جیم رایان: Backwards Compatibility کارایی زیادی ندارد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
3243094-screen+shot+2017-06-04+at+10.58.34+pm.png

در آستانه مراسم E3 2017 رئیس شعبه اروپا Sony Interactive Entertainment (و رئیس بازاریابی و فروش استدیوهای جهانی Sony Interactive Entertainment) آقای جیم رایان در مصاحبه با مجله تایم در مورد مسائل پر بحث این روزهای پلی استیشن، از کنسول PlayStation 4 Pro تا PlayStation VR و PS Vita صحبت کرده است.
اما صحبت در مورد قابلیت backwards compatibility شاید جذاب ترین بخش اظهارات رایان در این مصاحبه باشد. با وجود اینکه این قابلیت برای کمپانی مایکروسافت موفقیت بزرگی به همراه آورده اما رئیس Sony Interactive Entertainment اروپا از backwards compatibility بعنوان قابلیتی یاد کرده که افراد زیادی خواهان آن هستند اما استفاده ای از آن نمی برند.
وقتی در ظاهر به backwards compatibility فکر می کنیم، می توانم بگویم که قابلیتی است که بسیار طرفدار دارد اما حقیقت این است که کارایی زیادی ندارد. من اخیرا به رویداد Gran Turismo رفته بودم و در آنجا عناوین این سری بر روی PS1 ،PS2 ،PS3 و PS4 را نشان می دادند و نسخه PS1 و PS2 باستانی به نظر می رسیدند. چرا یک نفر باید این عناوین را بازی کند؟
این در حالی است که در E3 2015 و زمانی که مایکروسافت قابلیت اجرای عناوین X360 بر روی Xbox One را معرفی کرد، رئیس استدیوهای جهانی PlayStation یعنی شوهی یوشیدا ضمن تایید اینکه که سونی برنامه ای برای پیاده سازی چنین قابلیتی برای PS4 ندارد، اعلام کرده بود که پیاده سازی این امکان دشوار است و اگر ساده بود به PS4 اضافه می شد.

این Gate Keeping ها و درست کردن معانی جدید و عجیب غریب واسه "گیمر واقعی" رو پیش خودتون نگه دارید خواهشا.

معنی جدیدی نیست والا
بابابزرگ منم خب بلده بره هر کدوم از این تایتل های بزرگ رو بخره و تموم کنه
کار اونقدر سختی نیست واقعا
ایکس باکس و خصوصا ایکس باکس 360 پر از بازیای آرکید و خوب بود که تو دوره ی خودشون خیلی به چشم نیومدن و گم و گور شدن

• Like
Reactions: playstation1
@vivanred
صحبت از BC میشه چرا بر میگردی به PS1 ؟
چرا از دوره PS2/3 مثال نمیزنی؟
چون تو کنسولهای قبلیت رو حفط کردی پس قابلیت BC ویژگی بلااستفاده ای شده؟
آخه این چه منطقی که تو داری؟
تو بدت میاد پلی استیشن BC داشت و باهاش بازیهای PS3/4 رو بازی میکردی؟
اگه آره که خب حرفی نداریم.
اگه که نه، BC ویژگی خوبیه پس این صحبتها چیه؟
طرف گفته BC کارائی نداره، چرا میخوای توجیه کنی و ربطش بدی به دوره PS1 روی TV 40 اینچ!؟
ماکان صحبت پست اول سر بازی های PS1 و PS2 هستش که این همه بحث سرش به همین بر میگرده وگرنه بازی های PS3 شما میتونی با PS NOW بازی کنی .:-w
خوب وقتی یک نفر انتتظار داره بازی های قبلی PS1 و PS2 و PS3 بتونه مجانی بازی کنه یکی هم مثل من پیدا میشه که دوست داره بازی های قبلی اگه قرار باشه بازی کنه با کیفیت بهتر بازی کنه این منطق کجاش ایراد داره ؟
من کنسول قبلیم با بازی های که دوست داشتم حفظ کردم خوب بازی قبلی دارم پس انتظارم چیه بتونم اون بازی که دوست دارم با کیفیت بهتر بازی کنم شما نداری دوست داری بتونی بازی کنی خوب هر کسی یک انتظاری داره این وسط من نگفتم نباشه یا بده یا ... گفتم اگه باشه به نظر من باید با بازی های باشه که کیفیت بهتری دارن نه بازی های قدیمی همون دوباره بدن .
مشخصا BC ویژگی خوبیه اما به نظر من نه همون بازی قدیمی با همون کیفیت بزارن بابا یکم دست به بازی بکشن بعد عرضه کنن این خواسته زیادیه ؟ خوب بازی قبلی دارم میخوام بهتر باشه و مشکلاتش کم بشه بده ؟
طرف داره راجب بازی PS1 و PS2 صحبت میکنه نه راجب خود BC وگرنه سونی خودش PS NOW داره که بازی های PS3 و PS4 روشه .

اینجا بحث بیشتر روی نسل هفتم هست و با اطمینان میگم تقریبا تمام بازی هایی که بعد از 2008 عرضه شدند هنوز گرافیک کاملا قابل قبولی دارند و اصلا اینطوری نیست که نشه بازی کرد.قبل 2008 هم تازه چندان گرافیک بدی ندارند که آدم کهیر بزنه.

من توی تاپیک Retro هم گفتم تنها نسلی که اکثر بازی هاش الان واقعا غیر قابل بازی شده نسل 5 تا اوایل شش هست.نسلی که تازه وارد سه بعدی شده بودند و کیفیت سه بعدی واقعا داغونه با استاندارد های الان.وگرنه قبل اون که دوبعدی هست کاملا کیفیت خودش را حفظ کرده هنوزم (حداقل برای نسل 3-4).

در ضمن حتی خیلی از بازی هایی که قبلا تجربه کردیم را هم خیلی ها دوست دارند بازی کنند.من مثلا همین اواخر GOW3 و سری آنچارتد را بازی کردم و کاملا هنوزم هم همون حس قبلی را برام داشت (علارغم اینکه قبلا بازی کردم).
کاملا موافقم . اینکه نسل قبل همچنان میتونه به استاندارد های روز گیم برسه خب توش بحثی نیست. منم باور کن از هر 1 بازی ps4 که شروع کنم کنارش 2 تا بازی ps3 و حتی قدیمی تر هم شروع کردم اکثرشونم برای بار چندم :D نوستالژی و علاقه ما به بازی های قدیمیمون جای خود . واقعا بحثی توش نیست.

ولی خب این بنده خدا تو خبر واقعا به بازی های ps1/2 ضربه زده :D نه ps3. رسما اومده بکوارد خودشون (ps2 on ps4) را زیر سوال برده . نه بکوارد مایکروسافت. حتی غیر مستقیم داره بکوارد مایکروسافت را بزرگ نشون میده.

وقتی در ظاهر به backwards compatibility فکر می کنیم، می توانم بگویم که قابلیتی است که بسیار طرفدار دارد اما حقیقت این است که کارایی زیادی ندارد. من اخیرا به رویداد Gran Turismo رفته بودم و در آنجا عناوین این سری بر روی PS1 ،PS2 ،PS3 و PS4 را نشان می دادند و نسخه PS1 و PS2 باستانی به نظر می رسیدند. چرا یک نفر باید این عناوین را بازی کند؟

در نهایت موافقم که گند زده واقعا میتونست خیلی بهتر بیان کنه. الان این حرفش باعث شد شخصا اخرین امیدم به اومدن جنسیس کالکشن و بازی کردن امثال علائدین و ... رو کنسول جدید از دست بدم .:|
مشکل اینه که حتی جنسیس پک های استیم هم علائدین ندارن<:-P8-|:-" البته تازگی ها یک disney afternoon collection اومده که تا حدودی درد ما رو اروم میکنه :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Destruction
خیلی شیک و مجلسی اومده گفته نمیسرفه برامون این قابلیت
متقاضی زیاده ولی اکثرشون یک الی سه تا بازی بیشتر مد نظرشون نیست
..........
ولی نبود این قابلیت برای کسایی مثل من که کلی بازی ps3 , خصوصا دیجیتال داره ظلمه(هر چد من pś3 رو نگه داشتم)
برای کسی هم که نداره ...

هیچ چیز غیر ممکنی اونم در بحث نرم افزار وجود نداره آره راحت نیست برای همین از همون اول روی one قابل دسترست نبود ولی بعدا اضافه شد
تا حالا انقدر قانع نشده بودم واقعا، دلایل شما مغز بنده رو شرحه شرحه کرد.
ایا شما نمیدونید تو مبحث بازیسازی چیز های دیگه ایی هم غیر نرم افزار درگیر هستن؟ یا کلا نرم افزار بصورت مولکول هایی در فضا جریان داره؟ اصلا سخت افزار چیه؟ پس چکارست اینجا؟

تا حالا انقدر قانع نشده بودم واقعا، دلایل شما مغز بنده رو شرحه شرحه کرد.
ایا شما نمیدونید تو مبحث بازیسازی چیز های دیگه ایی هم غیر نرم افزار درگیر هستن؟ یا کلا نرم افزار بصورت مولکول هایی در فضا جریان داره؟ اصلا سخت افزار چیه؟ پس چکارست اینجا؟

اصلا گیریم نمیشه ولی شما صحبت های مسئولان سونی درباره اینکه همچین قابلیتی بلا استفادست رو چی توصیف میکنی؟اصلا سونی تلاشی کرد و جز برنامه هاش بود؟
سونی خیلی از بازی های نسل پیشش رو ریمستر کرد اگه دنبال همچین چیزی میرفت نمیتونست از ریمستر بازی هاش پول دربیاره

قابلیت BC مفتی نیستا ! برای هر بازی باید پول بدی بخری مگر اینکه دیسک اورجینال رو داشته باشی.

مشکلش چیه؟میخواستی مفتی باشه؟

آخرین ویرایش:
اصلا گیریم نمیشه ولی شما صحبت های مسئولان سونی درباره اینکه همچین قابلیتی بلا استفادست رو چی توصیف میکنی؟اصلا سونی تلاشی کرد و جز برنامه هاش بود؟
سونی خیلی از بازی های نسل پیشش رو ریمستر کرد اگه دنبال همچین چیزی میرفت نمیتونست از ریمستر بازی هاش پول دربیاره

قابلیت BC مفتی نیستا ! برای هر بازی باید پول بدی بخری مگر اینکه دیسک اورجینال رو داشته باشی.

یا دیجیتالی قبلا تهیه کرده باشیش.
پ.ن 1 : ماهی 2 تا بازی 360 رایگات میشه. که گهگاه توشون عناوین موجود تو BC هم هست.
پ.ن 2 : الان شما برا سرویس ps now هم پول بازی ای که دیسکش رو داری پرداخت میکنی و هم بصورت استریم هست اجرای بازی این حتما رایگانه دیگه ؟!

• Like
یه موضوعی هست که بعضی دوستان اشاره کردن که این آقا منظورشو بد رسونده یا بعدا حرفشو تصحیح میکنه و...
باید بگم طبق تجربه، سونی واقعا به حرفی که زده (کارایی نداشتن bc) اعتقاد داره. جدا از اینکه این حرف از دیدگاه های مختلف چقدر درست باشه یا نه...
سونی در کنسول ps3 از بازیهای ps2 پشتیبانی میکرد ولی به دلایلی نا مشخص ( حداقل من نمیدونم) این قابلیت رو در مدل های جدیدترش برداشت.
قاعدتا با توجه به این حرف میشه نتیجه گرفت اون زمان هم اعتقادی به bc نداشته و برای همین این تصمیمو گرفته.
در مورد ps now هم تا جایی که من میدونم اهداف این پروژه فراتر از bc بوده. هدف اصلیش آمادگی برای کنسول های کلاود محور در آیندست.

.
سونی در کنسول ps3 از بازیهای ps2 پشتیبانی میکرد ولی به دلایلی نا مشخص ( حداقل من نمیدونم) این قابلیت رو در مدل های جدیدترش برداشت.
قاعدتا با توجه به این حرف میشه نتیجه گرفت اون زمان هم اعتقادی به bc نداشته و برای همین این تصمیمو گرفته.
البته سر PS3 فتهای اولیه، یک چیپ تو کنسول بود که بصورت سخت افزاری وظیفه اجرا کردن بازیهای قدیمی رو بدوش میکشید.
اون اوایل هم که سر هر کدوم از PS3 ها ضرر میداد برا فروش، تصمیم گرفت حذفش کنه تا قیمت تمام شده کاهش پیدا کنه.
البته یادم میاد قابلیت بصورت نرم اقزاری اضافه شد یا قرار بود بشه (یه همچین چیزی).

• Like
یا دیجیتالی قبلا تهیه کرده باشیش.
پ.ن 1 : ماهی 2 تا بازی 360 رایگات میشه. که گهگاه توشون عناوین موجود تو BC هم هست.
پ.ن 2 : الان شما برا سرویس ps now هم پول بازی ای که دیسکش رو داری پرداخت میکنی و هم بصورت استریم هست اجرای بازی این حتما رایگانه دیگه ؟!

من جایی حرف از PS now زدم یا گفتم رایگانه؟

هیچ چیز غیر ممکنی اونم در بحث نرم افزار وجود نداره آره راحت نیست برای همین از همون اول روی one قابل دسترست نبود ولی بعدا اضافه شد
این "هیچ چیز غیر ممکنی نیست" رو بهش می گن مسئله P و NP. سادش می شه اثبات کنید هر مسئله ای که جوابش رو می شه توی زمان معقول تایید کرد خودش هم می شه توی زمان معقول انجام داد. یکی از مسائل حل نشده علوم کامپیوتریه که 1 میلیون دلار جایزه واسه حلش گذاشتن. هنوز کسی نمی دونه چیز غیر ممکنی وجود داره یا نه.
پ.ن: اینکه زمان غیر معقول غیر ممکنه کمی اشتباهه، ولی خوب اگه تا بعد از مرگ گرمایی جهان طول بکشه می شه گفت که غیر ممکنه:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or