خبر: حركت مشكوك كونامي ، پاك كردن لوگوي Ps3 از تريلر Mgs4

BlackCat

کاربر سایت
همان طور كه مي دانيد كونامي اعلام كرده بود قصد دارد تريلر هايي كه از MGS4 منتشر شده است را به قصد رفع بعضي از مشكلات مجددا منتشر كند ، اكنون اين تريلر ها مجددا منتشر شده است و نكته جالب در مورد آن پاك شدن لوگوي PS3 از بخش Credits تمام تريلر هاست. تريلرهاي جديد كه لوگوي PS3 را ندارند تريلرهاي منتشر شده در TGS2006.E32006 اند همه اين حركت مشكوك كونامي را به حساب از انحصار خارج شدن بازي از PS3 گذاشته اند. تريلر ها در سايت Metal Gear 20th Anniversary موجود مي باشد.

آخه چه تفاوتی؟؟؟ :biggrin1: حالا چه واسه کنسول های نسل بعد بیاد یا نیاد من تو این نسل pc بازم.... هیچ فرقی به حالم نمیکنه :-"

خوب سامان جان خیلی ها مثل شما نیستن..... مثلا به فرض اگه بگن فرض محال gears of war واسه ps3 ساخته میشه.... خیلی ها سکته میکنن.....
برعکسش اگه بگن MGS4 واسه 360 ساخته میشه خیلی های دیگه سکته میکنن :biggrin1:

آره بابا PC .. کنسول کیلو چنده :)
کسی که به خاطر بازی سکته کنه و این مسائل ... همون بهتر ... همین نسل بزرگ میشند و جنگ جهانی سوم سر کنسول شروع میشه که مثلا چرا رییس جمهور آمریکا به snake گفته خر :biggrin1:

شخصي به اسم هيدئو كوجيما، من زياد نميشناسمش آدم گم ناميه!!!!
LROFL :lol:

من شنیدم مدیر برنامه های این گروه موسیقی Metal Gear Solid با سبک melodic death metal .

اصلاً ميدونيد چيه ؟
خب كمپاني كونامي ژاپني هستش.
كمپاني سوني هم ژاپني هستش.
دوتا شركت ژاپني هيچوقت به هم ديگه نارو نميزنن ( شماره آخر مجله بازي نما رو بخونيد كه وقتي نينتندو به سوني نارو زد چي شد )
اينه كه به نظر من ژاپنيا اگر گوشت همديگه رو بخورن، استخون هم ديگه رو دور نميندازن.
و كوجيما هيچوقت به سوني نارو نميزنه. وقتي اول اعلام كردن كه يه عنوان انحصاري PS3 هستش دليلي نداره كه روي 360 بازي رو منتشر كنن اونم روي4،5 تا DVD !!
اگر كوجيما به سوني نارو زد من اسمم رو ميزارم غضمفر !
Please Wail ...
Please

من ملتی توی دنیا مقتصدتر از ژاپن نمیشناسم ... البته ایران استثنا است !!!
شرکت های بزرگ الان همه چند ملیتی هستند و جز پول چیزی براشون مهم نیست. البته حقشونه.
نکنه جدیدا پول طرفداران PS3 با 360 فرق کرده و ما نمیدونیم . مثلا نمیشه پولشون رو توی ژاپن خرج کرد؟!
عاشق چشم و ابروی هم نیستند که.

اون 4 -5 تا DVD رو خوب اومدی . من نمیدونم چرا فکر میکنید که قراره همه بازیهای PS3 تو مایه های همون 50GB باشند. ایران که نیست که مثل سریال آب ببندند توی بازی .. تولید هر MB اش کلی زمان و هزینه میبره. قیمت میره بالا .. اون قضیه Deadline هم که همیشه هست و مجبورند توی یک مدت زمان محدود بازی را عرضه کنند . میشه وضعیت الان بازیها .. همه پر از bug و بمباران Patch . صرف میکنه یک بازی با 30GB Content حداکثر 50-60 دلار فروش بره؟!

همه بازیها که Doom3 و ET:QW نمیشن که مثلا John Carmack به طرفداران بگه حالا منتظر بمونید و It's Done When It's Done . یا مثلا Fallout و Starcraft که بعد از این همه سال هنوز یکی از قویترین Fanbase های دنیا رو دارند. که Bethesda سال 2004 کار روی Fallout3 رو شروع کرده باشه و بگه خوب ما آخر 2008 در خدمتتون هستیم یا starcraft 2 قرار باشه بعد از حداقل نه سال بیاد و تازه مهمترین رقیبش هم خود Starcraft باشه :eek: و هر دو شرکت هم مطمئن باشند که با وجود این همه تاخیر فروش بازیها سر به فلک میزنه.

آخرین ویرایش:
اصلاً ميدونيد چيه ؟
دوتا شركت ژاپني هيچوقت به هم ديگه نارو نميزنن ( شماره آخر مجله بازي نما رو بخونيد كه وقتي نينتندو به سوني نارو زد چي شد )
دقیقا مثل Capcom.
اصلا این capcom عاشق سونیه و روابطشونم عالیه و هیچ نارو ای هم در کار نیست فقط کم بوده بگه دیگه ما برای سونی بازی نمی سازیم.:)

اصلاً ميدونيد چيه ؟
اينه كه به نظر من ژاپنيا اگر گوشت همديگه رو بخورن، استخون هم ديگه رو دور نميندازن.
و كوجيما هيچوقت به سوني نارو نميزنه. وقتي اول اعلام كردن كه يه عنوان انحصاري PS3 هستش دليلي نداره كه روي 360 بازي رو منتشر كنن اونم روي4،5 تا DVD !!
اگر كوجيما به سوني نارو زد من اسمم رو ميزارم غضمفر !
Please Wail ...
Please
من فکر کنم بازی نما باید سعی کنه به نویسنده هاش بگه حداقل در مورد چیزی که می نویسن اطلاعاتشونو بیشتر کنن. ماشالله این مجله دیگه ترکونده انقدر اطلاعات غلط به خورد مردم داده.
ویرایش: نینتندو به سونی نارو نزده، جریانشم خیلی مفصل تر از این حرفهاست که الان بشه اینجا بگم.
اینیم که ژاپنی ها به هم نارو نمی زنن اصلا معنی نداره. هر شرکتی سعی می کنه اول به خودش نارو نزنه :lol:
وقتی میشه بیشتر پول در آورد از یه بازی، اگه اینکارو نکنه یعنی نارو زدن به خود!!
یه چیزه دیگه هم که من خیلی دیدم میگن اینه که ژاپنی ها فقط محصول ژاپنی میخرن و به خصوص با محصولات آمریکایی لجن. حتما به همین دلیله که iPod توی ژاپن n میلیون فروش کرده :lol:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or