حل مشکلات در بازی های X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام
من در بازي Kane & Lynch: Dead Men در مرحله اي كه فكر كنم مرحله دوم باشه اونجاكه يه ماشين و يه نفر باهاش هستش من اسلحه وينجستر رو مي گيرم ولي نمي دونم بايد چكار كنم به هر جا مي رم راهي نيستش فقط تو ساختمون از پله ها بالا و پايين مي رم و هر چي فكر كردم نفهميدم بايد چكار كنم .
اگه مي شه يه راهنمايي بكنيد . با تشكر فراوان

منم دیشب به همین جا رسیدم و گیر کردم البته خیلی خسته بودم و حوصله نداشتم بشینم فکر کنم ببینم چه طوری باید رد کرد .
به هر حال اگه کسی بلده بگه که ما زودتر بتونیم رد کنیم مرحله رو :cheesygri;)

با سلام
اقایون من توی هیلوبه مشکل برخوردم من الان توی اون مرحله هستم که کورتانا رو پیدا کردم به زمین اومدم
تا پایگاه کاونانت ها روازبین ببرم که تا حدود زیادی این کارو کردم الان هم توی پایگاه کاونانت ها هستم بعداز
پیدا کردن اون وسیله ای که کهکشان ووضعیت اون رو نشون میده به من دستور داده شده که پایگاه کاونانت
روترک کنم وفرار کنم اما در یک نقطه ای گیرکردم که پر ازکاونانتهایی که پروازهم میکنن مهمات زیادی هم ندارم
لطفا راهنمایی کنید چه جوری ردکنم این مرحله رو؟:(

دوستان من بازی NBA LIVE 08 از وقتی که Achievement TRIVA رو گرفتم . وقتی میرم توی بازی .میخوام برم تو ی مسابقه دیدن که چند تا سوال میپرسته تا Loading بازی تموم بشه بعد بازی میاد ولی برای من توی همون سوال میمونه و توی مسابقه نمیره حتی من 10 دقیقه هم وایسادم ! میتونم قسمت Triva رو حذف کنم ؟ اصلا راهی داره که بشه رفت توی بازی ؟

با سلام
اقایون من توی هیلوبه مشکل برخوردم من الان توی اون مرحله هستم که کورتانا رو پیدا کردم به زمین اومدم
تا پایگاه کاونانت ها روازبین ببرم که تا حدود زیادی این کارو کردم الان هم توی پایگاه کاونانت ها هستم بعداز
پیدا کردن اون وسیله ای که کهکشان ووضعیت اون رو نشون میده به من دستور داده شده که پایگاه کاونانت
روترک کنم وفرار کنم اما در یک نقطه ای گیرکردم که پر ازکاونانتهایی که پروازهم میکنن مهمات زیادی هم ندارم
لطفا راهنمایی کنید چه جوری ردکنم این مرحله رو؟:(
ردش کردم بابدبختی:cheesygri

من در کین اند لیچ ددمن گیر کردم.انجایی که میروم پیش jeeny ودو نفر می ایند و صحبت می کنند و بعد از پایان صحبتش من را می کشد چکار کنم

منم دیشب به همین جا رسیدم و گیر کردم البته خیلی خسته بودم و حوصله نداشتم بشینم فکر کنم ببینم چه طوری باید رد کرد .
به هر حال اگه کسی بلده بگه که ما زودتر بتونیم رد کنیم مرحله رو :cheesygri;)
بعد از اینکه تفنگ را برداشتی می روی طبقه بالا دنبال یک طناب می گردی بعد که پیدا کردی از طناب پایین می روی

سلام بچه ها
من در بازی Bioshock برای X360 گیر کردم اونجایی که رمز میخواد اگه درست بگم مرحله اخرشه گیر کردم . :((
همه ی بچه هایی که غول دارن هم ازاد کردم و اون یارویی که چوب گلف داره هم کشتم ( اون یارویی اعتراف به کشتن خودش کرد ) حالا در این مرحله گیر کردم ممنون میشم اگه کمکم کنید بچه ها:love::love::love:

این Raam هیولایی که توی G.o.w توی قطار هستش و خیلی خوشگل و ظریفه چه بلایی باید سرش بیارم ؟
هرچی میزنمش نمیمیره، 24 تا تیر اسنایپر و حدود 200 تیر مسلسل و 3 تا گرنید !

میرم انتهای واگن پشت اون تفنگ پایه دار که می ایستم تا میام بزنمش خفاشها تیکه تیکه ام میکنن :(

این Raam هیولایی که توی G.o.w توی قطار هستش و خیلی خوشگل و ظریفه چه بلایی باید سرش بیارم ؟
هرچی میزنمش نمیمیره، 24 تا تیر اسنایپر و حدود 200 تیر مسلسل و 3 تا گرنید !

میرم انتهای واگن پشت اون تفنگ پایه دار که می ایستم تا میام بزنمش خفاشها تیکه تیکه ام میکنن :(

دوست عزيز اگه يه نگاه به تاپيك اين بازي مي انداختي متوجه ميشدي كه بچه ها 100 بار و با روشهاي مختلف كشتنش رو توضيح دادن‌!
در حالت عادي كه خفاش ها دور Raam رو گرفتن تيرهاي شما هيچ اثري نداره.
بايد صبر كنين تا خفاش از دورش كنار برن و به سمت شما بيان بعد با اسنايپ به سرش شليك كنين.از نارنجك هم ميتونين استفاده كنين.فقط بايد حواستون باشه تا در مناطق روشن و پرنور پناه بگيرين تا از دست خفاشها در امان بمونين.

موفق باشيد.

سلام بچه ها
من در بازی Bioshock برای X360 گیر کردم اونجایی که رمز میخواد اگه درست بگم مرحله اخرشه گیر کردم . :((
همه ی بچه هایی که غول دارن هم ازاد کردم و اون یارویی که چوب گلف داره هم کشتم ( اون یارویی اعتراف به کشتن خودش کرد ) حالا در این مرحله گیر کردم ممنون میشم اگه کمکم کنید بچه ها:love::love::love:

دوست من بهتره برای رفع مشکلت بری به تاپیک مربوطه بازی .کسی کد یادش نمیمونه که.
اینم لینکش: نیازی هم نیست سوالتو مطرح کنی فقط بگرد - ازقبل مطرح و جواب داده شده.
http://http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6224
یا اینجا:
http://http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3845

سلام بچه ها

رمز دره هست 5744 بزنی دره باز میشود:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or