جیم رایان: Backwards Compatibility کارایی زیادی ندارد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
3243094-screen+shot+2017-06-04+at+10.58.34+pm.png

در آستانه مراسم E3 2017 رئیس شعبه اروپا Sony Interactive Entertainment (و رئیس بازاریابی و فروش استدیوهای جهانی Sony Interactive Entertainment) آقای جیم رایان در مصاحبه با مجله تایم در مورد مسائل پر بحث این روزهای پلی استیشن، از کنسول PlayStation 4 Pro تا PlayStation VR و PS Vita صحبت کرده است.
اما صحبت در مورد قابلیت backwards compatibility شاید جذاب ترین بخش اظهارات رایان در این مصاحبه باشد. با وجود اینکه این قابلیت برای کمپانی مایکروسافت موفقیت بزرگی به همراه آورده اما رئیس Sony Interactive Entertainment اروپا از backwards compatibility بعنوان قابلیتی یاد کرده که افراد زیادی خواهان آن هستند اما استفاده ای از آن نمی برند.
وقتی در ظاهر به backwards compatibility فکر می کنیم، می توانم بگویم که قابلیتی است که بسیار طرفدار دارد اما حقیقت این است که کارایی زیادی ندارد. من اخیرا به رویداد Gran Turismo رفته بودم و در آنجا عناوین این سری بر روی PS1 ،PS2 ،PS3 و PS4 را نشان می دادند و نسخه PS1 و PS2 باستانی به نظر می رسیدند. چرا یک نفر باید این عناوین را بازی کند؟
این در حالی است که در E3 2015 و زمانی که مایکروسافت قابلیت اجرای عناوین X360 بر روی Xbox One را معرفی کرد، رئیس استدیوهای جهانی PlayStation یعنی شوهی یوشیدا ضمن تایید اینکه که سونی برنامه ای برای پیاده سازی چنین قابلیتی برای PS4 ندارد، اعلام کرده بود که پیاده سازی این امکان دشوار است و اگر ساده بود به PS4 اضافه می شد.

کل این چرندیاتی که در مورد BC گفته به کنار. همچین آدم ی که میاد یه کامیونیتی بزرگ از گیمرهای رترو رو نادیده میگیره و میگه چرا باید این عناوین رو بازی کرد اصلا درک درست از گیم نداره چه برسه به اینکه بخواد در مورد قابلیت BC اظهار نظر کنه.
نریمان من فکر میکنم منظورش مشتری های جدید بود :D کسانی که این بازی ها را تو زمان خودشون تجربه نکردند :D خب مسلما کسی که بازی های خصوصا ps1 به قبل رو زمان خودش بازی نکرده و 4 ساله گیمر شده الان با دیدنشون کهیر میزنه :D به نظرت چند درصد از این n میلیون خریدار ps4 الان تو فکر خرید جنسیس کالکشن یا بازی های ps1 هستند؟ :D
البته در نهایت داری درست میگی. گند زده :-"

• Like
Reactions: Democracy
علیرضا اصلا فکر کردی این متنو نوشتی؟
الان کی بدش میاد GT 5/6 بازی کنه روی PS4.
MGS 4 , RDR ,Killzone 2/3
بماند کلی بازی مولتی پلتفرم دیگه حتی روی PS1 ,PS 2 , Vita
بحث مقایسه BC با ریمیک/ریمستر که نیست که اگه باشه چندتا از بازیهای نسل پیش کلا ریمیک شدن؟
این آقا میگه این BC اصلا کارائی نداره!
اینکه تو بازیو تو نسل پیش خریده باشی و بتونی رایگان روی نسل بعد هم بازیش کنی حرکت چیپیه یا بیهودست؟
جرا ؟ چون گرافبکش کمی قدیمی شده؟
میتونم درک کنم یکی که گیمر نباشه این حرفو بزنه (Jim Ryan) اما گیمری که میاد تائیدش میکنه رو نمی فهمم!

اون گیمری که میاد حرف Jim Ryan تایید میکنه 2 حالت داره
1- ایشون یا گیمر نیست اومده اینجا وقتش بگذره
2- یا تازه فهمیده گیم چیه فوق noob هست

این همه به صحرای کربلا زدن نداره !! خود رییس کلش یوشیدا قبلا گفته بود اگه واقعا بکوارد کار ساده ای بود ما انجام میدادیم نمیتونن به این راحتی ها اصلا اجراش کنن نیازی به این حرفا نیست وگرنه سرویس ps Now اصلا موجودیتش زیر سوال میره با این حرفا

• Like
Reactions: playstation1
بحث من کیفیت BC هستش بازی های قدیمی اگه قرار باشه همون جوری که بودن بدن ندن بهتره این میگم من که کنسول های قدیمیم دارم بازی های قدیمیم هم همینطور چه نیازی دارم حتی بخوام کنسول جدید برم که کیفیت قدیمی ها رو روش بازی کنم با همون قدیمی بازی میکنم = .
اگه قرار باشه BC وجود داشته باشه بازی قدیمی با همون کیفیت قدیمی و الان بخوام بازی کنم به شخصه طرفش هم نمیرم مگه اینکه دستگاه های قدیمیم باز کنم TV قدیمیم در بیارم از تو کمد بخوام بازی کنم وگرنه اینکه بگی قبول کنم بخوام PS یا X یا ... هرچی بخرم که بتونم بازی که شاید 20 سال پیش کلی باهاش خاطره داشته باشم بتونم الان روی کنسول جدید با کیفیت همون قدیم بازی کنم نه من به شخصه این کارو نمیکنم چرا روی TV قدیمیم یا کنسول های قدیمی در میارم بازی های قدیمی انجام بدم اما هیچ وقت دنبال این نیستم که کنسول جدید بگیرم که بخوام بازی قدیمی انجام بدم با کیفیت بد خود درگیری که ندارم وقتی بازی 240p همچیش من بیام روی TV 1080 یا 4k بشینم بازی کنم که چی نوستالژی هستش ؟
صحبت سر کیفیت بازی قدیمی هستش بازی قدیمی زمان خودش عالی بوده و خوب بوده الان نه مشخصه اینم منظورش همون کیفیت بازی قدیمی هستش وگرنه اینکه کی بخواد اون بازی قدیمی انجام بده نه وظیفه ایشون هستش بخواد نظر بده نه چیزی .
بحث مقایسه BC با ریمیک/ریمستر که نیست که اگه باشه چندتا از بازیهای نسل پیش کلا ریمیک شدن؟
این آقا میگه این BC اصلا کارائی نداره!
چرا اتفاقا بحث طرف همینه بحث کیفیت بازی قدیمیه منم میگم BC بدون پیشرفت کیفیت بازی های قدیمی و بهینه سازی مجدد برای نسل جدید و آینده اصلا کارائی نداره .
اینکه تو بازیو تو نسل پیش خریده باشی و بتونی رایگان روی نسل بعد هم بازیش کنی حرکت چیپیه یا بیهودست؟
این بحث فرق میکنه شما در صورتی که بازی نسل پیش خریدی برای چی خریدی برای مثال برای PS2 خوب بعد میای زمان PS3 انتظار چی داری بهبود کیفیت و پیشرفت بازی ها و ... بعد شما میخوای روی نسل بعد همون بازی با کیفیت بهتر بهت مجانی بدن ؟ حرکت چیپ نیست خواسته زیادیه اگه هم دوست داری با همون کیفیت بازی کنی خوب بازی نسل پیش خریدی دیگه با همون کنسول نسل قبل بازی کن اگه کیفیت بهترش برات مهم نیست اینم یک نظر اینکه یک آپشن هستش بله اما چیز بدرد بخوری باشه بدون ارتقاع کیفیت بازی به نظر من هر چی قدیمی تر بریم بیهودست .
الان کی بدش میاد GT 5/6 بازی کنه روی PS4.
MGS 4 , RDR ,Killzone 2/3
کسی بدش نمیاد اما بیشتر این بازی ها روی PS NOW الان وجود داره بازم بر میگرده به کیفیت دسترسی در کشور ما یه سیستم مشابه وجود داره که بازی ها تا حدودی بهینه شدن .
جرا ؟ چون گرافبکش کمی قدیمی شده؟
همچی گرافیک نیست اما حرکت شما مثل این میمنونه شما بری بوگاتی بخری بخوای باهاش با سرعت 10 مایل حرکت کنی کیفیت بازی افت فریم رزولیشن چیزای که بازی قابل بازی میکنه همین الان من از وقتی روی مانیتور DS3 میزدم بازی نکرده بودم رفتم روی TV4k الان دارم بازی میکنم یک ربع نتونستم تحمل کنم سر درد گرفتم فقط به خاطر مشکل فریم که بازی داره روی مانیتور انقدر خودش مشخص نمیکرد که الان دارم روی TV میبینم خوب مشخصه ترجیح میدم همین بازی انجام ندم روی TV جدید بر میگردم روی مانیتور به جای اینکه سر درد بشم یا مشکلات این چنینی ببینم حالا بماند هرچی قدیمی تر بریم بازی ها بعضی هاشون بدتر میشن .
میتونم درک کنم یکی که گیمر نباشه این حرفو بزنه (Jim Ryan) اما گیمری که میاد تائیدش میکنه رو نمی فهمم!
صحبتش دقیق بخونین منظورش کیفیت نسخه های قدیمی هستش که منم از نظر کیفیت حرفش قبول دارم .
Gran Turismo event recently where they had PS1, PS2, PS3 and PS4 games, and the PS1 and the PS2 games, they looked ancient, like why would anybody play this?"
دقیقا هم داره درست میگه وقتی نسخه های این بازی با کیفیت بهتر و ....امکانات بیشتر هستش چرا یک نفر بخواد برگرده GT1 بازی کنه ؟ در مرود همه بازی ها صدق نمیکنه اما همه بازی ها احساس نوستالژی ملت ندارن که بخوان بر گردن بازی قدیمی بازی کنن بهترین راه هم انتخاب بازی های قدیمی هستش و Remaster یا Remake کردنشون منظور ایشون هم بازی های PS1 و PS2 هستش نه اینکه بازی های قدیمی کلا بدرد نمیخوره کی میخواد اون بازی کنه میگه اون بازی های کیفیت خیلی بدی الان دارن کی میخواد اون بازی کنه با اون کیفیت مشخصا هم درست میگه عقل سالم میگه همون بازی با کیفیت بهتر بازی کنی یا اینکه همون بازی بدون تغییر دوباره با تمام مشکلات بازی کنی ؟.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AMIN-1399F
اینکه سوداوری یه بحث اینکه کمتر از 2% حتی خود X1 دار ها ازش استقبال کردن یه بحث دیگه .
Less than 2% of Xbox One use is for backwards compatible games, so maybe Sony’s got it right after all – report

به شخصه یه سیستم که بشه بازی های قبلی هم بازی کنم بدم نمیاد اما بیشتر دوست دارم بازی ها یا Remaster بشن یا Remake به خاطر اینکه کیفیت بازی های که قدیدم بازی میکردیم زیاد الان برای مثال روی TV 4K جالب نیست خوب مشخصا یکی مثل من نمیتونه تحمل کنه همچی مربع مربع ببینه یا با افت فریم همون قبلی یا با رزولیشن پایین تر همه بازی ها هم ادم احساس نوستالژی نداره بره دوباره بشینه بازی کنه مگه 1و2 بازی که با وجود این وضعیت ادم بخواد بره بازی کنه .

متاسفانه بازی های مثل TLOU و UC که من بازی کردم خلاف صحبت شما رو دارن ثابت میکنن من همه بازی نکردم راجب همین دوتای که بازی کردم صحبت میکنم UC شما یک بار روی PS3 بازی بفرمایید بعد نسخه PS4 ران کنید و مقایسه کنید بازی TLOU هم همینطور بعد متوجه تفاوت ها میشین .
این میتونین مشاهده کنید :
watch?v=vZc0-K7wOSs

اولا تمام ریسمترهای نسل به خوبی ریسمتر بازی های ناتی داگ نیست.در ثانی یک درصد بسیار کمی از بازی ها ریمستر میشن.حتی گفتم همون سونی که به نسبت سایر ناشر ها بازی بیشتری این نسل ریمستر کرد هم کلی بازی خوب داره که هنوز روی همون PS3 حبس شدند. بعلاوه این یک قابلیت کاملا رایگان هست.یعنی سازنده هیچگونه مبلغی دریافت نمیکنه که بخاییم بگیم خوب نیست.

نریمان من فکر میکنم منظورش مشتری های جدید بود :D کسانی که این بازی ها را تو زمان خودشون تجربه نکردند :D خب مسلما کسی که بازی های خصوصا ps1 به قبل رو زمان خودش بازی نکرده و 4 ساله گیمر شده الان با دیدنشون کهیر میزنه :D به نظرت چند درصد از این n میلیون خریدار ps4 الان تو فکر خرید جنسیس کالکشن یا بازی های ps1 هستند؟ :D
البته در نهایت داری درست میگی. گند زده :-"

اینجا بحث بیشتر روی نسل هفتم هست و با اطمینان میگم تقریبا تمام بازی هایی که بعد از 2008 عرضه شدند هنوز گرافیک کاملا قابل قبولی دارند و اصلا اینطوری نیست که نشه بازی کرد.قبل 2008 هم تازه چندان گرافیک بدی ندارند که آدم کهیر بزنه.

من توی تاپیک Retro هم گفتم تنها نسلی که اکثر بازی هاش الان واقعا غیر قابل بازی شده نسل 5 تا اوایل شش هست.نسلی که تازه وارد سه بعدی شده بودند و کیفیت سه بعدی واقعا داغونه با استاندارد های الان.وگرنه قبل اون که دوبعدی هست کاملا کیفیت خودش را حفظ کرده هنوزم (حداقل برای نسل 3-4).

در ضمن حتی خیلی از بازی هایی که قبلا تجربه کردیم را هم خیلی ها دوست دارند بازی کنند.من مثلا همین اواخر GOW3 و سری آنچارتد را بازی کردم و کاملا هنوزم هم همون حس قبلی را برام داشت (علارغم اینکه قبلا بازی کردم).

آخرین ویرایش:
اولا تمام ریسمترهای نسل به خوبی ریسمتر بازی های ناتی داگ نیست.در ثانی یک درصد بسیار کمی از بازی ها ریمستر میشن.حتی گفتم همون سونی که به نسبت سایر ناشر ها بازی بیشتری این نسل ریمستر کرد هم کلی بازی خوب داره که هنوز روی همون PS3 حبس شدند. بعلاوه این یک قابلیت کاملا رایگان هست.یعنی سازنده هیچگونه مبلغی دریافت نمیکنه که بخاییم بگیم خوب نیست.
این قبول دارم همه به خوبی ND ریمستر شاید انجام نداده باشن چون بازی همشون انجام ندادم نظر هم راجبشون نمیدم اما به عنوان آپشن قبول دارم بد نبود اما من به شخصه نه طرفش میرفتم نه چیزی چون بازی ها و کنسول های قدیمی دارم هر وقت بخوام روشن میکنم بازی میندازم داخلش نیازی نمیبینم که روی کنسول جدید جز ریمستر شدن با کیفیت بازی که دوست دارم ببینم .

این قبول دارم همه به خوبی ND ریمستر شاید انجام نداده باشن چون بازی همشون انجام ندادم نظر هم راجبشون نمیدم اما به عنوان آپشن قبول دارم بد نبود اما من به شخصه نه طرفش میرفتم نه چیزی چون بازی ها و کنسول های قدیمی دارم هر وقت بخوام روشن میکنم بازی میندازم داخلش نیازی نمیبینم که روی کنسول جدید جز ریمستر شدن با کیفیت بازی که دوست دارم ببینم .

حتی اگه از ازل هم همه کنسول هارو داشته باشی بازم بهتره یک باکس باشه کنار TV که راحت روشنش کنی و به حداقل بازی های دو نسل یا سه نسل دسترسی داشته باشی تا دو یا سه کنسول.

سونی خیلی راحت میتونست این قابلیت رو برای کنسولش بیاره ولی با سیاست این کارو نکرد بجاش با ریمستر کردن عناوین قبلیش مثل ucharted و tlou و... مشتری هاش رو دوباره دوشید

• Like
حتی اگه از ازل هم همه کنسول هارو داشته باشی بازم بهتره یک باکس باشه کنار TV که راحت روشنش کنی و به حداقل بازی های دو نسل یا سه نسل دسترسی داشته باشی تا دو یا سه کنسول.
خوب من چیزای که دوست دارم همیشه نگه میدارم از آتاری یا سگه یا PS1 تا اینجا همه دارم همه بسته بندی وقتی نیاز ببینم بازش میکنم انجام میدم تازه نوستالژی اینجروی خیلی بیشتر بهتر هستش اما اینکه میگی یک دستگاه باشه که همه باشن هم قبول دارم خوب بود اما بازم بر میگردیم سر کیفیت و TV که قابل بازی هستش قابل تحمل هستش یه بازی PS1 روی یه TV 40 اینچ بازی کنی ؟

@vivanred
صحبت از BC میشه چرا بر میگردی به PS1 ؟
چرا از دوره PS2/3 مثال نمیزنی؟
چون تو کنسولهای قبلیت رو حفط کردی پس قابلیت BC ویژگی بلااستفاده ای شده؟
آخه این چه منطقی که تو داری؟
تو بدت میاد پلی استیشن BC داشت و باهاش بازیهای PS3/4 رو بازی میکردی؟
اگه آره که خب حرفی نداریم.
اگه که نه، BC ویژگی خوبیه پس این صحبتها چیه؟
طرف گفته BC کارائی نداره، چرا میخوای توجیه کنی و ربطش بدی به دوره PS1 روی TV 40 اینچ!؟
===============
کی بدش میاد که رو یک کنسول به تمام بازیهائی که قبلا خریداری کرده دسترسی داشته باشه؟
الان کسی که X1 داره، نیاز نداره که کنسولهای قبلیش رو هر دفعه از جعبه در بیاره تا مثلا BO2 بازی کنه.
=================
@ Jim Ryan
آقا شما بدلیل معماری کنسولت، سیاست شرکت، کمبود وقت و یا هر چیز دیگه نتونستی/نخواستی ویژگی BC رو به طرفدارهات هدیه بدی، خیلی خوب قبول.
دیگه نیا توجیه کن اینکارو که اصلا این قابلیت بالکل بیهودست و کارائی نداره!
این طرفدارهای 2 آتیشه رو هم که بمب بستن میان تو تاپیک برای طرفداری، اینقدر اذیت نکن.

آخرین ویرایش:
من خودم بشخصه بازی های قدیمی رو انگیزه ندارم دوباره از اول برم مگه اینکه "تغییر" توشون ببینم و به قولی امروزی شده باشن.
---

کسی منکر این نیست بودن این قابلیت بهتر از نبودشه ولی واسه "همه" کاربرد نداره و جذاب نیست یکیش خوده من.
خلاص.

• Like
Reactions: Davakineee
سونی خیلی راحت میتونست این قابلیت رو برای کنسولش بیاره ولی با سیاست این کارو نکرد بجاش با ریمستر کردن عناوین قبلیش مثل ucharted و tlou و... مشتری هاش رو دوباره دوشید
خیلی راحت؟
ای مهندس و ای برنامه نویس بزرگ از حیف شده بیا و توضیح بده چجوری راحت بوده؟ بخصوص با شرایط سخت افزاری PS3. تحلیل کن و قضیه رو بشکاف ببینیم ای کارشناس مسائل دوشیدنی. یکم با اجازتون از تفاوت های بزرگ معماری سخت افزار کنسول های PS3 و PS4 هم برای ما بگو بزرگوار.
همچنین یه نیمچه توضیحی هم بده به چه دلیلی ماکروسافت به این مهم دست یافت و چرا رو کنسول های سونی عملی نیست.

یک خوره ی گیم از خداشه بازی که قبلا 100% کرده با پرفورمنس بیشتر و اچیومنت/تروفی لیست مجزا رو پلتفرم جدیدش هم بازی کنه. بازی که قبلا همه کارشو کرده دوباره بخواد چی کار؟ :D
البته شاید یکی عشق کنه همون بازی که قبلا ترکونده سال ها بترکونه دمشم گرم :D ولی بحث "گیمر خوره" که اون وسطا رو کردی جالب بود :D:grinning:=P~

حقیقتا کسایی که خوره ی گیم ان توی این فروم اندازه ی انگشتای دستتم نیستن.خوره ی گیم به کسایی میگن که نه تنها بازیای مین استریم رو بازی می کنه بلکه میره میگرده یه سری بازی مهجور که کسی اصلا اسمشون رو هم نشنیده پیدا می کنه و بازی می کنه و به 6 7 روش مختلف هم تمومش می کنه
The last of us بازی کردن به همراه DLC هاش که نشده خوره بازی!

• Like
حقیقتا کسایی که خوره ی گیم ان توی این فروم اندازه ی انگشتای دستتم نیستن.خوره ی گیم به کسایی میگن که نه تنها بازیای مین استریم رو بازی می کنه بلکه میره میگرده یه سری بازی مهجور که کسی اصلا اسمشون رو هم نشنیده پیدا می کنه و بازی می کنه و به 6 7 روش مختلف هم تمومش می کنه
The last of us بازی کردن به همراه DLC هاش که نشده خوره بازی!
این Gate Keeping ها و درست کردن معانی جدید و عجیب غریب واسه "گیمر واقعی" رو پیش خودتون نگه دارید خواهشا.

خیلی راحت؟
ای مهندس و ای برنامه نویس بزرگ از حیف شده بیا و توضیح بده چجوری راحت بوده؟ بخصوص با شرایط سخت افزاری PS3. تحلیل کن و قضیه رو بشکاف ببینیم ای کارشناس مسائل دوشیدنی. یکم با اجازتون از تفاوت های بزرگ معماری سخت افزار کنسول های PS3 و PS4 هم برای ما بگو بزرگوار.
همچنین یه نیمچه توضیحی هم بده به چه دلیلی ماکروسافت به این مهم دست یافت و چرا رو کنسول های سونی عملی نیست.

هیچ چیز غیر ممکنی اونم در بحث نرم افزار وجود نداره آره راحت نیست برای همین از همون اول روی one قابل دسترست نبود ولی بعدا اضافه شد

• Like
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or