خب منم يه خاطره بگم البته يدونه نه دوتا ولي مث همن :d
اقا من وقتي PS3 رو خريدم(1389/3/4)
همونجا دوتا بازي گرفتم بواش God of War III و GTA Liberty City اصن PS3 رو فقط به خاطر God of War خريدم خلاصه بعد ها به صحنه اموزشي God of War رسيدم ولي از شانس بدم داداشمم اونجا نشسته بود
نميدونستم چيكار كنم كلي عرق كرده بودم دستو پام ميلزديد اون زنه(Aphrodite) فكر كنم هم داشت مث ... رو تخت اينورو اونور ميشد كه يدفعه Yes و No اومد !
منم به طرز خيلي تابلويي(اخه خودم حس كردم كه خيلي تابلو بودم) گفتم اين چي هست؟ دقيقا همينو گفتم با صداي لرزون و No رو زدم و اصلا هم داداشمو نگاه نكردم كه بهم چيزي بگه و به بازيم ادامه دادم :d
بعد ها Heavy Rain به بازيام اضافه شد !
همونجاش رسيدم كه با مديسن ميريم پارتي و بعدم با اون مرد خپله ميريم اتاقه و ... :d
اون يارو اسلحه رو سمت مدسن گرفت و مديسن هم بالا سرش چندتا گزينه اومد كه يكيشون Light بود كه اگه اونو ميزدم لباساشو دو نميورد و با اون چراغه ميزد تو سر يارو ولي من فكر كردم با اون گزينه ميگه نور چراغو كم كن يا خاموش كن و يه چيزي تو همين مايه ها و نزدمش و مدسن هم دامنشو كشيد پايين
جلو دوتا از داداشام
و اينطور شد كه مجبور شدم بازيشو عوض كنم
فرداي اون روز وقتي همه خواب بودن خودم تنهايي اونجارو رفتم
خيلي باحال بود واقعا حال داد :d و تازه اين صحنه اصليشم نبود كه اصلش با ايتن تو مسافر خونس :d البته بعد ها دوباره گرفتمشو تمومش كردم ؛)
اين بود دوتا از خاطرات من با PlayStation 3