "نوترینو" همراه اول رو خوندم ولی سرعتش رو اصلا نمیتونم پیدا کنم. چیزی که دیدم نوشته "تا 150Mb" که فکر نمیکنم اصلا واقعی باشه.

سرعت بستگی به کیفیت آنتن ، قدرت ارسال و دریافت و خیلی چیز های دیگه داره که تا حدودی شانسی هست ، یعنی مثلا الان همراه اول به من تا 8 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود میده(یعنی چیزی حدود 60مگابیت، ماکسیمم ADSL در ایران الان حدود 16مگابیت هست) روی 4G ولی ایرانسل 200 کیلوبایت !! سرعت تعریف شده ای ندارند و باید تست کنید.

سلام دوستان

سرعت 150Mb در بهترین شرایط ممکن به دست میاد ولی همینطور که دوستمون قبل از من توضیح دادن سرعت 4G در عمل به خیلی چیزها بستگی داره. ولی اگر می خوای از کیفیت 4G در محل سکونتت اطمینان پیدا کنی اینترنت گوشیت رو روی 4G فعال کن و بعد قدرت سیگنال RSRP رو در نقاط مختلف منزلت چک کن. برنامه های زیادی هم برای اندازه گیری قدرت سیگنال (Signal strength) تو پلی استور وجود داره. اگر قدرت سیگنال حدود 85- دسیبل باشه با یه مودم 4G که مجهز به آنتن های اکسترنال باشه میتونی حداقل به سرعتی بالاتر از 16mb (حداکثر سرعت ADSL در ایران) دست پیدا کنی ولی برای دستیابی به سرعت 150mb فکر کنم به قدرت سیگنال 50- تا 60- دسیبل نیاز داشته باشی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
از لحاظ حجم قطعا بهتر شده. اما از این حالت که باید برای سرعتی برابر با قبل از اجرای این طرح، حداقل دو برابر خرج کنیم، واضحه که این طرح هم مثل سایر طرحها، به منظور خالی کردن جیب مردم و پر نمودن جیبهای گشادیه که هنوز که هنوزه بعد از گذشت 40 سال هنوز پر نشده. چه کنیم که مجبوریم، مجبور. می فهمی؟ مجبوریم.

پرتال مخابرات ایران

یک دنیا ممنون
واقعیه ولی اینترنت تانوما هستش و باید تا دم در فیبرکشی بشه.اون ۲۰۰۰ گیگ هم اگه فقط بین المللی استفاده کنه تقسیم بر ۴ میشه یعنی ۵۰۰ گیگ ترافیک خارجی.سرعتش هم همونه و بالا پایین نمیره,ولی پیگش گاهی عالی میشه یه وقتایی هم قاط میزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or