SiminSecret
کاربر سایت
رجین 5 میشه روسیه و هند.جالبه تاحالا دستگاه رجین 5 ندیده بودم با توجه به تبدیل ارز حتما ارزونتر در میاد.
البته من ریجن 2 گرفتم این قیمت
رجین 5 میشه روسیه و هند.جالبه تاحالا دستگاه رجین 5 ندیده بودم با توجه به تبدیل ارز حتما ارزونتر در میاد.
داداچ زوجهای تازه مزدوج انقد کش مکش ندارن که تو با کنسولت داری!3 سال پیش سری اول خریدم 1150 سری اولش بازی هم زیاد نداشت طرف خونش نزدیکمون بود رفتم بالا خلاصه گفت اقا برای Fifa 15 خریدم دلم زده میخوام ردش کنم Tlou بازی کردم عالی بوده 10 بار تموم کردم اخر کارت به کارت کردم اصرار کرد فیفا رو هم ببر 100 گفتم نه به کارم نمیاد خلاصه با موتور اوردمش خونه بازی نداشت بعد باهاش مترو و ولفشتاین بازی کردم و فروختم رفت D بعد پشیمون شدم کنسول خوش دست و خوبی بود دوباره گرفتم این دفعه مشکل مالی پیدا کردم باز 4 ماه پیش فروختم حالا دیگه بازی هاشم خوب شده دوباره تو فکرشم D
ببخشید ولی اینا شایعه هستش که فروشنده ها راه میدازن تا قیمت رجین 1 و رجین 2 اروپا و ساخت ژاپن رو بالا ببرند.دوستان توصیه میکنم کنسول رجین 4 که برای استرالیا هست و رجین 5 که برای روسیه هستش رو تهیه نکنید.
از کیفیت ساخت پایینتری به نظر من بهره مند هستند.
مبارکت باشه ، خاطره ی خرید PS4 و PS4 PROی من هم که پخش زنده بودو گزارشای لحظه به لحظه و اتفاقایی که میافتادو میدادم . D1خریدن کنسول هم مصیبتیه که فقط یه گیمر ایرانی میتونه درکش کنه .دیروز یه PS4 Pro از تهران خریدم.بحث قیمتش به کنار" فروشنده ها معمولا دندون تیز میکنن واسه وسایل جانبی که قراره بندازن به خریدار بی خبر.یارو بعد از تست دستگاه شروع کرد پیشنهاد دادن:
1.گفت این دستگاهها معمولا باید ایستاده باشن تا داغ نکنن! lol یه دونه پایه نگهدارنده میخوای؟ گفتم نه" یه عمر کنسول داشتم گذاشتمشون رو زمین هیچیشون نشده
2.بعد گفت دسته اضافی چی؟ گفتم نه من فقط تو خونمون بازی میکنم
3.گفت پلاس؟ گفتم نه آنلاین باز نیستم
4.با حالتی ناامیدانه آخرین تیرشو رها کرد و گفت بازی که دیگه میخوای؟ گفتم نه ممنون چند تا دارم
خلاصه با حالتی تعجب وار و مایوس کننده که نتونسته بود هیچی قالب کنه دستگاه خالی رو بهم داد و زدم بیرون.این بود خاطره خرید PS4 Pro ما
کار خوبی کردی علی جان منم بازی های پاییز امسال رو به هر چی زنه ترجیح میدم یا red dead 2 و خدای جنگ که بهار میان رو حاظرم با دوتا مدرک دانشگاهی ای که دارم و کارت پایان خدمت سربازیم روش ، تعویض کنمهمینطور که در جریان هستید الان زن گرفتن دقیقا حکم مبادله کالا به کالا رو داره
سه سال پیش شرایطم طوری بود که میتونستم و میخواستم ازدواج کنم اما نمیدونم چی شد که جاش کنسولو گرفتم!
دیگه خودتون تا اخرشو بخونید;مختصر و مفید
دقیقا حالت من.دیروز یه PS4 Pro از تهران خریدم.بحث قیمتش به کنار" فروشنده ها معمولا دندون تیز میکنن واسه وسایل جانبی که قراره بندازن به خریدار بی خبر.یارو بعد از تست دستگاه شروع کرد پیشنهاد دادن:
1.گفت این دستگاهها معمولا باید ایستاده باشن تا داغ نکنن! lol یه دونه پایه نگهدارنده میخوای؟ گفتم نه" یه عمر کنسول داشتم گذاشتمشون رو زمین هیچیشون نشده
2.بعد گفت دسته اضافی چی؟ گفتم نه من فقط تو خونمون بازی میکنم
3.گفت پلاس؟ گفتم نه آنلاین باز نیستم
4.با حالتی ناامیدانه آخرین تیرشو رها کرد و گفت بازی که دیگه میخوای؟ گفتم نه ممنون چند تا دارم
خلاصه با حالتی تعجب وار و مایوس کننده که نتونسته بود هیچی قالب کنه دستگاه خالی رو بهم داد و زدم بیرون.این بود خاطره خرید PS4 Pro ما