منم داتکم و با این کار مشکلم حل شدداتک همچنان وصل نمیشه
شما دستگاه رو مستقیم وصل کردی به مودم یا به طریق PC وصلش کردی؟
اگه مستقیمه که بزن اتوماتیک!
اگه به PC وصله بهش IP بده بین 192.168.1.2 تا 192.168.1.255 یا 254 یا 256 :d
چون به من هم error DNS می داد ولی مشکلم از IP بود که میدادم! :d
نت که فعلا مشکل داره!دستت درد نكنه كه كمكم كردي اينارو هم زدم كانكت شد ولي باز اين ERORميده الان بايد چكار كنمDNS error (8071012
نت که فعلا مشکل داره!
ولی این رو تست کن اگه درست نشد من دیگه نمیدونم :d
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1295386&postcount=128[/QUOTE
- خيلي ممنون همين كه كمكم كردي برام ارزش داشت.اين امتحان كردم.
- DNS error (8071012 هركي ميدونه اين erore برا چيه كمكم كنه.
نت که فعلا مشکل داره!
یعنی از کی تا حالا؟واسه من همین الان مشکل پیدا کرده واسه وصل شدن
اصلا" کی گفته من با psn مشکل دارم:dفکر کنم تاپیکو اشتباه اومدم:dpsn عزیزمه:dشما پست های قبلی رو بخون ببین از کی هستش :d
شما اینو تست کردی؟داتکی ها مشکل Sign-In هم دارن ؟
من امروز دارم زنگ میزنم پیگیری کنن ... امیدوارم درست بشه
فقط کسایی که داتک دارن ... زمان Sign-In به کاربریتون تو PSN هم ارور میگیرید ؟
البته سرعت تو دانلود و آپلود تغییری نمیکرد اگه اشتباه نکنم! چون من با همین DNS راحت KZ3 open beta رو دانلود کردم و الانم بازیش می کنم!آره تورج جان من که داتک دارم مشکل SIGN IN شدن هم دارم . خیلی وقته SIGN IN نتونستم بشم . ارور میده . فقط با اون DNS میشه رفت که سرعت رو عجیب پایین میاره
آره تورج جان من که داتک دارم مشکل SIGN IN شدن هم دارم . خیلی وقته SIGN IN نتونستم بشم . ارور میده . فقط با اون DNS میشه رفت که سرعت رو عجیب پایین میارهداتکی ها مشکل Sign-In هم دارن ؟
من امروز دارم زنگ میزنم پیگیری کنن ... امیدوارم درست بشه
فقط کسایی که داتک دارن ... زمان Sign-In به کاربریتون تو PSN هم ارور میگیرید ؟
شما اینو تست کردی؟
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1295386&postcount=128
من داتکم ولی با این DNS ها مشکلم کاملا برطرف شده! اوایل سرعتش تو لود صفحات کم بود یا دیر Sign in (مثلا 1-2 دقیقه طول می کشید!) میشد که الان خوب شده!
اون مشکلاتی که شما می گید رو منم داشتم!
در ضمن من زنگ زدم پرسیدم مشکلی تو اینترنت پیش اومده؟! گفتن بله مشکلی هست!
گفتم کی حل میشه؟! گفتن هنوز معلوم نیست مشکل چیه (به یه لحن خاصی گفت) ولی داریم سعی می کنیم برطرفش کنیم!
البته سرعت تو دانلود و آپلود تغییری نمیکرد اگه اشتباه نکنم! چون من با همین DNS راحت KZ3 open beta رو دانلود کردم و الانم بازیش می کنم!
به هر حال الان که سرعتشم عالیه!
آره تورج جان من که داتک دارم مشکل SIGN IN شدن هم دارم . خیلی وقته SIGN IN نتونستم بشم . ارور میده . فقط با اون DNS میشه رفت که سرعت رو عجیب پایین میاره