علیرضا اصلا فکر کردی این متنو نوشتی؟
بحث من کیفیت BC هستش بازی های قدیمی اگه قرار باشه همون جوری که بودن بدن ندن بهتره این میگم من که کنسول های قدیمیم دارم بازی های قدیمیم هم همینطور چه نیازی دارم حتی بخوام کنسول جدید برم که کیفیت قدیمی ها رو روش بازی کنم با همون قدیمی بازی میکنم = .
اگه قرار باشه BC وجود داشته باشه بازی قدیمی با همون کیفیت قدیمی و الان بخوام بازی کنم به شخصه طرفش هم نمیرم مگه اینکه دستگاه های قدیمیم باز کنم TV قدیمیم در بیارم از تو کمد بخوام بازی کنم وگرنه اینکه بگی قبول کنم بخوام PS یا X یا ... هرچی بخرم که بتونم بازی که شاید 20 سال پیش کلی باهاش خاطره داشته باشم بتونم الان روی کنسول جدید با کیفیت همون قدیم بازی کنم نه من به شخصه این کارو نمیکنم چرا روی TV قدیمیم یا کنسول های قدیمی در میارم بازی های قدیمی انجام بدم اما هیچ وقت دنبال این نیستم که کنسول جدید بگیرم که بخوام بازی قدیمی انجام بدم با کیفیت بد خود درگیری که ندارم وقتی بازی 240p همچیش من بیام روی TV 1080 یا 4k بشینم بازی کنم که چی نوستالژی هستش ؟
علیرضا اصلا فکر کردی این متنو نوشتی؟
صحبت سر کیفیت بازی قدیمی هستش بازی قدیمی زمان خودش عالی بوده و خوب بوده الان نه مشخصه اینم منظورش همون کیفیت بازی قدیمی هستش وگرنه اینکه کی بخواد اون بازی قدیمی انجام بده نه وظیفه ایشون هستش بخواد نظر بده نه چیزی .
بحث مقایسه BC با ریمیک/ریمستر که نیست که اگه باشه چندتا از بازیهای نسل پیش کلا ریمیک شدن؟
این آقا میگه این BC اصلا کارائی نداره!
چرا اتفاقا بحث طرف همینه بحث کیفیت بازی قدیمیه منم میگم BC بدون پیشرفت کیفیت بازی های قدیمی و بهینه سازی مجدد برای نسل جدید و آینده اصلا کارائی نداره .
اینکه تو بازیو تو نسل پیش خریده باشی و بتونی رایگان روی نسل بعد هم بازیش کنی حرکت چیپیه یا بیهودست؟
این بحث فرق میکنه شما در صورتی که بازی نسل پیش خریدی برای چی خریدی برای مثال برای PS2 خوب بعد میای زمان PS3 انتظار چی داری بهبود کیفیت و پیشرفت بازی ها و ... بعد شما میخوای روی نسل بعد همون بازی با کیفیت بهتر بهت مجانی بدن ؟ حرکت چیپ نیست خواسته زیادیه اگه هم دوست داری با همون کیفیت بازی کنی خوب بازی نسل پیش خریدی دیگه با همون کنسول نسل قبل بازی کن اگه کیفیت بهترش برات مهم نیست اینم یک نظر اینکه یک آپشن هستش بله اما چیز بدرد بخوری باشه بدون ارتقاع کیفیت بازی به نظر من هر چی قدیمی تر بریم بیهودست .
الان کی بدش میاد GT 5/6 بازی کنه روی PS4.
MGS 4 , RDR ,Killzone 2/3
کسی بدش نمیاد اما بیشتر این بازی ها روی PS NOW الان وجود داره بازم بر میگرده به کیفیت دسترسی در کشور ما یه سیستم مشابه وجود داره که بازی ها تا حدودی بهینه شدن .
جرا ؟ چون گرافبکش کمی قدیمی شده؟
همچی گرافیک نیست اما حرکت شما مثل این میمنونه شما بری بوگاتی بخری بخوای باهاش با سرعت 10 مایل حرکت کنی کیفیت بازی افت فریم رزولیشن چیزای که بازی قابل بازی میکنه همین الان من از وقتی روی مانیتور DS3 میزدم بازی نکرده بودم رفتم روی TV4k الان دارم بازی میکنم یک ربع نتونستم تحمل کنم سر درد گرفتم فقط به خاطر مشکل فریم که بازی داره روی مانیتور انقدر خودش مشخص نمیکرد که الان دارم روی TV میبینم خوب مشخصه ترجیح میدم همین بازی انجام ندم روی TV جدید بر میگردم روی مانیتور به جای اینکه سر درد بشم یا مشکلات این چنینی ببینم حالا بماند هرچی قدیمی تر بریم بازی ها بعضی هاشون بدتر میشن .
میتونم درک کنم یکی که گیمر نباشه این حرفو بزنه (Jim Ryan) اما گیمری که میاد تائیدش میکنه رو نمی فهمم!
صحبتش دقیق بخونین منظورش کیفیت نسخه های قدیمی هستش که منم از نظر کیفیت حرفش قبول دارم .
Gran Turismo event recently where they had PS1, PS2, PS3 and PS4 games,
and the PS1 and the PS2 games, they looked ancient, like why would anybody play this?"
دقیقا هم داره درست میگه وقتی نسخه های این بازی با کیفیت بهتر و ....امکانات بیشتر هستش چرا یک نفر بخواد برگرده GT1 بازی کنه ؟ در مرود همه بازی ها صدق نمیکنه اما همه بازی ها احساس نوستالژی ملت ندارن که بخوان بر گردن بازی قدیمی بازی کنن بهترین راه هم انتخاب بازی های قدیمی هستش و Remaster یا Remake کردنشون منظور ایشون هم بازی های PS1 و PS2 هستش نه اینکه بازی های قدیمی کلا بدرد نمیخوره کی میخواد اون بازی کنه میگه اون بازی های کیفیت خیلی بدی الان دارن کی میخواد اون بازی کنه با اون کیفیت مشخصا هم درست میگه عقل سالم میگه همون بازی با کیفیت بهتر بازی کنی یا اینکه همون بازی بدون تغییر دوباره با تمام مشکلات بازی کنی ؟.