خبر: حركت مشكوك كونامي ، پاك كردن لوگوي Ps3 از تريلر Mgs4

BlackCat

کاربر سایت
همان طور كه مي دانيد كونامي اعلام كرده بود قصد دارد تريلر هايي كه از MGS4 منتشر شده است را به قصد رفع بعضي از مشكلات مجددا منتشر كند ، اكنون اين تريلر ها مجددا منتشر شده است و نكته جالب در مورد آن پاك شدن لوگوي PS3 از بخش Credits تمام تريلر هاست. تريلرهاي جديد كه لوگوي PS3 را ندارند تريلرهاي منتشر شده در TGS2006.E32006 اند همه اين حركت مشكوك كونامي را به حساب از انحصار خارج شدن بازي از PS3 گذاشته اند. تريلر ها در سايت Metal Gear 20th Anniversary موجود مي باشد.

اینا که همش میگن زنوس سل میتونه گرافیک رو کامل پردازش کنه پس ننازید جالبه بدونید ibm تو pc هایی که به نمایش گذاشته بود از پردازنده ی سل برای گرافیک استفاده کرده بود:-" سونی هم همون اول میخواست همین کار رو بکنه ولی سیستم و شرکتی رو انتخاب کرد که متداول تره و کار با اون اسونه گویا هنوز فاصله ی بین 360 و 3 رو نفهمیدید

عجیبه این همه حرفه ای ریختن سر هم هنوز نه به داره نه به باره دارن دعوا میکنن
یه چندتا نکته در مورد سری متال گیر به ذهنم رسید گفتم اینجا بنویسم :

توی نمایشگاه ( فکر کنم e3 بود ) برای دیدن دموی MGS2 باید یه بلیت جدا تهیه میکردی !!!
MGS1 به همراه winning eleven , silent hill جزو 3 بازی برتر ps1 شدن
توی MGS3 از نورپردازی HDR استفاده شده
MGS توی ژاپن به عنوان یک اثر هنری ثبت شده

اینا رو گفتم که بگم MGS4 مطمئنا عنوان جذابی برای PS3 میشه
و با بقیه هم موافقم تا اینجا توی دموها چیز خاصی وجود نداره
کیفیت بافتها خوب نیست حرکت ها هم نرم نیسن
ولی مثل همیشه انیمیشن ها و روایت داستان عالیه

چرا پست من حذف شد تگه میشه بگید کی حذف کرد ؟اطلاعات دروغی بود؟

*
معذرت می‌خوایم. پست شما اشتباهی پاک شده بود. سرجاش برگردوندیم.
سامان

حالا یه چنتا بازی برا 360 اومده که گرافیکش بالاست فکر میکنین دیگه اخرشه

حرف ما این نبود. ما خواستیم بگیم که 360 روی کاغذ! توانایی اجرای این بازیو با همون کیفیت نسخه‌ی Ps3 داره.

بهتره صبر کنیم تا این بازی ها عرضه بشه
موافقم. حرفایی که زدمو به پای پیش‌داوری نذار.

اینا رو گفتم که بگم Mgs4 مطمئنا عنوان جذابی برای Ps3 میشه
کسی در این مورد شکی نداره.

ندیدم کسی اینو بزاره:

مقایسه نسخه قدیمی و جدید تریلر MGS4

شما فکر می کنید چرا باید اختلاف داشته باشن ؟
سمت راستیه طبیعی تره یا چپیه ؟
فکر کنم هر کدوم حسن هایی داشته باشن
اما کسی میدونه از نظر فنی کدوم بهتره ؟
GOOD LUCK

تا فعلا هم که هیچ شرکتی به غیر از سونی :laughing: توی دنیا نگفته چیزی روی 360 اجرا نمیشه.
بگم یا نگم :laughing: CRYSIS :laughing: میخاستم تکذیب کنم نوشتت رو ..... چون crytek گفته بازی روی 360 و ps3 اجرا نمیشه..... (دقت کن ps3 ش رو هم گفتم مثل بعضی ها نیستم)
الان کاربری به نام فلان میاد جلوی من موضع میگیره!!! چه دلیل داره crysis رو 360 اجرا نشه!!! 360 از dx 11 هم پشتیبانی میکنه....:cheesygri

اين احساس لعنتی من هم همين رو ميگه!!
رضا جون لعنت به اون احساست !!
منم فكر ميكنم كه متال گير عمراً روي 360 نيادش ...
بابا ژاپنيا حرمت نون و نمك سرشون ميشه ...
كوجيما نون و نمك سوني رو خورده .
مگه ميشه به اين راحتي نمكدون بشكنه.
درنهايت من به عنوان يه PS3 FAN از بچگي تا انكوان ( ONKOBVAN !! ) جواني اعلام ميكنم كه اگر كوجيما متال4 رو روي 360 بده بيرون پرونده ش رو ميفرستم شوراي امنيت !!

كوجيما نون و نمك سوني رو خورده .مگه ميشه به اين راحتي نمكدون بشكنه.
کپکام که خودش ناشر بود دیدین که چیکار کرد...
کوجیما که فقط استادیو داره...
نون و نمک چیه ؟! مگه فیلم هندیه دوست عزیز :laughing:
بگم یا نگم CRYSIS میخاستم تکذیب کنم نوشتت رو ..... چون crytek گفته بازی روی 360 و ps3 اجرا نمیشه..... (دقت کن ps3 ش رو هم گفتم مثل بعضی ها نیستم)
ای بابا...کرایسیس که اصلا فرق میکنه قضیش! این که فقط یه عنوان PC ه و به احتمال زیاد روی PC هم میمونه.(شاید هم بیاد هیچی معلوم نیست!) ولی بحث ما سر بازیهای کنسوله که اگه نظر منو بخوای میگم همشون mULTI میشن.(البته به غیر بازیهایی که خود سونی و مایکروسافت ناشرشون هستن)

نون و نمک چیه ؟!
والله نون چيزي هست كه معمولاً همراه با غذا خورده ميشه يا توي صبحونه يا توي ناهار يا توي شام يا ساندويچ يا به نون خشگي ميدن كه ببره و در انواع مختلف بربري، سنگك، لواش و ...
پخته ميشه !!

نمك هم همونيه كه ميريزن توي غذا و اگه زياد بريزي غذات شور ميشه ...

مگه فيلم هنديه دوست عزيز !
نه خير، جواهري در قصره !!
==========================
خب من ميگم عمراً Mgs4 روي 360 نمياد.
اگه اومد من اسمم رو خداشاهده ميزارم غضمفر !!

دیگه جدی میشه (1)

دوستان ببینید درسته ان بازی هنوز در بافتها مشکل داره که کم هم نیست و به زودی در نسخه نهایی مشکلات را حل کردیم و بازی بینظیری خواهید دید . من و کوجیما هم بمیریم این بازی برای 360 نمیاد. نگید نمیاد این بازیا غولن اون یکی دایناسور اونکیشم اژدها.درسته آخر بازی زیاد داره و خواهد داشت اما برای 360 نمیاد . اما کوجیما خبر بسیار خوشی برای شما دارد که احتمال 55 درصد انحصاری است که همه دعا میکنند اون بازی را داشته باشن چون منبعی از این بازی ندام پس حرفی نمیزنم من میدونم چه بازی است و چطوری چون قانون میگه منبع پس از گفتنش معزورم.:cheesygri:cheesygri

قانون شماره 26) زبان سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی می باشد و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی پست های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع می باشد.

من فکر کنم این قانون نیاز به یه تغییر کوچیک داره. آخه باید نوع زبان فارسیشم مشخص بشه. الان من میبینم بعضیا به زبان فارسی دری می نویسن، بعضیا به زبان فارسی پهلوی، بعضیا به زبان فارسی قجری، بعضیا به زبان فارسی ساسانی و ... خلاصه برای ما ها که این زبان ها رو بلد نیستیم یه فکر اساسی باید بشه.

من یه بار دیگه هم یه همچین پستی رو تو یه تاپیک دیگه دادم فکر کنم در مورد بازی COD3 بود که یه سری از دوستان میگفتن چون بافتها تو 360 بهتر کار شده و افت فریم کمتره پس 360 از PS3 قویتره و از این حرفها حالا برعکس شده یه سری اومدن همین حرف رو در مورد این بازی میزنن یکی میگه اجرا میشه یکی میگه نمیشه ببینید جسارت به کسی نباشه اصلا درباره خودم میگم چون در حدی نیستیم که بخوایم در مورد یه همچین صنعت بزرگی بحث کنیم چرا بیایم دعوا کنیم وقتی ما هیچ کدوممون در مورد برنامه نویسی بازی برای کنسول وقتی در مورد Shadering در مورد Rendering و بقیه موضوع ها هیچ چیز نمیدونیم چه طور میتونیم بگیم این بازی اجرا میشه این یکی نمیشه؟؟
پس وقتی از این راه نمیتونیم به جایی برسیم بهتره از راه منطق وارد شیم شما در نظر بگیرین ما 2 سال هم نشده که وارد نسل بعد شدیم و حتما میدونید عمر یه کنسول حداقل 5 یا 6 سال هست این یه ذره با عقل جور در نمیاد که بگیم بازی که قراره تازه وسط سال دوم این نسل عرضه بشه از تمام قدرت یه منسول استفاده میکنه به نظر من این حرف اگر توسط سازنده بازی هم زده شده باشه یه بازار گرمیه منم قبلا یعنی تا همین یک هفته پیش مثل بعضی از دوستان فکر میکردم که بازی شاید رو 360 خراب بشه و کیفیت بیاد پایین و ... ولی اگه یه ذره فکر کنین میبینین که ما تو سال دوم منتظر یه بازیهایی مثل Alan Wake Bioshock assassin creed و.... خیلی های دیگه هستیم که از نظر گرافیک چیزی از MGS کم ندارن ببینید من خودم طرفدار سونی هستم و از خدام هم هست که مایکروسافت اصلا به خاک سیاه بشینه:p ولی فقط یه سوال از دوستان داشتم اونم اینکه اگر کنسول مایکروسافت الان نتونه یه همچین بازی رو رندر کنه چطور میخواد مثلا یه بازی مثل Gears of War 2 رو رندر کنه گفتم ما چیز زیادی از لحاظ فنی نمیتونیم بگیم ولی از لحاظ منطقی خیلی راحت میشه با این مسله کنار اومد;)

شما فکر می کنید چرا باید اختلاف داشته باشن ؟
سمت راستیه طبیعی تره یا چپیه ؟
فکر کنم هر کدوم حسن هایی داشته باشن
اما کسی میدونه از نظر فنی کدوم بهتره ؟
Good Luck

نمیدونم از نظر فنی کدوم بهتره ولی این طور که با نگاه اول من فهمیدم تریلرهای سال 2006 ش بهتره کیفیتش البته شاید کیفیت عکسهاش بهتره!;)
به خدا از روی تعصب نمیگم!

من یه بار دیگه هم یه همچین پستی رو تو یه تاپیک دیگه دادم فکر کنم در مورد بازی COD3 بود که یه سری از دوستان میگفتن چون بافتها تو 360 بهتر کار شده و افت فریم کمتره پس 360 از PS3 قویتره و از این حرفها حالا برعکس شده یه سری اومدن همین حرف رو در مورد این بازی میزنن یکی میگه اجرا میشه یکی میگه نمیشه ببینید جسارت به کسی نباشه اصلا درباره خودم میگم چون در حدی نیستیم که بخوایم در مورد یه همچین صنعت بزرگی بحث کنیم چرا بیایم دعوا کنیم وقتی ما هیچ کدوممون در مورد برنامه نویسی بازی برای کنسول وقتی در مورد Shadering در مورد Rendering و بقیه موضوع ها هیچ چیز نمیدونیم چه طور میتونیم بگیم این بازی اجرا میشه این یکی نمیشه؟؟
پس وقتی از این راه نمیتونیم به جایی برسیم بهتره از راه منطق وارد شیم شما در نظر بگیرین ما 2 سال هم نشده که وارد نسل بعد شدیم و حتما میدونید عمر یه کنسول حداقل 5 یا 6 سال هست این یه ذره با عقل جور در نمیاد که بگیم بازی که قراره تازه وسط سال دوم این نسل عرضه بشه از تمام قدرت یه منسول استفاده میکنه به نظر من این حرف اگر توسط سازنده بازی هم زده شده باشه یه بازار گرمیه منم قبلا یعنی تا همین یک هفته پیش مثل بعضی از دوستان فکر میکردم که بازی شاید رو 360 خراب بشه و کیفیت بیاد پایین و ... ولی اگه یه ذره فکر کنین میبینین که ما تو سال دوم منتظر یه بازیهایی مثل Alan Wake Bioshock assassin creed و.... خیلی های دیگه هستیم که از نظر گرافیک چیزی از MGS کم ندارن ببینید من خودم طرفدار سونی هستم و از خدام هم هست که مایکروسافت اصلا به خاک سیاه بشینه:p ولی فقط یه سوال از دوستان داشتم اونم اینکه اگر کنسول مایکروسافت الان نتونه یه همچین بازی رو رندر کنه چطور میخواد مثلا یه بازی مثل Gears of War 2 رو رندر کنه گفتم ما چیز زیادی از لحاظ فنی نمیتونیم بگیم ولی از لحاظ منطقی خیلی راحت میشه با این مسله کنار اومد;)
موضوع اصلا اینجوری نیست و اگه کسی بگه 360 از نظر قدرت سخت افزاری قابلیت پردازش یه بازی مثل MGS4 رو نداره، کاملا اشتباه می کنه.
اما موضوع اینه که یه بازی اکثر اوقات بر پایه خصوصیات یه کنسول ساخته میشه و بعد اونو پورت می کنن روی یه کنسول دیگه. یعنی همیشه یه Lead Platform داریم که بازیساز بازیشو بر اساس اون میسازه. حالا اگه یه بازی از همون ابتدا قرار باشه مولتی پلتفرم باشه، مسلما بازیساز خیلی چیز ها (از جمله خصوصیات کنسولی که قراره بازی روش پورت بشه) رو لحاظ می کنه توی ساخت بازیش. باز هم اون نسخه ای از بازی که برای Lead Platform ساخته میشه بهتر از آب در میاد اما اختلاف آنچنانی بینشون نیست (مگر اینکه بازیسازه خیلی مشنگ باشه یا تجربش روی یه کنسول خیلی بیشتر باشه) اما اگه یه بازی از اول قرار باشه به صورت انحصاری برای یه کنسول ساخته بشه و حالا بعد از یه مدت طولانی که از ساخت بازی گذشته حالا به هر دلیلی (مثلا فروش کم PS3) تصمیم گرفته بشه بازی برای یه کنسول دیگه هم بیاد، اونجاست که Bottleneck های اون یکی کنسول ممکنه دردسر ساز بشه.
با تمام این حرفها چون این بازی به احتمال فراوان به صورت همزمان بر روی 360 و PS3 عرضه نخواهد شد و نسخه 360 (اگه قرار باشه بیاد که من حدس می زنم بیاد) با یه تاخیر طولانی عرضه میشه، مسلما بازیساز فرصت داره تا بازیشو خیلی خوب پورت کنه و راه حل هایی برای اون Bottleneck هایی که گفتم پیدا کنه. پس به احتمال زیاد دو نسخه بازی خیلی شبیه به هم میشن اما بازم شک نکن که نسخه PS3 نسخه برتر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or