حل مشکل sign in شدن به PSN بعد از اپدیت 3.56

من kz3 و fifa 09 رو بازی کردم فقط mw2 رو نمی تونم امیدوارم بن نشده باشم چون یه هکر 1 ماه پیش لولم رو از 33 کرد 70 و تمام اون اواتار و ... تو mw2 باز شدن !

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما دستگاه رو مستقیم وصل کردی به مودم یا به طریق PC وصلش کردی؟
اگه مستقیمه که بزن اتوماتیک!
اگه به PC وصله بهش IP بده بین 192.168.1.2 تا 192.168.1.255 یا 254 یا 256 :d
چون به من هم error DNS می داد ولی مشکلم از IP بود که میدادم! :d

دستت درد نكنه كه كمكم كردي اينارو هم زدم كانكت شد ولي باز اين ERORميده الان بايد چكار كنم:-/:(DNS error (8071012

http://www.google.com/url?sa=t&sour...sg=AFQjCNFE6kIJlhjdYrzIOG7IuYh_LANpmw&cad=rja

داتکی ها مشکل Sign-In هم دارن ؟

من امروز دارم زنگ میزنم پیگیری کنن ... امیدوارم درست بشه

فقط کسایی که داتک دارن ... زمان Sign-In به کاربریتون تو PSN هم ارور میگیرید ؟

شما اینو تست کردی؟
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1295386&postcount=128
من داتکم ولی با این DNS ها مشکلم کاملا برطرف شده! اوایل سرعتش تو لود صفحات کم بود یا دیر Sign in (مثلا 1-2 دقیقه طول می کشید!) میشد که الان خوب شده!
اون مشکلاتی که شما می گید رو منم داشتم!
در ضمن من زنگ زدم پرسیدم مشکلی تو اینترنت پیش اومده؟! گفتن بله مشکلی هست!
گفتم کی حل میشه؟! گفتن هنوز معلوم نیست مشکل چیه (به یه لحن خاصی گفت) ولی داریم سعی می کنیم برطرفش کنیم!
آره تورج جان من که داتک دارم مشکل SIGN IN شدن هم دارم . خیلی وقته SIGN IN نتونستم بشم . ارور میده . فقط با اون DNS میشه رفت که سرعت رو عجیب پایین میاره
البته سرعت تو دانلود و آپلود تغییری نمیکرد اگه اشتباه نکنم! چون من با همین DNS راحت KZ3 open beta رو دانلود کردم و الانم بازیش می کنم!
به هر حال الان که سرعتشم عالیه!

آخرین ویرایش:

آره تورج جان من که داتک دارم مشکل SIGN IN شدن هم دارم . خیلی وقته SIGN IN نتونستم بشم . ارور میده . فقط با اون DNS میشه رفت که سرعت رو عجیب پایین میاره

شما اینو تست کردی؟
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1295386&postcount=128
من داتکم ولی با این DNS ها مشکلم کاملا برطرف شده! اوایل سرعتش تو لود صفحات کم بود یا دیر Sign in (مثلا 1-2 دقیقه طول می کشید!) میشد که الان خوب شده!
اون مشکلاتی که شما می گید رو منم داشتم!
در ضمن من زنگ زدم پرسیدم مشکلی تو اینترنت پیش اومده؟! گفتن بله مشکلی هست!
گفتم کی حل میشه؟! گفتن هنوز معلوم نیست مشکل چیه (به یه لحن خاصی گفت) ولی داریم سعی می کنیم برطرفش کنیم!

البته سرعت تو دانلود و آپلود تغییری نمیکرد اگه اشتباه نکنم! چون من با همین DNS راحت KZ3 open beta رو دانلود کردم و الانم بازیش می کنم!
به هر حال الان که سرعتشم عالیه!

من دیشب وصل شدم بهش ولی امروز نه ...
درضمن DNS های دیگه هم کار نمیکنه ...

شایان جان،

متاسفانه DNSه برای من درست کار نمیده ...
من که دارم پیگیری میکنم .... ون کسی که میشناسمش گفت بعد از ظهر تماس بگیر برای پیگیرش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or