جیم رایان: Backwards Compatibility کارایی زیادی ندارد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
3243094-screen+shot+2017-06-04+at+10.58.34+pm.png

در آستانه مراسم E3 2017 رئیس شعبه اروپا Sony Interactive Entertainment (و رئیس بازاریابی و فروش استدیوهای جهانی Sony Interactive Entertainment) آقای جیم رایان در مصاحبه با مجله تایم در مورد مسائل پر بحث این روزهای پلی استیشن، از کنسول PlayStation 4 Pro تا PlayStation VR و PS Vita صحبت کرده است.
اما صحبت در مورد قابلیت backwards compatibility شاید جذاب ترین بخش اظهارات رایان در این مصاحبه باشد. با وجود اینکه این قابلیت برای کمپانی مایکروسافت موفقیت بزرگی به همراه آورده اما رئیس Sony Interactive Entertainment اروپا از backwards compatibility بعنوان قابلیتی یاد کرده که افراد زیادی خواهان آن هستند اما استفاده ای از آن نمی برند.
وقتی در ظاهر به backwards compatibility فکر می کنیم، می توانم بگویم که قابلیتی است که بسیار طرفدار دارد اما حقیقت این است که کارایی زیادی ندارد. من اخیرا به رویداد Gran Turismo رفته بودم و در آنجا عناوین این سری بر روی PS1 ،PS2 ،PS3 و PS4 را نشان می دادند و نسخه PS1 و PS2 باستانی به نظر می رسیدند. چرا یک نفر باید این عناوین را بازی کند؟
این در حالی است که در E3 2015 و زمانی که مایکروسافت قابلیت اجرای عناوین X360 بر روی Xbox One را معرفی کرد، رئیس استدیوهای جهانی PlayStation یعنی شوهی یوشیدا ضمن تایید اینکه که سونی برنامه ای برای پیاده سازی چنین قابلیتی برای PS4 ندارد، اعلام کرده بود که پیاده سازی این امکان دشوار است و اگر ساده بود به PS4 اضافه می شد.

آخی... اخرین باری که اینهمه ایکس باکس فن رو یه جا جمع دیدم یادم نمیاد :D خوشحالم بالاخره یه راه پیدا کردن از غار هاشون بیان بیرون :D دیگه بالاخره باید تخلیه بشه عصبانیتی که بابت پول دادن برای یه کنسول نسل هشتی دادن ولی بهترین قابلیتش و تنها چیز بدردبخورش اجرا کردن بازی های نسل های قبله :D

دیگه این بکوارد هم ایکس باکس وان نداشت باید از دسته وسایل سرگرمی خارج میشد و بعنوان همون گیرنده دیجیتال تلویزیون استفاده میشد :D

9pyb_88888888889999999999999re.jpg

باید بگم که این قابلیت برا خوره های گیم هست و درنتیجه همچین طرفدار هم نداره،
یک خوره ی گیم از خداشه بازی که قبلا 100% کرده با پرفورمنس بیشتر و اچیومنت/تروفی لیست مجزا رو پلتفرم جدیدش هم بازی کنه. بازی که قبلا همه کارشو کرده دوباره بخواد چی کار؟ :D
البته شاید یکی عشق کنه همون بازی که قبلا ترکونده سال ها بترکونه دمشم گرم :D ولی بحث "گیمر خوره" که اون وسطا رو کردی جالب بود :D:grinning:=P~

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: playstation1
به نظر من اصلا حرف عجیبی نزده :D در واقع اومده حقیقت رو یه جوری پیچونده که نبود بکوارد و ضعف سیستم پلی استیشن تو این قسمت را کوچیک نشون بده ( کاری که هر مدیر و یا تاجری تو این شرایط باید انجام بده)
خیلی ساده گفته تقاضا زیاده. ولی استفاده کم.
درست هم گفته. دوستانی که xb1 دارید. چه قدر بازی x360 تو این نسل خریدید ؟ :D جدی :D فراتر از 2/3/4 بازی فوق خاطره انگیز مثل RDR یا ساخته های بتسدا رفتید؟ اگرم خریده باشید به نسبت بازی های همین نسل که خریدید فکر کنم هیچ به حساب بیاد .

این حرف مثل این میمونه ک 100 نفر تو مغازه بستنی بخوان و فقط 10 نفرشون بخوره کاملا غلطه وقتی 1 میلیون نفر ی چیزو تقاضا کردن عین همون 1 میلیون نفرم ازش استفاده میکنن

من 80 درصد بازی هایی ک دارم مال 360 هست و هنوز هم از خیلی هاشون رو بازی میکنم چون خاطره دارم باهاشون

آخی... اخرین باری که اینهمه ایکس باکس فن رو یه جا جمع دیدم یادم نمیاد :D خوشحالم بالاخره یه راه پیدا کردن از غار هاشون بیان بیرون :D دیگه بالاخره باید تخلیه بشه عصبانیتی که بابت پول دادن برای یه کنسول نسل هشتی دادن ولی بهترین قابلیتش و تنها چیز بدردبخورش اجرا کردن بازی های نسل های قبله :D

دیگه این بکوارد هم ایکس باکس وان نداشت باید از دسته وسایل سرگرمی خارج میشد
و بعنوان همون گیرنده دیجیتال تلویزیون استفاده میشد :D

اینا همش به خاطر فشار اسکورپیو هست ک داره میاد

ماکروسافت e3 پارسال چند بار اشاره کرد ک واژه نسل داره کمرنگ میشه و از بین میره الان 360 و وان یکی شدن وان و pc یکی شدن اسکورپیو با توجه به چیزایی ک توش ریختن کنسول نسل بعد حساب میشه ولی بازی های وان و 360 رو اجرا میکنه امسالم بعید نیست بکوارد ایکس باکس ارجینال رو بیارن این سیاست و سیتمی ک ماکروسافت پیش رو گرفته اگه پایبندش باشه و عوضش نکنه 10 سال دیگه هم کنسولشون با سوخت هسته ای کار بکنه بازم قابلیت اجرای بازی های 360 وان الان رو داره درک این موضوع سادست ی چیز دقیقا مثل استیم الان طرف تو استیم میتونه بازی ای ک به قول سونی منقرض و فسیل شده رو بخره در کنار بازی ک امروز عرضه شده داشته باشه یا مثلا بازی هایی ک چند سال پیش خریده رو هنوزم داره و میتونه بازی کنه xbox هم سرویس مشابه استیم رو داره اجرا میکنه ک گیمر ارشیو تمام بازی هاشو داشته باشه چ رو کنسولی ک الان هست بازی کنه چ کنسولی ک 10 سال دیگه میاد هر چند سال یک بار هم ماکروسافت ی کنسول مثل اسکورپیو عرضه میکنه ک گیمر با ی هزینه ی کم بتونه بازی هارو با کیفت مناسب بازی کنه
سونی هم داره بای هزینه سرسام اور رو PS Now بازی های نسل قبلشو به خورد ملت میده

این خوبه ک همیشه بازی های خریداری شما باهاتون باشه و هر موقه ک خواستین رو هر کنسولی بازی و اجراش کنید یا تمام هزینه هاتون با معرفی کنسول جدید دور ریخته بشه ؟

آخرین ویرایش:

دیگه این بکوارد هم ایکس باکس وان نداشت باید از دسته وسایل سرگرمی خارج میشد و بعنوان همون گیرنده دیجیتال تلویزیون استفاده میشد :D
باشه آقا کنسول شما بهترین کنسول تاریخ اصلا، وان که به قوطی به درد نخور هست که مایکروسافت سر همه خریدارانش رو کلاه گذاشته و الان داره به ریششون میخنده که فقط همین یه قابلیت بدرد نخور رو کرده تو پاچشون، طرفداراش هم هر روز بیشتر به خاطر این اشتباه بزرگ زندگیشون منزوی تر میشن، صحبت دیگه ای هم هست؟

چرت و پرت محض گفته.....چرا؟
چون اگه bc سرویس به درد نخور و محبوبی نبود چرا پس خود سونی بازیهای ps2 رو تو استورش به اون قیمت وحشتناک میفروشه؟اگه bc بد چرا اینهمه برا ps now هزینه می کنه تا بازیهای نسل قبل رو گیمرها بتونن با این سروریس بازی کنن؟

قابلیت bc فوق العادس و یکی از قابلیتهایی هستش که من خودم رو x one به کرات استفاده کردم ازش و هر وقت هم با ps 4 بازی می کنم حسرت اینو میخورم که چرا همچین سرویسی رو ps4 نیست.....چون واقعا برخی بازیها مثه دارک سولز1 یا پورتال2 یا نینجا گایدن رو هنوزم که هنوز با قابلیت bc رو xone میرم

.

با اینکه چرند گفته اما حرفش هم با استقبالی که بازی کن‌ها روی ایکس باکس وان از سرویس BC نشون دادن بی‌ربط هم نیست.
Our analysis used a third-party API to randomly sample usage data from nearly one million active Xbox One Gamertags over a period of nearly five months starting last September (read the introductory piece for much more about the data and methodology). In the end, only about 1.5 percent of the more than 1.65 billion minutes of Xbox One usage time we tracked was spent on the 300+ backward-compatible Xbox 360 games, in aggregate. That translates to an average of just 23.9 minutes per sampled active Xbox One user spent on Xbox 360 games out of 1,526 average minutes of Xbox One usage during the sampling period.
Ars: Xbox One users largely ignore backward-compatible Xbox 360 games

با اینکه چرند گفته اما حرفش هم با استقبالی که بازی کن‌ها روی ایکس باکس وان از سرویس BC نشون دادن بی‌ربط هم نیست.

این گزارش به دلیل جامعه اماری بسیار محدود اصلا قابل اتکا نیست !! بازی BO2 به واسطه بکوارد One در ماه اپریل فروشش از بازی Horizon هم بیشتر بوده ! دقت کنید فروش جدید، افرادی که نسل قبل این بازی رو داشتند و با امدند روی وان مشغولش شدند به کنار !
و یا در گزارش مالی قبلی مایکروسافت به وضوح اعلام شد به واسطه امدند بازی GTA iv روی بکوارد میزان تایم پلی در اون بازه زمانی خاص افزایش داشته و نمونه های دیگه مثل رشد فروش ناگهانی RDR و و

==============

درباره خبر گفتنی ها رو بچه ها گفتند ولیکن جا داره این نکته رو اشاره کنم ایشون زرنگی کردند و از سری GT که در سبک ریسینگ هست نام بردند ولی خب هزاران بازی بی نظیر داستانی نسل قبل هست که تجربه مشابه ای در این نسل وجود نداره. نمونه بزرگش COD Black Ops 1 که واقعا در بخش داستانی تکرار نشد. از اون بگذریم برگردیم به انحصاری های خود PS3 ایا از زمان عرضه MGS 4 تا الان تجربه مشابه ای داشتیم یا نه ؟ ولی خب متاسفانه این بازی به دلیل ضعف سونی به گور رفت.

این حرف مثل این میمونه ک 100 نفر تو مغازه بستنی بخوان و فقط 10 نفرشون بخوره کاملا غلطه وقتی 1 میلیون نفر ی چیزو تقاضا کردن عین همون 1 میلیون نفرم ازش استفاده میکنن

من 80 درصد بازی هایی ک دارم مال 360 هست و هنوز هم از خیلی هاشون رو بازی میکنم چون خاطره دارم باهاشون
مثال خودتون ... موضوع اینه که وقتی بستنی بهتر و البته پر سودتر (بازار جدید) وجود داره یک کاسب ممکنه اون قدیمی رو دیگه نیاره تا مشتری هاشم به محصول جدید عادت کنند :D اگر دقت کنی خودمم گفتم رایان داره کاسب بازی در میاره :D
دوست عزیز منم به جرئت می تونم بگم 50% از وقتم تو این نسل همچنان با بازی های نسل قبل و حتی قبل ترهاش گذشت و میگذره . حتی بازی هایی که نسل های قبل چندین بار تموم کرده بودم را اکثرشون را دوباره گرفتم به همون دلیلی که گفتی.. خاطره .

ولی خب.. همچنان معتقدم. که رایان چرت نگفته . و به عنوان یک بخش از بازار نبود بکوارد به سونی لطمه ای نزده شاید حتی تو فروش بازی های جدید تاثیر مثبت هم داشته باشه :D
---
باور کنین منم بدم نمیاد به جای ps3 بازی های قدیمی را رو ps4 هم داشته باشم.. هیچ شکی تو مفید بودن بکوارد نیست. خودمم همیشه تو تاپیک هاش ازش حمایت کردم. ولی خب. رایان هم بیراه نمیگه :D
---
اینقدر میزنید تو سر بکوارد ps2 .. اگر تو تخفیف ها بخرید که واقعا مفت میفته :D بین 2 تا 10 $.. اینکه چرا ps2 هست ولی ps3 نیست هم خب مشخصه. چون اوردن بکوارد ps2 بسیار راحت تر و کم هزینه تر از ps3 با اون سخت افزارش.. مطمئنا اگر با هزینه کم بکوارد ps3 راه میفتاد الان رایان این حرف هارا نمیزد . طرف خیلی ساده داره میگه بازی ps1/ps2 کهنه به نظر میرسه. اشاره مستقیم به ps3 نکرده. در واقع طرف داره بکوارد ps2 رو ps4 یعنی سرویس خودشون را زیر سوال میبره.. نه بکوارد نسل 7 مایکروسافت را.
نمیدونم چه اصراری دارید سر بدیهیات یقه جر بدید؟ :D فرصت ترول خوبیه البته. راحت باشید :D

آخرین ویرایش:
همین الان این قابلیت اگر روی PS4 وجود داشت من Kill Zone 2,3 ، سری Resistance ، و Bayonetta و Demon Soul و سری Yakuza را حتما خریده بودم.اینا تازه بازی هایی هست که الان یک چند دقیقه فکر کردم یادم افتاد و احتمالا بیشتر هم باشه اگه یکم فکر کنم.جالب اینکه حالا یک سری بازی خوب دیگه که خیلی ها میخاستن بازی کنن مثل TLOU و Beyond/Heavy Rain و سری Uncharted ریمستر شدند.

این حجم از Remaster که اوایل نسل شد همین در اثر نبود همچین امکانی روی کنسول ها (PS4) اتفاق افتاد و عملا هم به جز Resolution چندان تغییر اساسی رخ نداد.

الان من اکثر مواقع بازی های Sega/Nintendo/PS1 را میشینم بازی میکنم و تنها هم نیستم و یک جامعه گیمر Retro وجود داره.خلاصه اینکه اگه یک قابلیتی روی کنسول حریف هست نباید در موردش حرف بیخود زد.

تازه اگه بدرد نخور هست به قول دوستان خودتون چرا برای بازی های PS2 اندازه بازی های 2015 دارین پول میگیرین؟

بغلاوه یک نکته هم هست که به واسطه همین قابلیت بیخود کاربرهای ONE میتونن از عناوین رایگان 360 برای گلد استفاده کنن ولی در عمل بازی های PS3 که سونی برای پلاس میده عملا اگه کسی PS3 نداشته باشه بدردنخوره.

اینکه سوداوری یه بحث اینکه کمتر از 2% حتی خود X1 دار ها ازش استقبال کردن یه بحث دیگه .
Less than 2% of Xbox One use is for backwards compatible games, so maybe Sony’s got it right after all – report

به شخصه یه سیستم که بشه بازی های قبلی هم بازی کنم بدم نمیاد اما بیشتر دوست دارم بازی ها یا Remaster بشن یا Remake به خاطر اینکه کیفیت بازی های که قدیدم بازی میکردیم زیاد الان برای مثال روی TV 4K جالب نیست خوب مشخصا یکی مثل من نمیتونه تحمل کنه همچی مربع مربع ببینه یا با افت فریم همون قبلی یا با رزولیشن پایین تر همه بازی ها هم ادم احساس نوستالژی نداره بره دوباره بشینه بازی کنه مگه 1و2 بازی که با وجود این وضعیت ادم بخواد بره بازی کنه .

عملا هم به جز Resolution چندان تغییر اساسی رخ نداد.
متاسفانه بازی های مثل TLOU و UC که من بازی کردم خلاف صحبت شما رو دارن ثابت میکنن من همه بازی نکردم راجب همین دوتای که بازی کردم صحبت میکنم UC شما یک بار روی PS3 بازی بفرمایید بعد نسخه PS4 ران کنید و مقایسه کنید بازی TLOU هم همینطور بعد متوجه تفاوت ها میشین .
این میتونین مشاهده کنید :
watch?v=vZc0-K7wOSs

آخرین ویرایش:
چرا طرفداری بیخود میکنین؟
آقا اومده اراجیف گفته دیگه، چرا صورت مسئله رو پاک میکنین میبرین سمت چیزهای دیگه؟
بنظرم خیلی زود یک مصاحبه دیگه ازش میشنویم که منظورش رو بهتر برسونه، چون این چیزی که این گفته فقط خود زنی بوده.
بنظر من طرفدار 2 آتیشه پلی استیشن هم به این حرفهای Ryan باید بخنده.

چرا طرفداری بیخود میکنین؟
آقا اومده اراجیف گفته دیگه، چرا صورت مسئله رو پاک میکنین میبرین سمت چیزهای دیگه؟
بنظرم خیلی زود یک مصاحبه دیگه ازش میشنویم که منظورش رو بهتر برسونه، چون این چیزی که این گفته فقط خود زنی بوده.
بنظر من طرفدار 2 آتیشه پلی استیشن هم به این حرفهای Ryan باید بخنده.
چرا ؟ چون واقعا بازی های قدیمی الان کیفیت مناسبی ندارن دیگه باید بخندیم ؟ خوب حقیقت گفته وقتی من مشینم GT میزنم برای مثال ملت از ماشین های استاندارد در بازی ایراد میگیرن که چیه کیفیتش چیه چقدر شبیه قوطی کبریت که درسته چی بگیم نه .
ببخشید وقتی شما بشینی الان MGS1 روی برای مثال TV 4K یا حتی 1080p بدون افزاریش رزولیشن و .... با تمام نستالژی که برات داره بشینی بازی کنی با افت فریم و تکسچر بد روی TV با رزولیشن بالا چطور قراره برات قابل تحمل باشه یا دوست داشته باشی بازی کنی چیزی متوجه نمیشی که بخوای بازی کنی .
بله برای بازی های 720p بهتره اما صحبت سر کل بازی های قدیمی هستش بازی های که ملت طلب کردن یا ریمستر کرده یا ریمیک از بازی های قدیمی هم که کمک کردن به بازسازی دوباره خوب مشخصا من بازسازی دوباره بازی ترجیح میدم تا نشتسن و بازی کردن بازی با همون کیفیت قدیمی .
از قدیم گفتن دیوار حاشا بلنده
این چیزایی که میگید چه ربطی به تاپیک داره اصلا
از قدیم گفتن اول فکر کن بعد نقل قول کن .
دقیقا ربط داره کسی که بخواد متوجه بشه متوجه میشه کسی هم که نخواد سرش مثل کبک میکنه تو برف .

آخرین ویرایش:
چرا ؟ چون واقعا بازی های قدیمی الان کیفیت مناسبی ندارن دیگه باید بخندیم ؟ خوب حقیقت گفته وقتی من مشینم GT میزنم برای مثال ملت از ماشین های استاندارد در بازی ایراد میگیرن که چیه کیفیتش چیه چقدر شبیه قوطی کبریت که درسته چی بگیم نه .
ببخشید وقتی شما بشینی الان MGS1 روی برای مثال TV 4K یا حتی 1080p بدون افزاریش رزولیشن و .... با تمام نستالژی که برات داره بشینی بازی کنی با افت فریم و تکسچر بد روی TV با رزولیشن بالا چطور قراره برات قابل تحمل باشه یا دوست داشته باشی بازی کنی چیزی متوجه نمیشی که بخوای بازی کنی .
بله برای بازی های 720p بهتره اما صحبت سر کل بازی های قدیمی هستش بازی های که ملت طلب کردن یا ریمستر کرده یا ریمیک از بازی های قدیمی هم که کمک کردن به بازسازی دوباره خوب مشخصا من بازسازی دوباره بازی ترجیح میدم تا نشتسن و بازی کردن بازی با همون کیفیت قدیمی .

از قدیم گفتن دیوار حاشا بلنده
این چیزایی که میگید چه ربطی به تاپیک داره اصلا

نسخه PS1 و PS2 باستانی به نظر می رسیدند. چرا یک نفر باید این عناوین را بازی کند؟

کل این چرندیاتی که در مورد BC گفته به کنار. همچین آدم ی که میاد یه کامیونیتی بزرگ از گیمرهای رترو رو نادیده میگیره و میگه چرا باید این عناوین رو بازی کرد اصلا درک درست از گیم نداره چه برسه به اینکه بخواد در مورد قابلیت BC اظهار نظر کنه.

علیرضا اصلا فکر کردی این متنو نوشتی؟
الان کی بدش میاد GT 5/6 بازی کنه روی PS4.
MGS 4 , RDR ,Killzone 2/3
بماند کلی بازی مولتی پلتفرم دیگه حتی روی PS1 ,PS 2 , Vita
بحث مقایسه BC با ریمیک/ریمستر که نیست که اگه باشه چندتا از بازیهای نسل پیش کلا ریمیک شدن؟
این آقا میگه این BC اصلا کارائی نداره!
اینکه تو بازیو تو نسل پیش خریده باشی و بتونی رایگان روی نسل بعد هم بازیش کنی حرکت چیپیه یا بیهودست؟
جرا ؟ چون گرافبکش کمی قدیمی شده؟
میتونم درک کنم یکی که گیمر نباشه این حرفو بزنه (Jim Ryan) اما گیمری که میاد تائیدش میکنه رو نمی فهمم!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or