خاطرات خرید ps4

اگه زمان به عقب برگرده شما بازم PS4 می خرید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    311
برا من خیلی متفاوته :|
وقتی کنسول اومد .. من داشتم سکته میکردم :| اوایل قیمتش تو ایران بالای ۲ تومن بود
خودم PS3 داشتم ولی بخاطر کارم مجبور شدم بفروشمش و از خانه و کاشانه برم...کلا بیخیال PS4 شدم..چون وقتشو نداشتم...
تا اینکه برا اولین بار رفتم ترکیه و اونجا تو یه مسابقه تو یه جشنواره تو آنکارا یه دست فیفا ۱۵ زدم :| اولین بارم بود
بعد ابان ۹۴ دوست دختر ... که ساکن آلمان بود ... گفت دارم میام ایران و واست میخرم میارم.. اونجا بود که اون... باز انداخت تو سرم و خوره جونم شد ... اصلا این چند ماه همش به فکر PS4 بودم که کی میاد دستم :| همش آنباکسینگهاشو از یوتوب نگاه میکردم :|
صبر کردم و صبر کردم تا اینکه اومد ایران و گفت چمدونام تو ترانزیت گیر کرده و هزارتا بهونه دیگه که سر یه موضوع دیگع باهم کات کردیم:|
منم دیدم مثل خوره توجونمه .. ۱۱ اسفند ۹۴ زنگ زدم به یه فروشگاه و واسم سری جدیدشو ( 1TR 1216 Regin 2 ) رو فرستادن با ۶تا بازی
(Kill zone shadow - Drive Club- BloodBorne - farcry 4 - GTA V - FIFA 16 )

این بود داستان ... ولی کلا انتظار خیلی بده .. اون عوضی منو ۳ ماه تو انتظار گذاشت :|

سلام ماجرای منم خیلی جالبه کلا نمیتونم با موس و keyboard بازی کنم حتی واسه چن لحظه انگشتام ی جوری میشن .بزارین از اول ماجرا رو براتون تعریف کنم .سال 1382 بود پسرخاله هام PS1 داشتن. منم برای اولین بار ی کنسولو از نزدیک میدیدم علاقه مند شدم ب بازیهای کامپیوتری... بعد اون ماجرا قسم خوردم تا ی کنسول بخرم اما نشد تا رفتیم خدمت و بعد ترخیصی اسفند ماه ی PS3 اصل ژاپن خریدم با تلویزیون ...کلا اسفند ماه برام خوش یومنه و چون متولد اسفند هستم همه وسایلمو تو این ماه میخرم 2سال گذشت اسفند94 شد 27 اسفند تو ی سرمای شدید و کولاک و بارش برف رفتیم تبریز گیرداده بودم سفیدشو بگیرم دوستم بخاطر من رفت بیرون پاساژ تو اون سرما!!!! و آورد و امتحان کردم و اوردم با ی بازی KILLZONE SHADOW FALL

امیدوارم لذت برده باشین تا چندروز دیگر XBOX1 هم میگیرم

:D

• Like
Reactions: tpouria
هوا بارونی بود ...یه هوای دلنگیز بارونی....اولین بار پشت شیشه دیدمش در اولین نگاه ازش خوشم اومد..چشم هام از شوق گریان و هیچان زده .رفتم مغازه قیمت رو دیدم اومدم بیرون:))................. به نظر من صبر کنه آدم این کنسول کمی جمع و جور بشه و اشکالاتش برطرف بشه و کپی خور بشه بعد بخره معقولانه تره تا اینکه با توجه به تورم و دلار در این مملکت آدم بره پول یه بازی ارجینال بده 200 هزار تومان...من الان PS3 خریدم ارزون ..کپی خور....SLIM ...ایراداتی اوایل پلی 3 داشت رو هم نداره امکاناتش هم بیشتره....بازی LAST OF US رو دانلود کردم ..حال میکنم...PS4 هم انشاالله به همین شکل....اگه توی ایران نبودم و یه کشور دیگه مثل ژاپن یا آمریکا یا اروپا بدنیا میومدم داستانش جداست

آخرین ویرایش:
من بعد از ازدواج PS3 رو فروختم و دیگه کم کم از دنیای بازی کنار کشیدم ! :-< اما هیچ وقت نتونستم بازی و کنسول رو فراموش کنم ، بعد از گذشت یه برهه و به لطف خواهر زادم که اونم گیمره و همش در حال عوض کردن کنسول ! Xbox 360 رو ازش خریدم :) یه مدت دستم بود که خبر عرضه PS4 گوش من رو کر کرد و هوش از سرم برد ! :-tمنم گوش خانمم رو کرد کردم که سونی 4 بخریم خیلی خوبه ! شیکه ! مهمون بیاد کیف میکنه ! با شوهرهای دوستات میتونیم دو دسته فوتبال بزنیم و از این حرفا :)) راضی نشد که نشد [-x منم دیگه نا امید رفتم هرچی بازی جدید بود برای ایکس باکس کوفتی خریدم و نشستم بازی کردن . مثلا متال گیر رو خرید و تموم کردم خیلی خوب بود . \m/

تا اینکه یه روز خانمم گفت ایکس باکس رو چند میخرن ؟! 8-> گفتم چرا بفروشیم ؟ میخوای سونی 4 بخریم $-) گفت آره >:D<و این گونه بود که ایکس باکس رو فروختم و بعد از 24 ساعت سونی رو خریدم <:-P اولین بازی هم که باهاش تموم کردم THE LAST OF US بود چون اون رو تو سونی 3 بازی نکرده بودم :p

خلاصه این کنسول هم برای خودش عالمی داره ;) اما نکته اخلاقی این ماجرا این بود که با کسی ازدواج کنید که علایق شما رو درک کنه ، اینکه بازی برای بچه هاست و ... حرف مفته ! هر کسی یه علاقه ای داره و در نظر داشته باشید که اگه روی علاقتون پا بزارید و اجازه بدید کسی اون رو بی اهمیت جلوه بده ، یه جای زندگیتون به مشکل میخورید B-(

اگه دوستان میگفتن از چه جاهایی خرید مطمعن داشتن خیلی خوب بود
کسایی مثل من که مهارت ندارن توی شناخت منصف و بی انصاف
خیلی بهشون کمک میشد

من بعد از ازدواج PS3 رو فروختم و دیگه کم کم از دنیای بازی کنار کشیدم ! :-< اما هیچ وقت نتونستم بازی و کنسول رو فراموش کنم ، بعد از گذشت یه برهه و به لطف خواهر زادم که اونم گیمره و همش در حال عوض کردن کنسول ! Xbox 360 رو ازش خریدم :) یه مدت دستم بود که خبر عرضه PS4 گوش من رو کر کرد و هوش از سرم برد ! :-tمنم گوش خانمم رو کرد کردم که سونی 4 بخریم خیلی خوبه ! شیکه ! مهمون بیاد کیف میکنه ! با شوهرهای دوستات میتونیم دو دسته فوتبال بزنیم و از این حرفا :)) راضی نشد که نشد [-x منم دیگه نا امید رفتم هرچی بازی جدید بود برای ایکس باکس کوفتی خریدم و نشستم بازی کردن . مثلا متال گیر رو خرید و تموم کردم خیلی خوب بود . \m/

تا اینکه یه روز خانمم گفت ایکس باکس رو چند میخرن ؟! 8-> گفتم چرا بفروشیم ؟ میخوای سونی 4 بخریم $-) گفت آره >:D<و این گونه بود که ایکس باکس رو فروختم و بعد از 24 ساعت سونی رو خریدم <:-P اولین بازی هم که باهاش تموم کردم THE LAST OF US بود چون اون رو تو سونی 3 بازی نکرده بودم :p

خلاصه این کنسول هم برای خودش عالمی داره ;) اما نکته اخلاقی این ماجرا این بود که با کسی ازدواج کنید که علایق شما رو درک کنه ، اینکه بازی برای بچه هاست و ... حرف مفته ! هر کسی یه علاقه ای داره و در نظر داشته باشید که اگه روی علاقتون پا بزارید و اجازه بدید کسی اون رو بی اهمیت جلوه بده ، یه جای زندگیتون به مشکل میخورید B-(
عجب .می رفتی یه کنسول میخریدی . اخه مرد مگه برای خرید کنسول از زنش اجازه میگیره!!

عجب .می رفتی یه کنسول میخریدی . اخه مرد مگه برای خرید کنسول از زنش اجازه میگیره!!
معلومه متاهل نشدی هنوز :D:p

مرد بعد از ازدواج برای آب خوردنشم از زنش اجازه میگیره :))

البته من مدیریت کردم و الان با جایی رسیدم که با خانمم 2 دسته PES میزنیم =)) یعنی در این حد سیاست دارما :pB-)

البته من مدیریت کردم و الان با جایی رسیدم که با خانمم 2 دسته PES میزنیم =)) یعنی در این حد سیاست دارما :pB-)
والا داداش منم الان سه ساله متاهله ولی واسه کوچکترین کار زنش ازش اجازه مییگیره خودشم هرکار میخواد میکنه بدون اجازه :D

فیفا بگیر:| بیتر تره :دی

• Like
Reactions: 4058423
همه جا عیالش از داداشم حساب میبره B-)

دوست عزیز این اصلا افتخار نداره ها ، شما انقدر افتخار میکنی به این موضوع ، استالین و هیتلر هم تمایل داشتن ازشون حساب برده بشه
کلا نه مرد باید حساب بر از زن باشه نه زن حساببر از مرد ، حساب مشترک باید داشته باشن که هرجا حق با یکیشون بود طرف مقابل حساب ببره
-----------------------------------------------

4058423
درسته اما مثلا الان بین 4.5 تا فروشگاه اینترنتی معتبر شرایط یکسان اختلاف قیمت 200 هزارتومنی وجود داره
کشور عزیزمون قصد خرید سخت تر از خود خریده :-s:-SS:D

(شرمنده بابت اسپم ، درکل اگه کسی از فروشگاهی ترجیحا آنلاین راضی بوده لطفا پی ام کنه به من...
و همینطور که از نصب بازی اشتراکی راضی بوده :-< بلکه منم خاطره ای واسه اینجا نوشتن پیدا کنم)

همینجوری عشقی ب این تاپیک سر زدم گفتم خاطمو بنویسم تاپیک بیاد بالا خخخ
دوستان منو در تاپیک پیران دنیای گیم میشناسن من از کنسول سگا ب این طرف هیچ کنسولی نداشتم اما بعد عرضه نسل هشتی ها ی فن دو اتیشه ایکس وان بودم ک یک سره سونی رو تحقیر و بازی ها و کنسولش رو کوچیک میخوندم تا اینکه گوشی Z2 خریدم و اون لحظه بود ک ب قدرت و تکنولوژی ژاپنی ها ایمان اوردم.
قصد خرید نداشتم ک هفته پیش رفیق داداشم ی اسلیم خریده بود و عکسشو فرستاد مام گفتیم رو کم کنی باید بخرم.
تا دلتون بخواد ویدیو انباکسینگ و هکز اند تریکس نگا کردم :دی
پول رو جور کردم اما 1 تومن کم بود ک قرار شد یکی از اقوام درجه یک تقبل کنه ، اومدم مشهد گفتم بده پولو گفت لازم دارم :(
رفتم سعدی جایی ک دوستم معرفی کرده بود یارو گفت ریجن ۵ اومده 1400 رفتم مغازه اصل کاری گفت 1290 مام گفتیم ای کاش میدادی پولو امشب تو دستام بود با حسرت برگشتیم فرداش پشیمون شد پولو داد و با خوشحالی رفتم اونجا کنسولو با ی دسته اضافه و بازی های GOW و UC4 و Division
گرفتم. واقعا از شاهکار سونی و ظاهر دستگاه راضی ام. الانم شهر خودم نیستم نمیشه بازی کرد زیاد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or