alirez4
کاربر سایت
برا من خیلی متفاوته 
وقتی کنسول اومد .. من داشتم سکته میکردم
اوایل قیمتش تو ایران بالای ۲ تومن بود
خودم PS3 داشتم ولی بخاطر کارم مجبور شدم بفروشمش و از خانه و کاشانه برم...کلا بیخیال PS4 شدم..چون وقتشو نداشتم...
تا اینکه برا اولین بار رفتم ترکیه و اونجا تو یه مسابقه تو یه جشنواره تو آنکارا یه دست فیفا ۱۵ زدم
اولین بارم بود
بعد ابان ۹۴ دوست دختر ... که ساکن آلمان بود ... گفت دارم میام ایران و واست میخرم میارم.. اونجا بود که اون... باز انداخت تو سرم و خوره جونم شد ... اصلا این چند ماه همش به فکر PS4 بودم که کی میاد دستم
همش آنباکسینگهاشو از یوتوب نگاه میکردم 
صبر کردم و صبر کردم تا اینکه اومد ایران و گفت چمدونام تو ترانزیت گیر کرده و هزارتا بهونه دیگه که سر یه موضوع دیگع باهم کات کردیم
منم دیدم مثل خوره توجونمه .. ۱۱ اسفند ۹۴ زنگ زدم به یه فروشگاه و واسم سری جدیدشو ( 1TR 1216 Regin 2 ) رو فرستادن با ۶تا بازی
(Kill zone shadow - Drive Club- BloodBorne - farcry 4 - GTA V - FIFA 16 )
این بود داستان ... ولی کلا انتظار خیلی بده .. اون عوضی منو ۳ ماه تو انتظار گذاشت

وقتی کنسول اومد .. من داشتم سکته میکردم
اوایل قیمتش تو ایران بالای ۲ تومن بودخودم PS3 داشتم ولی بخاطر کارم مجبور شدم بفروشمش و از خانه و کاشانه برم...کلا بیخیال PS4 شدم..چون وقتشو نداشتم...
تا اینکه برا اولین بار رفتم ترکیه و اونجا تو یه مسابقه تو یه جشنواره تو آنکارا یه دست فیفا ۱۵ زدم
اولین بارم بودبعد ابان ۹۴ دوست دختر ... که ساکن آلمان بود ... گفت دارم میام ایران و واست میخرم میارم.. اونجا بود که اون... باز انداخت تو سرم و خوره جونم شد ... اصلا این چند ماه همش به فکر PS4 بودم که کی میاد دستم
همش آنباکسینگهاشو از یوتوب نگاه میکردم 
صبر کردم و صبر کردم تا اینکه اومد ایران و گفت چمدونام تو ترانزیت گیر کرده و هزارتا بهونه دیگه که سر یه موضوع دیگع باهم کات کردیم

منم دیدم مثل خوره توجونمه .. ۱۱ اسفند ۹۴ زنگ زدم به یه فروشگاه و واسم سری جدیدشو ( 1TR 1216 Regin 2 ) رو فرستادن با ۶تا بازی
(Kill zone shadow - Drive Club- BloodBorne - farcry 4 - GTA V - FIFA 16 )
این بود داستان ... ولی کلا انتظار خیلی بده .. اون عوضی منو ۳ ماه تو انتظار گذاشت

................. به نظر من صبر کنه آدم این کنسول کمی جمع و جور بشه و اشکالاتش برطرف بشه و کپی خور بشه بعد بخره معقولانه تره تا اینکه با توجه به تورم و دلار در این مملکت آدم بره پول یه بازی ارجینال بده 200 هزار تومان...من الان PS3 خریدم ارزون ..کپی خور....SLIM ...ایراداتی اوایل پلی 3 داشت رو هم نداره امکاناتش هم بیشتره....بازی LAST OF US رو دانلود کردم ..حال میکنم...PS4 هم انشاالله به همین شکل....اگه توی ایران نبودم و یه کشور دیگه مثل ژاپن یا آمریکا یا اروپا بدنیا میومدم داستانش جداست
اما هیچ وقت نتونستم بازی و کنسول رو فراموش کنم ، بعد از گذشت یه برهه و به لطف خواهر زادم که اونم گیمره و همش در حال عوض کردن کنسول ! Xbox 360 رو ازش خریدم
منم گوش خانمم رو کرد کردم که سونی 4 بخریم خیلی خوبه ! شیکه ! مهمون بیاد کیف میکنه ! با شوهرهای دوستات میتونیم دو دسته فوتبال بزنیم و از این حرفا
منم دیگه نا امید رفتم هرچی بازی جدید بود برای ایکس باکس کوفتی خریدم و نشستم بازی کردن . مثلا متال گیر رو خرید و تموم کردم خیلی خوب بود . 
گفتم چرا بفروشیم ؟ میخوای سونی 4 بخریم
گفت آره
و این گونه بود که ایکس باکس رو فروختم و بعد از 24 ساعت سونی رو خریدم
اولین بازی هم که باهاش تموم کردم THE LAST OF US بود چون اون رو تو سونی 3 بازی نکرده بودم 
اما نکته اخلاقی این ماجرا این بود که با کسی ازدواج کنید که علایق شما رو درک کنه ، اینکه بازی برای بچه هاست و ... حرف مفته ! هر کسی یه علاقه ای داره و در نظر داشته باشید که اگه روی علاقتون پا بزارید و اجازه بدید کسی اون رو بی اهمیت جلوه بده ، یه جای زندگیتون به مشکل میخورید 
یعنی در این حد سیاست دارما