اقایون داداشام اکثر تجربه ها از نظر من ناموفقه که
:d
حالا گوش کن من بعد از 3 ماه ازگار جون کندن توی گرم ترین نقطه این مملکت صد ها کیلومتر اونورتر از خانه و ... خلاصه با 100 دردسر پول رو جور کردیم :d
رفتیم تو بازار شیراز خیابون داریوش که فک کنم دست کمی از توپ خونه تهران نداره !
خلاصه من میگشتم دنبال ps4 حقیقتا هم دنبال ریجن 1 و 2 بودم که متاسفانه اشتباهم بود الان که فک میکنم ول معتل بودم شاید ! خلاصه یکی به من گفت که دارم اره بیا 1 و فلان منم با 100 ذوق واسادم رفت از انباری اورد
سریع برام بازش کرد اقا من دسته رو که گرفتم دستم اصلا انگار سوکان شاتل دستم بود خیلی خوف بود :d اما یه چیزی زد توذوقم طرف انگار بلانسبت گا* این قسمت براقو الو زد یعنی تا اومد برام تستش کنه
دیگه قسمتی براقی وجود نداشت
که ناگه ما دیدیم داره با O میره جلو :-o:-o
اررره میخواست مارو بپیچونه ریجن 3 که 1400 بود اونموقع رو بم 1500 بده ! من ادمیم که اگه واسه پولم زحمت بکشم
هالک جلو دارم نیست که مجابم کنه طرف گفت بازش کردم و ... قبول نکردم مشتریاش داشتن میومدن که من شروع کردم از فاز دفاعی به حمله که دروغ گفتی به من و ... اونم جلو مشتریاش دیگه با چشمای خونی
قبول کرد و بیخیال شد منم سریع زدم بیرون خلاصه فرداش رفتم از یه مغازه که گفته بود بار جدید داره برام میاد ریجن 2 تمییییییز گرفتم اوردم خونه خیلیم حال داد ولی هیچی جای اون اولیو که بش دل بستم نمیگرفت ای کاش دروغ نگفته بود بعضی شبا هنوز بش فک میکنم
:d بد زد حال خوردم بدجو دوست داشتم اونشب ps4 بگیرم که نشد ولی درعوض نذاشتم کلاهمو بردارن b-)
پرچمتون بالاس فدام