جیم رایان: Backwards Compatibility کارایی زیادی ندارد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
3243094-screen+shot+2017-06-04+at+10.58.34+pm.png

در آستانه مراسم E3 2017 رئیس شعبه اروپا Sony Interactive Entertainment (و رئیس بازاریابی و فروش استدیوهای جهانی Sony Interactive Entertainment) آقای جیم رایان در مصاحبه با مجله تایم در مورد مسائل پر بحث این روزهای پلی استیشن، از کنسول PlayStation 4 Pro تا PlayStation VR و PS Vita صحبت کرده است.
اما صحبت در مورد قابلیت backwards compatibility شاید جذاب ترین بخش اظهارات رایان در این مصاحبه باشد. با وجود اینکه این قابلیت برای کمپانی مایکروسافت موفقیت بزرگی به همراه آورده اما رئیس Sony Interactive Entertainment اروپا از backwards compatibility بعنوان قابلیتی یاد کرده که افراد زیادی خواهان آن هستند اما استفاده ای از آن نمی برند.
وقتی در ظاهر به backwards compatibility فکر می کنیم، می توانم بگویم که قابلیتی است که بسیار طرفدار دارد اما حقیقت این است که کارایی زیادی ندارد. من اخیرا به رویداد Gran Turismo رفته بودم و در آنجا عناوین این سری بر روی PS1 ،PS2 ،PS3 و PS4 را نشان می دادند و نسخه PS1 و PS2 باستانی به نظر می رسیدند. چرا یک نفر باید این عناوین را بازی کند؟
این در حالی است که در E3 2015 و زمانی که مایکروسافت قابلیت اجرای عناوین X360 بر روی Xbox One را معرفی کرد، رئیس استدیوهای جهانی PlayStation یعنی شوهی یوشیدا ضمن تایید اینکه که سونی برنامه ای برای پیاده سازی چنین قابلیتی برای PS4 ندارد، اعلام کرده بود که پیاده سازی این امکان دشوار است و اگر ساده بود به PS4 اضافه می شد.

البته سر PS3 فتهای اولیه، یک چیپ تو کنسول بود که بصورت سخت افزاری وظیفه اجرا کردن بازیهای قدیمی رو بدوش میکشید.
اون اوایل هم که سر هر کدوم از PS3 ها ضرر میداد برا فروش، تصمیم گرفت حذفش کنه تا قیمت تمام شده کاهش پیدا کنه.
البته یادم میاد قابلیت بصورت نرم اقزاری اضافه شد یا قرار بود بشه (یه همچین چیزی).
فکر نمی کنم این موضوع توسط خود سونی تایید شده باشه.
هرچند برداشتن یک چیپ در قیمت تمام شده کنسول اثر داره ولی اگر وجودش تاثیر به سزایی در فروش کنسول داشت، به صورت منطقی نباید همچین کاری میکردن.
در آخر میشه به این نتیجه رسید که بود و نبود چیپ اختلاف محسوسی در فروش ایجاد نکرده بنابراین سونی از کارایی bc نا امید شده.

• Like
Reactions: m.d.makan
فکر نمی کنم این موضوع توسط خود سونی تایید شده باشه.
هرچند برداشتن یک چیپ در قیمت تمام شده کنسول اثر داره ولی اگر وجودش تاثیر به سزایی در فروش کنسول داشت، به صورت منطقی نباید همچین کاری میکردن.
در آخر میشه به این نتیجه رسید که بود و نبود چیپ اختلاف محسوسی در فروش ایجاد نکرده بنابراین سونی از کارایی bc نا امید شده.
حرفت میتونه برای اون سال و تو اون شرایط سونی درست باشه.
یکی از دلایل شکست این قابلیت تو اون سال معرفی/تبلیغ نکردن اون به شکل درست بود، خیلیها اصلا نمیدونستن که کنسولشون همچین قابلیتی داره.
از طرف دیگه خود گیمرها هم به نسبت الان خواهان همچین چیزی نبودن، یا حداقل نسبت بهش بی تفاوت بودن.
هرچه بیشتر میگذره قابلیت BC بیشتر خودشو نشون میده چون از PS4/X1 به بعد تمام بازیها روی کنسولهای بعدی هم ساپورت میشن ولی فقط X1 هست که به یک کتابخونه عظیم بازیهای نسل پیش دسترسی داره.
این وسط اگه نینتندو هم بعدا بیاد این قابلیت رو به Switch بده، فقط PS4 میمونه که این ویژگی رو نداره.
مطمئنا تو فروش هیچ تاثیری نداره ولی داشتن این قابلیت به نظر من احترام و قدردانی از گیمرهای اون کنسول هست.

به نظر من که اینا همش سیاست و هیچ دلیلی دیگه ای نداره. حتی X1 هم این قابلیت رو نداشت با روش نرم افزاری و دانلود کل بازی از اینترنت که تک تک برای کنسول بهینه میشن این قابلیت رو آورد. (منظور بکواردش مثل قدیم نیست) دقیقا همون کاری که الان سونی با بازی های PS2 داره روی PS4 انجام میده. سیستم بک وارد هم اینطوری نبودن قدیم. مثلا کنسول های نینتندو فقط و فقط کافی بود دیسک رو بذارید توش و از روش بازی کنید. یا PS2 که PS باز میکرد.

حالا اینکه چقدر این کار مشتری داره و ... رو کاری ندارم باهاش.

ولی زیادم بیراه نگفته ها نمی دونم چرا همه مخالفید
من چند وقت پیش رفتم سراغ بازاهای ps2 یک لحظه هم نتونستم تحمل کنم
اگه remake یا ریمستر بشن خوبه ولی با همون کیفیت؟ نه مرسی :D

به نظر من که اینا همش سیاست و هیچ دلیلی دیگه ای نداره. حتی X1 هم این قابلیت رو نداشت با روش نرم افزاری و دانلود کل بازی از اینترنت که تک تک برای کنسول بهینه میشن این قابلیت رو آورد. (منظور بکواردش مثل قدیم نیست) دقیقا همون کاری که الان سونی با بازی های PS2 داره روی PS4 انجام میده. سیستم بک وارد هم اینطوری نبودن قدیم. مثلا کنسول های نینتندو فقط و فقط کافی بود دیسک رو بذارید توش و از روش بازی کنید. یا PS2 که PS باز میکرد.

حالا اینکه چقدر این کار مشتری داره و ... رو کاری ندارم باهاش.
کل بازی دانلود نمیشه و یه پچ حداکثر 500Mb دانلود میشه

• Like
Reactions: FaRd!N
کل بازی دانلود نمیشه و یه پچ حداکثر 500Mb دانلود میشه
آخه اون اوایل میگفتن مثلا کل بازی دانلود میشه :D در هر صورت چیزی از بهانه در آوردن سونی کم نمیکنه :D حداقل میتونست به همین روش PS2 عمل کنه و بازی ها رو بصورت دیجیتالی عرضه کنه. اونایی هم که دیجیتالی داشتن تو اکانتشون قبلا هم که هیچی دانلود میکردن خیلی ساده.

قشنگ چرت گفته من خودم نزدیک بود بخاطر این bc برم xone بگیرم ولی بخیر گذشت ps4 گرفتم:دی
خیلی دوست دارم bf3 رو روی ps4 بازی کنم و همچنین rdr

• Like
Reactions: playstation1
ما فقط بلدیم مخالفت کنیم:دی اون دوستی که میگه چرا بازی های ps2 رو با قیمت خون باباش داره میفروشه اولا مگه کسی و اجبار کرده ؟:دی چاقو که نزاشته زیر گلوی کسی بگه یا میخرید یا بن میشید! :)) هرکسی دوس داره بازی میکنه ولی خب ما نسل جدید کنسول هارو به خاطر بازی های قدیمی نگرفتیم. ولی این بین کسی هم دوس داشت تجربه کنه این تجربه خب رو xbox خیلی بهتر و راحت تره ولی در کل هیچ ارزشی نداره فکرم نکنم در آینده حتی سونی همچین کاری انجام بده . خب علتشم واضح برای همه سونی همیشه انحصاری های بهتر و بیشتری داشته و داره و همینطور ادامه خواهد داشت . بازی های مولتی هم که محتوای انحصاری دارن. از یه چیزی ایراد بگیرید که با عقل جور در بیاد نه از کنسولی که این نسل به معنای واقعی ترکوند :!!

این حرکت ارزش کنسول رو بالا میبره شاید منافع مالی مستقیمی نداشته باشه اما دست گیمر ها رو برای بازی کردن محتوای بیشتر باز میکنه ماکرو هم داره هر ماه دو تا بازی 360 رو مجانی عرضه میکنه که استقبال خوبی میشه

Xbox One Backwards Compatibility over 508 million hours, ~50% XB1 owners played BC

Previous milestones for comparison:
November 10th 2016 - 210M hours
August 18th 2016 - 145M hours
June 28th 2016 - 100M hours

NeoGAF

با سرویس Game Pass و اجرای بهتر بازیهای قدیمی بر روی Scorpio به نظرم این عدد خیلی درشت تر خواهد شد.

ما فقط بلدیم مخالفت کنیم:D اون دوستی که میگه چرا بازی های ps2 رو با قیمت خون باباش داره میفروشه اولا مگه کسی و اجبار کرده ؟:D چاقو که نزاشته زیر گلوی کسی بگه یا میخرید یا بن میشید! :)) هرکسی دوس داره بازی میکنه ولی خب ما نسل جدید کنسول هارو به خاطر بازی های قدیمی نگرفتیم. ولی این بین کسی هم دوس داشت تجربه کنه این تجربه خب رو xbox خیلی بهتر و راحت تره ولی در کل هیچ ارزشی نداره فکرم نکنم در آینده حتی سونی همچین کاری انجام بده . خب علتشم واضح برای همه سونی همیشه انحصاری های بهتر و بیشتری داشته و داره و همینطور ادامه خواهد داشت . بازی های مولتی هم که محتوای انحصاری دارن. از یه چیزی ایراد بگیرید که با عقل جور در بیاد نه از کنسولی که این نسل به معنای واقعی ترکوند :!!
BC یک قابلیت هست که مزیت های واضحی داره برای کسایی که نسل پیش بازی های اوریجینال خریداری کردن یا کسایی که بعضی بازی های نسل قبل رو نتونستن بازی کنن و فرصتش رو دارن که تجربشون کنن
حالا این چیزا چه ربطی میتونه به محتوای انحصاری بازی های مالتی پلتفرم داشته باشه من نمیفهمم:)

ما فقط بلدیم مخالفت کنیم:D اون دوستی که میگه چرا بازی های ps2 رو با قیمت خون باباش داره میفروشه اولا مگه کسی و اجبار کرده ؟:D چاقو که نزاشته زیر گلوی کسی بگه یا میخرید یا بن میشید! :)) هرکسی دوس داره بازی میکنه ولی خب ما نسل جدید کنسول هارو به خاطر بازی های قدیمی نگرفتیم. ولی این بین کسی هم دوس داشت تجربه کنه این تجربه خب رو xbox خیلی بهتر و راحت تره ولی در کل هیچ ارزشی نداره فکرم نکنم در آینده حتی سونی همچین کاری انجام بده . خب علتشم واضح برای همه سونی همیشه انحصاری های بهتر و بیشتری داشته و داره و همینطور ادامه خواهد داشت . بازی های مولتی هم که محتوای انحصاری دارن. از یه چیزی ایراد بگیرید که با عقل جور در بیاد نه از کنسولی که این نسل به معنای واقعی ترکوند :!!
وقتی هیچ حرف خاصی نداشته باشیم و صرفا به خاطر جواب دادن، جواب بدیم همچین پست بی محتوایی تولید می شه. نکنید این کار رو.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or