خبر: حركت مشكوك كونامي ، پاك كردن لوگوي Ps3 از تريلر Mgs4

BlackCat

کاربر سایت
همان طور كه مي دانيد كونامي اعلام كرده بود قصد دارد تريلر هايي كه از MGS4 منتشر شده است را به قصد رفع بعضي از مشكلات مجددا منتشر كند ، اكنون اين تريلر ها مجددا منتشر شده است و نكته جالب در مورد آن پاك شدن لوگوي PS3 از بخش Credits تمام تريلر هاست. تريلرهاي جديد كه لوگوي PS3 را ندارند تريلرهاي منتشر شده در TGS2006.E32006 اند همه اين حركت مشكوك كونامي را به حساب از انحصار خارج شدن بازي از PS3 گذاشته اند. تريلر ها در سايت Metal Gear 20th Anniversary موجود مي باشد.

اما اگه پای ضرر به میون بیاد ممکنه بازی مولتی بشه.و روابط دوستانه دیگه هیچ جایی نداره!!

موضوع همینه دیگه وقتی ps3 خوب فروش نکرده و فروشش در حال کاهش هست اگه بازی روی این کنسول بیاد بطبع اون هم فروشش زیاد خوب نمیشه...

سلام
یکی از بچه ها چیزه خوبی گفت :happy:
حالا برای 360 بیاد که اتفاقی نمیوفته :confused:
اینجوری یکسری از بچه ها که دستشون از PS3 کوتاه هست هم می تونن حالش رو ببرن
GOOD LUCK

مثال:زیاد ربطی نداره اما مثلا شما بیا به رونالدینیهو یه پیشنهاد 100 میلیون دلاری بکن بگو بیا میلان (به نظر من قبول نمی کنه)چون با بارسا روابط دوساتانه خوبی دارن.
:laughing::laughing:

نه آخه چیزی که هست ps3 میشه یک وسیله ی الکی آخ اگر بشه که امید وارم نشه هرچی ps3 باز هست به شکل بدی دپ میشه از اون نظر میگم نشه چون خودم قبلا با سونی حال میکردم و دیگه اینقدر بی وفا نشدم که تا 360 خریدم ps2 نازنین را از یاد ببرم ولی در کل mgs که تو ps2 بازی میکردم خیلی چیز عجیب غریبی نبود فقط گرافیک بالا بود و نو آوری توش زیاد بود و در کل 360 هم gears of war داره که واقعا بازی جالبی بود

نگاه کنید این سیر سعودی هر کنسولی هست اون اوایل فروش 360 افتضاح بود ولی با اومدن بازی های خوبش مثل gow فروشش به 8 میلیون رسید الانم حدودا 10 میلیون فروخته اینو توجه کنید اگه هر کدام از بازی های mgs و ff ریلز بشه هر کدومشون باعث فروش چند میلیون 3 میشه

نه آخه چیزی که هست ps3 میشه یک وسیله ی الکی آخ اگر بشه که امید وارم نشه هرچی ps3 باز هست به شکل بدی دپ میشه از اون نظر میگم نشه چون خودم قبلا با سونی حال میکردم و دیگه اینقدر بی وفا نشدم که تا 360 خریدم ps2 نازنین را از یاد ببرم ولی در کل mgs که تو ps2 بازی میکردم خیلی چیز عجیب غریبی نبود فقط گرافیک بالا بود و نو آوری توش زیاد بود و در کل 360 هم gears of war داره که واقعا بازی جالبی بود
سلام
شما گفتید که PS2 داشتین و بعد 360 خریدین
پیشنهاد می کنم PS3 هم بخرین , چون تا نخرید درک نمی کنید چقدر عالی هست
GOOD LUCK

این متال گیر یعنی وسعت و گرافیک بازیش از الن وایک هم بیشتره؟

شما تا حالا از سری mgs بازی کردی که این حرف رو می زنی.
سیر داستانی متال گیر چیزی بوده که این بازی رو به اینجا رسونده نه گرافیک
البته نباید فراموش کنیم که گرافیک سری هم تا حالا چیزی از بازی های هم نسلش
کم نداشته.در ضمن یه بازی سه عامل باعث موفقیت خیلی زیادش می شه که به ترتیب
اهمیت : 1-گیم پلی 2- داستان 3-گرافیک

با توجه به عکس‌ها و تریلرهایی که تا به امروز از این بازی منتشر شده، به نظر من گرافیک بازی از بازی‌های بزرگ 360 خیلی پایین‌تره. نمونه که نمی‌خواین؟ پس موضوع گرافیک حل‌شده به نظر می‌رسه.
فوق فوقش 360 با مسئله‌ی کم‌بود جا مواجه بشه که خب بازی رو روی بیش از یک دیسک عرضه می‌کنن. من یادمه متال‌گیر Ps1 روی دوتا سی‌دی بود. مشکلی پیش اومد؟ Ff8 روی Ps1 چهارتا سی‌دی بود، مشکلی پیش اومد؟
بعد هم این بچه بازی‌ها چیه؟ نسخه‌ی 4 اگه برای 360 منتشر بشه چه اتفاقی می‌افته جز این‌که چندتا دیگه از دوستای خودتون می‌تونن از این بازی لذت ببرن؟ واقعا چیزی از شما کم می‌شه که این‌قدر حرص می‌خورید و خساست به خرج می‌دین؟

خبر از
16.gif
maxconsole

سایت 1up با نفوذ بسیار بالایی که در منابع خبری داره اعلام کرد این کار Kojima Productions دلیل و مدرک بسیار روشن برای پورت شدن این بازی برای 360 میباشد و این کار رو گذاشته به پای آماده سازی این عمل!!!

View attachment 2835

آخرین ویرایش:
لطفا بخاطر جهت گیری های خودتون بیخود تو سر بازی نزنید
گرافیک MGS4 از کدوم بازی 360 بالا تره ؟
نکنه تریلر های MGS4 رو با فرمت 3GP دیدین ؟ :laughing:
GOOD LUCK

کسی که چشم داشته باشه و عقل، به راحتی میتونه تشخیص بده که تریلرها و تصاویر MGS4 از نظر گرافیکی هیچ حرفی در مقابل بازیهای بزرگ (از نظر گرافیکی) ندارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or