خبر: حركت مشكوك كونامي ، پاك كردن لوگوي Ps3 از تريلر Mgs4

BlackCat

کاربر سایت
همان طور كه مي دانيد كونامي اعلام كرده بود قصد دارد تريلر هايي كه از MGS4 منتشر شده است را به قصد رفع بعضي از مشكلات مجددا منتشر كند ، اكنون اين تريلر ها مجددا منتشر شده است و نكته جالب در مورد آن پاك شدن لوگوي PS3 از بخش Credits تمام تريلر هاست. تريلرهاي جديد كه لوگوي PS3 را ندارند تريلرهاي منتشر شده در TGS2006.E32006 اند همه اين حركت مشكوك كونامي را به حساب از انحصار خارج شدن بازي از PS3 گذاشته اند. تريلر ها در سايت Metal Gear 20th Anniversary موجود مي باشد.

با سلام
چند تا نکته دارم که بگم بهتره .
رم گرافیکی هر دو کنسول 512 مگ هستش.یعنی هم زنوس و هم rsx هر دو 512 هستند.رم کلی سیستم هم در هر دو کنسول 512 مگ هستش.ولی در ایکس 360 به صورت یک رم واحد 512 مگابایت هستش که به صورت اشتراکی مابین سی پی یو و جی پی یو مورد استفاده قرار میگیره اما در پلی استیشن 3 این 512 مگابایت رم به صورت دو رم 256 مگابایت جدا گانه قرار گرفته که یکیش به سی پی یو میرسه یکیش به جی پی یو.پس در کل رم های دو سیستم برابره اما چون برای ایکس 360 share هستش میگن اگه کارت گرافیکی به رم بیشتری احتیاج داشت در یک بازی میتونه سهم بیشتری رو به خودش اختصاص بده و این یک مزیت هستش اما در پلی 3 کارت گرافیکی از همون 256 تا استفاده میکنه که تازه من در بعضی از جاها خوندم که rsx میتونه از طریق سل به اون 256 مگ رم دیگه هم دسترسی پیدا کنه که احتمالا برنامه نویسی پیچیده تری میخواد.در ایکس 360 هم که اینقدر میگن رم بیشتری داره در واقع همه اون 512 مگ رم که نمیتونه به کارت گرافیکی برسه .چون یه مقدارش به os (سیستم عامل) و بخشی هم به سی پی یو میرسه .ولی همونطور که دوستمون گفتن در پی اس 3 os بخش بیشتری رو از رم گرفته .کلاک داخلی رم کلی ایکس 360 (رم 512 مگ)حدود 700 مگاهرتز هستش و کلاک داخلی اون رم 256 مگابایتی در پی اس 3 هم که به کارت گرافیکی مربوط میشه همون هستش.اما کلاک رمی که در پی اس 3 (اون یکی 256) به سل مربوط میشه 3200 مگاهرتز هستش که اینم یکی از دلایل قدرتمند بودن سل هستش که باید همچین رمی با این کلاک بالا ساپورتش کنه .حالا به قول بعضی از مجلات و سایتها اگه rsx از طریق سل بتونه به این رم پر سرعت دست پیدا کنه که خیلی خفن میشه.:-"
در مورد حرف حاج آقا کلیفی بی.مسلما مزاح فرمودند که پی اس 3 gears of war رو نمیتونه رندر کنه.geras of wra ی که به قول خود شرکت سازندش از همه قدرت ایکس باکس 360 استفاده نمیکنه و هنوز 360 خیلی راه داره تا نهایت قدرت . حالا با این حساب پلی استیشن 3 با تمام قدرتش نمیتونه بازیی رو که 360 شاید با 70% قدرتش اجرا کرده ،رندر کنه .:laughing:
پلی استیشن 3 ای که در نمایشگاه e3 2005 جایزه بهترین سخت افزار رو گرفت.تو اون نمایشگاه 360 و wii هم بودن.این حرف کلیفی بی بیشتر شبیه جک هستش.معلومه که تحت فشار مایکرو سافت این دروغ رو گفته.از این حرفا زیاد زده میشه،مثل حرف factor 5 که سازنده lair هستش وگفته این بازیرو روی دیگر کنسولهاتست کردن و دیدن که کنسولهای دیگه نتونستن رندرش کنن. تنها قاضی معتبر چشمهای ماست.من که دموی ریل تایم uncharted draks fortune رو دیدم حرفای سونی باورم شد.یه جورایی اطمینان قلبی دارم که eight days همون چیزی میشه که نشون داده بودن.متال گیر هم اگه این گرافیک نهاییش باشه که نشون دادن، روی 360 راحت اجرا میشه .
من بحث گرافیک دو کنسول برام تموم شده هستش وقتی که دموی ریل تایم final fantasy 13 رو دیدم.برو نگاهش کن.بازیهای 360 حتی تا حالابه این بازی نزدیک هم نشدن .البته بازی alan wake خیلی قشنگه اما باز به اون نمیرسه.تازه سازنده ها گفتن که محیط بازی در ff13 کاملا تاثیر پذیره.دیگه همه میدونن پی اس 3 قویتره بحث الکی نکنیم .فقط یه کم دیر اومده و سخت افزارش هم پیچیده هستش و باعث این مشکلات شده.به نظر شخصی من مابین سالهای اوایل 2009 تا اواسط 2012 قدرت و گرافیک پلی استیشن 3 کاملا 360رو شکست خواهد داد و طرفداران پلی 3 حدو سه سال و نیم از قدرت فوق العاده این کنسول لذت خواهند برد .چون اواسط 2012 دیگه باید یه تاپیک جدید به اسم ps4 vs xbox x بزنیم. انگشتام کف کرد.:biggrin1:
خدا حافظ.
شما دموی ریل تایمه فاینال فانتزی رو کجا دیدی؟
ضمنا همین امسال هم میتونی قدرت سخت افزاری برتر PS3 رو ببینی اما فقط توی بازی های اختصاصی خودش (Uncharted, R&C, Lair, HS, ...) . اگه PS3 فروشش پایین باشه و بهتر نشه تا سال 2009 که هیچی تا سال 2090 هم Xbox 360 توی بازی های مشترک lead platform خواهد بود و برای همین توی اینجور بازی ها تفاوت زیادی دیده نمیشه.

از نظر من تاپیک مشکلی نداره و منحرف نشده.

خب من ميگم عمراً Mgs4 روي 360 نمياد.
اگه اومد من اسمم رو خداشاهده ميزارم غضمفر !!

بابا ژاپنيا حرمت نون و نمك سرشون ميشه ...
كوجيما نون و نمك سوني رو خورده .
مگه ميشه به اين راحتي نمكدون بشكنه.
درنهايت من به عنوان يه PS3 FAN از بچگي تا انكوان ( ONKOBVAN !! ) جواني اعلام ميكنم كه اگر كوجيما متال4 رو روي 360 بده بيرون پرونده ش رو ميفرستم شوراي امنيت !!

من و کوجیما هم بمیریم این بازی برای 360 نمیاد.

من هنوز دلیل این حساسیت‌ها، احساس مالکیت‌ها و خساست‌ها رو متوجه نمی‌شم. من دوست دارم که اگه از چیزی لذت می‌برم، این امکان برای دیگران هم فراهم باشه که اونا هم از اون چیز لذت ببرن. این اتفاق نه تنها چیزی از لذت من کم نمی‌کنه، بلکه اونو چند برابر می‌کنه.
مثلا حالا که بازی بزرگ وگاس می‌خواد برای PS3 بیاد، من خوش‌حالم که PSدارها هم می‌تونن از این بازی عالی، که بهترین بازی‌ای بوده که روی 360 انجام دادم، لذت ببرن. :love:

سامان جان شما داری میگی تئوری و روی کاغذ ! اینم قبول داری که کیفیت بازی های ps3 در اینده بهتر از 360 میشه>؟

نمی‌دونم. چون نه تخصصی دارم، نه یک گوی جادویی که آینده رو نشون بده. تا اون‌جایی که من می‌دونم این دو کنسول از نظر میزان کارایی خیلی نزدیک به هم هستن. در نتیجه حدس می‌زنم هیچ‌وقت اختلاف کیفیت بازی‌ها زیاد نباشه.

سمت راستیه طبیعی تره یا چپیه ؟
فکر کنم هر کدوم حسن هایی داشته باشن
اما کسی میدونه از نظر فنی کدوم بهتره ؟
من نورپردازی عکس‌های قدیمی رو بیشتر می‌پسندم. شاید یکی سلیقه‌ش عکس من باشه.

این عکس رو خودم export کردم از Trailer که توی TGS06 پخش شده بود.
5ybeewz.jpg

پس این کار جدید نیست و اصلا هم فکر نمی کنم مشکوک باشه ...
چون بعد از TGS بارها اعلام شده که exclusive هست برای PS3

بین تریلری که از اول لوگوی Ps3 نداشته (همین تریلر Tgs06) و تریلری که قبلا لوگو رو داشته و بعدا لوگوش حذف شده، میشه یه تفاوت‌هایی قائل شد !

Konami به دلایلی که "مشخصا" نمیدونم این کار رو زمان TGS06 کرده و بعد از اون هم بارها گفته شده که exclusive هست ...
و این منطقی هست که اگه بخواد trailer جدیدی بده (یه سری تفاوتهایی که - مثل همین تغییر تم رنگی - رو نشون بده) از short credit جدید استفاده کنه ...

پ . ن : من شخصا فکر می کنم جای platform توی short credit نیست .
Thnx

بین تریلری که از اول لوگوی Ps3 نداشته (همین تریلر Tgs06) و تریلری که قبلا لوگو رو داشته و بعدا لوگوش حذف شده، میشه یه تفاوت‌هایی قائل شد !
آخه چه تفاوتی؟؟؟ :biggrin1: حالا چه واسه کنسول های نسل بعد بیاد یا نیاد من تو این نسل pc بازم.... هیچ فرقی به حالم نمیکنه :-"

مثلا حالا که بازی بزرگ وگاس می‌خواد برای PS3 بیاد، من خوش‌حالم که PSدارها هم می‌تونن از این بازی عالی، که بهترین بازی‌ای بوده که روی 360 انجام دادم، لذت ببرن. :love:
خوب سامان جان خیلی ها مثل شما نیستن..... مثلا به فرض اگه بگن فرض محال gears of war واسه ps3 ساخته میشه.... خیلی ها سکته میکنن.....
برعکسش اگه بگن MGS4 واسه 360 ساخته میشه خیلی های دیگه سکته میکنن :biggrin1:

این عکس رو خودم export کردم از Trailer که توی TGS06 پخش شده بود.
پس این کار جدید نیست و اصلا هم فکر نمی کنم مشکوک باشه ...
چون بعد از TGS بارها اعلام شده که exclusive هست برای PS3
بعد از TGS بارها اعلام کردن MGS4 برای PS3 Exclusive هست ؟؟؟؟ :eek::eek::eek::eek:
کی اعلام کرده ؟ :laughing:
GOOD LUCK

من نورپردازی عکس‌های قدیمی رو بیشتر می‌پسندم. شاید یکی سلیقه‌ش عکس من باشه.
از نظر نورپردازی افت کرده اما از لحاظ گردیت:cheesygri و ریزتر بودن جزئیات خیلی بهتر شده. اون جرقه های موقع تیراندازی رو ببینید چقدر بهتر شده یا اون دیوار منفجر شده تو تریلر جدید طبیعی تر شده.

اصلاً ميدونيد چيه ؟
خب كمپاني كونامي ژاپني هستش.
كمپاني سوني هم ژاپني هستش.
دوتا شركت ژاپني هيچوقت به هم ديگه نارو نميزنن ( شماره آخر مجله بازي نما رو بخونيد كه وقتي نينتندو به سوني نارو زد چي شد )
اينه كه به نظر من ژاپنيا اگر گوشت همديگه رو بخورن، استخون هم ديگه رو دور نميندازن.
و كوجيما هيچوقت به سوني نارو نميزنه. وقتي اول اعلام كردن كه يه عنوان انحصاري PS3 هستش دليلي نداره كه روي 360 بازي رو منتشر كنن اونم روي4،5 تا DVD !!
اگر كوجيما به سوني نارو زد من اسمم رو ميزارم غضمفر !
Please Wail ...
Please

من هنوز دلیل این حساسیت‌ها، احساس مالکیت‌ها و خساست‌ها رو متوجه نمی‌شم. من دوست دارم که اگه از چیزی لذت می‌برم، این امکان برای دیگران هم فراهم باشه که اونا هم از اون چیز لذت ببرن. این اتفاق نه تنها چیزی از لذت من کم نمی‌کنه، بلکه اونو چند برابر می‌کنه.
آخه سامان جون فقط همین یه بازی نیست که.وقتی متالگیر تنها برای PS3 بیاد میتونه به فروش اون کمک بیشتری کنه و در نتیجه بازیسازان بیشتری برای PS3 بازی میسازن(خواه مولتی پلترفرم و خواه انخصاری).اما وقتی برای 360 بیاد احتمال اینکه دیگر بازیسازا هم برای PS3 دیگر انحصاری بازی نشازند یا کلآ بازی نسازند زیاد میشه.(همین الآن اومدن دویل می کرای زمینه ساز اومدن(شاید) متالگیر روی 360 شده)
بعد از TGS بارها اعلام کردن MGS4 برای PS3 Exclusive هست ؟؟؟؟
همون چند وقت پیش که میگفتن برای 360 هم میاد کونامی قاطعآ اعلام کرده همه چیز چرته و تنها از اومدن برای PS3 نام برد.
اصلاً ميدونيد چيه ؟
خب كمپاني كونامي ژاپني هستش.
كمپاني سوني هم ژاپني هستش.
دوتا شركت ژاپني هيچوقت به هم ديگه نارو نميزنن ( شماره آخر مجله بازي نما رو بخونيد كه وقتي نينتندو به سوني نارو زد چي شد )
اينه كه به نظر من ژاپنيا اگر گوشت همديگه رو بخورن، استخون هم ديگه رو دور نميندازن.
و كوجيما هيچوقت به سوني نارو نميزنه. وقتي اول اعلام كردن كه يه عنوان انحصاري PS3 هستش دليلي نداره كه روي 360 بازي رو منتشر كنن اونم روي4،5 تا DVD !!
اگر كوجيما به سوني نارو زد من اسمم رو ميزارم غضمفر !
Please Wail ...
Please
پس برای همین کپ کام به سونی نارو زد و دیول می کرای 4 برای 360 هم کانفریم شد؟؟؟
راستی من شماره آخر بازینما را نخوندم.چی توش نوشته؟؟؟ در کل الآن مثلآ کپ کام به سونی نارو زد به ضررش شد؟ حداقل فروش دویل می کرای را 2 یا 3 برابر کرد(با توجه به فروش کنسولها) در نتیجه سود بیشتری نصیبش میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or