روز تولدم بود که باندل اینفیمس سکند سان رو گرفتم و اولین تجربم هم بازی اینفیمس بود.حس و حال خاصی داشت بار اول که داشتم بازی میکردم:d
وای نگو داداش!
وقتی دره جعبه رو باز میکنی و بو می کنی...وای وای وایی..
گیمرا میدونن من چی می گم!:d
روز تولدم بود که باندل اینفیمس سکند سان رو گرفتم و اولین تجربم هم بازی اینفیمس بود.حس و حال خاصی داشت بار اول که داشتم بازی میکردم:d
وقتی دره جعبه رو باز میکنی و بو می کنی...واسه ی من خیلی خوب بود (کیلزون)واقعا هیچ وقت نمیشه ادم دوباره حس اون روزی که برای اولین بار کنسول رو روشن کردی و باهاش بازی کردی رو تجربه کنی . لامصب من تو فضا بودم اقا فضا
یادش بخیر INFAMOUS بود بازی خیلی خوبیم بود واس همین خیلی لذت بردم . اما دیدم کسانی که کیلزون گرفتن خورد تو ذوقشون دفعه اول![]()
خلاصه سفارش دادم برام عصر بیاره تازه اونم با قیمت 2 میلیون اومدم بیرون از مغازه رفتم طبقه ی بالا دیدم ps4 اورده بود یه مغازه ای
همون روز ازش یدونه bl4 هم گرفتم یادمه نزدیک 2 ساعت فقط دهنم از گرافیکش باز مونده بود
||||||||||
ولی بعد 2 ساعت راه افتادم . یادمه فرداش امتحان فیزیک هم داشت که به صورت کاملا طبیعی صفر شدم
والا من که خیلی با هاشون حال کردم ...یکی دو ماه بود که قصد خرید PS4 رو داشتم ولی میخواستم توی خرداد یا تیر بگیرم . دیروز دیدم دیجیکالا فروش ویژه گذاشته و تخفیف خوبی داده ، دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم و خریدمش . فعلا هم بازی ندارم فقط کنسولو ورانداز میکنم .
دیجی کالا توی فروش شکفت انگیز ریجن 3 رو با قیمت 1249 میفروخت (میشه کفت همون قیمت بازار )دیجی کالا چه ریجنی میفرسته؟ کنسول باز شده است یا پلمپه؟
دیجی کالا توی فروش شکفت انگیز ریجن 3 رو با قیمت 1249 میفروخت (میشه کفت همون قیمت بازار )
پلمپ هم میفرسته و 7 روز هم تعویض داره !!!
بله کاملا درسته قیمتش همین بود ، منتها من ترجیح میدم حتی شده 50 تومان بیشتر بدم ولی از جای مطمین بگیرم . 1249 هم فکر کنم خیلی خوب بود .
منتها من نمیدونم دقیقا منظور از پلمپ چیه ؟ مگه پلمپ اصلی سونی طوریه که باز بشه مشخصه و نمیشه بازش کرد ؟
پلمپ یعنی باز نشده ! حال میخواد برچسب داشته باشه میخواد نداشته باشه !بله کاملا درسته قیمتش همین بود ، منتها من ترجیح میدم حتی شده 50 تومان بیشتر بدم ولی از جای مطمین بگیرم . 1249 هم فکر کنم خیلی خوب بود .
منتها من نمیدونم دقیقا منظور از پلمپ چیه ؟ مگه پلمپ اصلی سونی طوریه که باز بشه مشخصه و نمیشه بازش کرد ؟
من هر چی ریجن ۲ و ۳ تو بازار دیدم همشون بدون پلمپ هستن ... برای شما برچسب داشت روش ؟