تو pro street اون مسابقه ای که باید چرخهای جلوی ماشین رو بدم بالا چجوریه؟:confused:
با سلام
من در بازي Kane & Lynch: Dead Men در مرحله اي كه فكر كنم مرحله دوم باشه اونجاكه يه ماشين و يه نفر باهاش هستش من اسلحه وينجستر رو مي گيرم ولي نمي دونم بايد چكار كنم به هر جا مي رم راهي نيستش فقط تو ساختمون از پله ها بالا و پايين مي رم و هر چي فكر كردم نفهميدم بايد چكار كنم .
اگه مي شه يه راهنمايي بكنيد . با تشكر فراوان

ردش کردم بابدبختی:cheesygriبا سلام
اقایون من توی هیلوبه مشکل برخوردم من الان توی اون مرحله هستم که کورتانا رو پیدا کردم به زمین اومدم
تا پایگاه کاونانت ها روازبین ببرم که تا حدود زیادی این کارو کردم الان هم توی پایگاه کاونانت ها هستم بعداز
پیدا کردن اون وسیله ای که کهکشان ووضعیت اون رو نشون میده به من دستور داده شده که پایگاه کاونانت
روترک کنم وفرار کنم اما در یک نقطه ای گیرکردم که پر ازکاونانتهایی که پروازهم میکنن مهمات زیادی هم ندارم
لطفا راهنمایی کنید چه جوری ردکنم این مرحله رو؟![]()
بعد از اینکه تفنگ را برداشتی می روی طبقه بالا دنبال یک طناب می گردی بعد که پیدا کردی از طناب پایین می رویمنم دیشب به همین جا رسیدم و گیر کردم البته خیلی خسته بودم و حوصله نداشتم بشینم فکر کنم ببینم چه طوری باید رد کرد .
به هر حال اگه کسی بلده بگه که ما زودتر بتونیم رد کنیم مرحله رو :cheesygri![]()

این Raam هیولایی که توی G.o.w توی قطار هستش و خیلی خوشگل و ظریفه چه بلایی باید سرش بیارم ؟
هرچی میزنمش نمیمیره، 24 تا تیر اسنایپر و حدود 200 تیر مسلسل و 3 تا گرنید !
میرم انتهای واگن پشت اون تفنگ پایه دار که می ایستم تا میام بزنمش خفاشها تیکه تیکه ام میکنن![]()
سلام بچه ها
من در بازی Bioshock برای X360 گیر کردم اونجایی که رمز میخواد اگه درست بگم مرحله اخرشه گیر کردم .
همه ی بچه هایی که غول دارن هم ازاد کردم و اون یارویی که چوب گلف داره هم کشتم ( اون یارویی اعتراف به کشتن خودش کرد ) حالا در این مرحله گیر کردم ممنون میشم اگه کمکم کنید بچه ها![]()
سلام بچه ها
من در بازی Bioshock برای X360 گیر کردم اونجایی که رمز میخواد اگه درست بگم مرحله اخرشه گیر کردم .
همه ی بچه هایی که غول دارن هم ازاد کردم و اون یارویی که چوب گلف داره هم کشتم ( اون یارویی اعتراف به کشتن خودش کرد ) حالا در این مرحله گیر کردم ممنون میشم اگه کمکم کنید بچه ها![]()