روز تولدم بود که باندل اینفیمس سکند سان رو گرفتم و اولین تجربم هم بازی اینفیمس بود.حس و حال خاصی داشت بار اول که داشتم بازی میکردم:d
وای نگو داداش!وقتی دره جعبه رو باز میکنی و بو می کنی...
وای وای وایی..
گیمرا میدونن من چی می گم!:d
روز تولدم بود که باندل اینفیمس سکند سان رو گرفتم و اولین تجربم هم بازی اینفیمس بود.حس و حال خاصی داشت بار اول که داشتم بازی میکردم:d
واسه ی من خیلی خوب بود (کیلزون)واقعا هیچ وقت نمیشه ادم دوباره حس اون روزی که برای اولین بار کنسول رو روشن کردی و باهاش بازی کردی رو تجربه کنی . لامصب من تو فضا بودم اقا فضا
یادش بخیر INFAMOUS بود بازی خیلی خوبیم بود واس همین خیلی لذت بردم . اما دیدم کسانی که کیلزون گرفتن خورد تو ذوقشون دفعه اول
یکی دو ماه بود که قصد خرید PS4 رو داشتم ولی میخواستم توی خرداد یا تیر بگیرم . دیروز دیدم دیجیکالا فروش ویژه گذاشته و تخفیف خوبی داده ، دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم و خریدمش . فعلا هم بازی ندارم فقط کنسولو ورانداز میکنم .
دیجی کالا توی فروش شکفت انگیز ریجن 3 رو با قیمت 1249 میفروخت (میشه کفت همون قیمت بازار )دیجی کالا چه ریجنی میفرسته؟ کنسول باز شده است یا پلمپه؟
دیجی کالا توی فروش شکفت انگیز ریجن 3 رو با قیمت 1249 میفروخت (میشه کفت همون قیمت بازار )
پلمپ هم میفرسته و 7 روز هم تعویض داره !!!
بله کاملا درسته قیمتش همین بود ، منتها من ترجیح میدم حتی شده 50 تومان بیشتر بدم ولی از جای مطمین بگیرم . 1249 هم فکر کنم خیلی خوب بود .
منتها من نمیدونم دقیقا منظور از پلمپ چیه ؟ مگه پلمپ اصلی سونی طوریه که باز بشه مشخصه و نمیشه بازش کرد ؟
پلمپ یعنی باز نشده ! حال میخواد برچسب داشته باشه میخواد نداشته باشه !بله کاملا درسته قیمتش همین بود ، منتها من ترجیح میدم حتی شده 50 تومان بیشتر بدم ولی از جای مطمین بگیرم . 1249 هم فکر کنم خیلی خوب بود .
منتها من نمیدونم دقیقا منظور از پلمپ چیه ؟ مگه پلمپ اصلی سونی طوریه که باز بشه مشخصه و نمیشه بازش کرد ؟
من هر چی ریجن ۲ و ۳ تو بازار دیدم همشون بدون پلمپ هستن ... برای شما برچسب داشت روش ؟