خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
داداش حرف شما درسته ولی بدبختانه تو همینم نتونستن درست عمل کنن الان خونه ما نه همراه اول و نه ایرانسل اصلا اینترنت انتن نداره چه 4جی و چه 3جی با سرعت نیم کیلوبات هم نمی یاد در صورتی که من رفتم سر خیابون خونم تا خونمون 200 تا 300 متر فاصله هست و تست سرعت(همراه اول)گرفتم سرغت دانلود بین 6 تا 8 مگابایت بود با این اوصاف چیکار باید کرد حتی وزیرم تو تلویزیون یکبار گفت رفته بود خونه پدر خانمش اصلا اینترنت همراه چه ایرانسل و چه همراه اول اینترنت نداشت ، کلا زیر ساخت اینترنت تو کشور مشکل داره چه ثایت چه همراه و وزیر مونم یا حالیش نیست یا حالیش نمی خواد کاری بکنه ولی به نظرم حالیش نیست چون اگه حالیش بود اول می یومد انحصار رو درست می کرد بعد میومد این طرح های جدید حجمی غیر حجمی رو تصویب می کزد واقعا سوال برا من ؟:-?
دوستان منم مخابرات داشتم تا همین 1هفته پیش زنگ زدم از 2020 پرسیدم آیا منطقه ما رو فیبر نوری میکنن یا خیر که گفتن باید حالا حالا ها منتظر باشید شاید 2 سال دیگه تعویض کردن
خلاصه دیدیم چاره ای نیس و از مخابرات تخلیه کردیم( به دلیل پینگ تایم بالا و سرویس های کم حجم و گرون ) و رفتیم سراغ پیشگامان چون اینترنت وایرلس عرضه میکنه فکر کنم بهش p2p هم میگن ... سرویس 8 مگ با 200 گیگ حجم بین الملل خریدم
و الان واقعا راضی هستم از سرویس دهی و پینگ تایم مطلوبش زمانی که مخابرات داشتم پینگ 160 بود الان با پیشگامان 115 شده ، اگه مشکل فیبر دارین برین سراغ همین وایرلس البته دستگاه میکروتیکش کمی گرونه ولی بعدش خیالتون آسودس که از دست مخابرات راحت میشین

من تهران کاشانیم و دیده بان دارم و کیفیتشون رو تضمین میکنم:D البته نمیتونم بگم پینگشون خیلی خوبه ( حدود 150 هستش برا من) ولی چون آنلاین بازی نمیکنم مهم نیست برام. سرعت و اینا اوکین
آقا دیشب خریداری کردم، چقدر طول میکشه تماس بگیرن؟ چقدر طول میکشه نصب و راه اندازیش ؟

دوستان منم مخابرات داشتم تا همین 1هفته پیش زنگ زدم از 2020 پرسیدم آیا منطقه ما رو فیبر نوری میکنن یا خیر که گفتن باید حالا حالا ها منتظر باشید شاید 2 سال دیگه تعویض کردن
خلاصه دیدیم چاره ای نیس و از مخابرات تخلیه کردیم( به دلیل پینگ تایم بالا و سرویس های کم حجم و گرون ) و رفتیم سراغ پیشگامان چون اینترنت وایرلس عرضه میکنه فکر کنم بهش p2p هم میگن ... سرویس 8 مگ با 200 گیگ حجم بین الملل خریدم
و الان واقعا راضی هستم از سرویس دهی و پینگ تایم مطلوبش زمانی که مخابرات داشتم پینگ 160 بود الان با پیشگامان 115 شده ، اگه مشکل فیبر دارین برین سراغ همین وایرلس البته دستگاه میکروتیکش کمی گرونه ولی بعدش خیالتون آسودس که از دست مخابرات راحت میشین
قیمت میکروتیکش چند کلا چقدر برات در اومد و چند ماهه گرفتی و چقدر

قیمت میکروتیکش چند کلا چقدر برات در اومد و چند ماهه گرفتی و چقدر
دستگاهش که واسم 300 آب خورد و 30 تومن هم حق الزحمه نصابش شد
1 ماهه خریدم سرویس 8 مگ رو 43 تومن این سرویس رو تستی خریدم که اگه بد بود احیانا برگردم همون مخابرات حالا که مطمئن شدم همون 8 مگ 1 ساله رو رزرو میکنم
5drx_untitled.jpg

این درخواست فسخ فن آوا چجوریه دقیقا؟
من از سایت میخوام درخواست فسخ بزنم وقتی میزنم وارد یه سایت دیگه میشه به اسم سامانه جمع آوری وقتی یوزر و پسورد میزنم میگه شما دسترسی ندارید :|
الان خو چطوری فسخ کنم؟ :/

این درخواست فسخ فن آوا چجوریه دقیقا؟
من از سایت میخوام درخواست فسخ بزنم وقتی میزنم وارد یه سایت دیگه میشه به اسم سامانه جمع آوری وقتی یوزر و پسورد میزنم میگه شما دسترسی ندارید :|
الان خو چطوری فسخ کنم؟ :/
تلفنی یا حضوری در نمایندگیشون

تلفنی یا حضوری در نمایندگیشون
زنگ زدم فسخ کردم.
میگه چرا میخواید فسخ کنید بهش میگم من تنها دلیلم واسه استفاده از نت خونه پینگ خوبه میگه خب مگه پینگتون چنده میگم به اروپا کلا زیر 180 نیست برگشته میگه خیلی خوبه که! :tearsofjoy:

ولی در کل توی این 2 ماهی که فن آوا داشتم اصلا قطعی نت نداشتم و حتی یک بار هم افت سرعت نداشتم.
پیشنهاد میکنم کسایی که دنبال گیم آنلاین نیستن و فقط واسه استفاده روزمره و دانلود میخوان از اینترنت استفاده کنن، فن آوا گزینه خوبیه.

• Like
Reactions: ps34
داداش حرف شما درسته ولی بدبختانه تو همینم نتونستن درست عمل کنن الان خونه ما نه همراه اول و نه ایرانسل اصلا اینترنت انتن نداره چه 4جی و چه 3جی با سرعت نیم کیلوبات هم نمی یاد در صورتی که من رفتم سر خیابون خونم تا خونمون 200 تا 300 متر فاصله هست و تست سرعت(همراه اول)گرفتم سرغت دانلود بین 6 تا 8 مگابایت بود با این اوصاف چیکار باید کرد حتی وزیرم تو تلویزیون یکبار گفت رفته بود خونه پدر خانمش اصلا اینترنت همراه چه ایرانسل و چه همراه اول اینترنت نداشت ، کلا زیر ساخت اینترنت تو کشور مشکل داره چه ثایت چه همراه و وزیر مونم یا حالیش نیست یا حالیش نمی خواد کاری بکنه ولی به نظرم حالیش نیست چون اگه حالیش بود اول می یومد انحصار رو درست می کرد بعد میومد این طرح های جدید حجمی غیر حجمی رو تصویب می کزد واقعا سوال برا من ؟:-?

دوست عزیز مودم هایی هست که میشه بهشون آنتن اکسترنال وصل کرد. کسانی بودن که داخل اتاقشون اصلا آنتن نداشتن ولی با این آنتن ها تونستن اینترنت 4G با سرعت و کیفیت بالا دریافت کنن. توصیه می کنم برای اطلاعات بیشتر این راهنما رو حتما بخونی: http://blog.rastinbazar.com/راهنمای-خرید-آنتن-تقویت-مودم-4g/

در مقطع فعلی سرویسهای مناسب
دیده بان 7.2 ترا یکساله 223 تومن 4 مگ
_____
پارس آنلاین 8 مگ 900 گیگ شش ماهه 119 تومن
فعلا به صرفه ها اینان ،هم قیمت کمه .هم قابل مصرفند هر دو سرویس تا پایان زمستون هستند

آقا دیشب خریداری کردم، چقدر طول میکشه تماس بگیرن؟ چقدر طول میکشه نصب و راه اندازیش ؟
یه هفته ای باید اوکی شه. جا داشتن؟؟ من خواستم بگیرم یکم بخاطر نبود پورت علاف شدم
نمیدونم آنلاین ثبت نام کردم ... چیزی ننوشت... فقط پول گرفتن :| :D
زنگ بزن بهشون حتما. کاشانی منطقه شلوغیه اکثر ISPها پورت خالی ندارن اونجا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RealMadrid C.F.
نمایندگی مخابرات مشهد طرح های به ظاهر خوبی در قالب "کمپین "اوورده...
View attachment 85111

این حجم از ترافیک بین الملل بی سابقس،گمونم کاسه ای زیر نیمکاسست
تا زمانی که انحصار باشه همینه یعنی خدایش این طرح ها رو بفرستیم واسه مرتیکه وزیر بینیم چه حسی بهش دست میده:-?

• Like
Reactions: pkarash
تا زمانی که انحصار باشه همینه یعنی خدایش این طرح ها رو بفرستیم واسه مرتیکه وزیر بینیم چه حسی بهش دست میده:-?
من هنوز نخریدم ولی برای من به نظر مناسب میاد،ماهی 20 تومن تقریبا و 37.5 گیگ بین الملل پایه 3 مگ
البته این کمپین و شاید زود برش دارن...طرح های اصلیش دست نخورده اند و زیاد جالب نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or