sorrowful
کاربر سایت
دوستان منم مخابرات داشتم تا همین 1هفته پیش زنگ زدم از 2020 پرسیدم آیا منطقه ما رو فیبر نوری میکنن یا خیر که گفتن باید حالا حالا ها منتظر باشید شاید 2 سال دیگه تعویض کردنداداش حرف شما درسته ولی بدبختانه تو همینم نتونستن درست عمل کنن الان خونه ما نه همراه اول و نه ایرانسل اصلا اینترنت انتن نداره چه 4جی و چه 3جی با سرعت نیم کیلوبات هم نمی یاد در صورتی که من رفتم سر خیابون خونم تا خونمون 200 تا 300 متر فاصله هست و تست سرعت(همراه اول)گرفتم سرغت دانلود بین 6 تا 8 مگابایت بود با این اوصاف چیکار باید کرد حتی وزیرم تو تلویزیون یکبار گفت رفته بود خونه پدر خانمش اصلا اینترنت همراه چه ایرانسل و چه همراه اول اینترنت نداشت ، کلا زیر ساخت اینترنت تو کشور مشکل داره چه ثایت چه همراه و وزیر مونم یا حالیش نیست یا حالیش نمی خواد کاری بکنه ولی به نظرم حالیش نیست چون اگه حالیش بود اول می یومد انحصار رو درست می کرد بعد میومد این طرح های جدید حجمی غیر حجمی رو تصویب می کزد واقعا سوال برا من ؟
خلاصه دیدیم چاره ای نیس و از مخابرات تخلیه کردیم( به دلیل پینگ تایم بالا و سرویس های کم حجم و گرون ) و رفتیم سراغ پیشگامان چون اینترنت وایرلس عرضه میکنه فکر کنم بهش p2p هم میگن ... سرویس 8 مگ با 200 گیگ حجم بین الملل خریدم
و الان واقعا راضی هستم از سرویس دهی و پینگ تایم مطلوبش زمانی که مخابرات داشتم پینگ 160 بود الان با پیشگامان 115 شده ، اگه مشکل فیبر دارین برین سراغ همین وایرلس البته دستگاه میکروتیکش کمی گرونه ولی بعدش خیالتون آسودس که از دست مخابرات راحت میشین