Love Console
کاربر سایت
رزیدنت ایول۴ اورجینال همچنان بهترین و تکرار پذیر ترین بازی تاریخ هست
اخه جنجال این کجاش بود؟رزیدنت ایول۴ اورجینال همچنان بهترین و تکرار پذیر ترین بازی تاریخ هست
رزیدنت ایول۴ اورجینال همچنان بهترین و تکرار پذیر ترین بازی تاریخ هست

ده دقیقه تشویق ایستاده در جشنواره کن بسیار کار چیپی است![]()
واقعا کار ادایی هست دست زدن... شما رو نمی دونم... ولی تو مدرسه معلم می گفت بی حرکت وایسید... بعد از سه چهار دقیقه، یک کلافگی و کرختی به سمت پای آدم میومد... حالا فکر کن کلی بزک دوزک کردی... تو اون جو سنگین... ده دقیقه وایسی دست بزنه، که چه؟
واکنش صادقانه من به این افراد حاضر تو کن همون واکنش ادرویت به سیف نیست واست هیچ پارکی هست![]()
سرگرم کننده بودن مهمتر از واقعگرایهانچارتد 4 بازی قشنگی بود ولی طناب انداختنش به شدت مسخره و چیپ و تخیلی بود.
جوری که طناب مینداخت و اینور و اونور میرفت، اسپایدر من عاجز بود
گفتم شاید هیترای شینجی میکامی فشاری بشن ....اخه جنجال این کجاش بود؟![]()
به فضای و ستینگ بازی نمینشست، این حد زیر پا گذاشتن فیزیکسرگرم کننده بودن مهمتر از واقعگرایه
کسی که فوتبالی نباشه، زندگی رو سه هیچ باختهطرفدار فوتبال بودن کار پوچ و بیهوده و زاقارتیهکل کل فوتبالی هم خیلی چیپه
![]()
![]()

فراسبایت یکی از قدر ندیده ترین انجین های این صنعت هست... یکی از خفن ترین انجین ها تو ارائه ویژوال... یعنی این دولوپر های لوس داخلی EA اگه بالاسرشون یکی مثل کپکام بود که همه رو با شلاقمجبور به استفاده از RE Engine کرد... می تونستن یکسری اپتیمیایز هایی برای سایر ژانر های دیگه هم براش انجام بدن! هنوز تریلر بتلفرانت تو e3 2015 یادمه که چقدر فک برانداز بود... و خیلی جلوتر از اپیک و انریل روی اسکن محیط های واقعی و استفاده اشون تو یک بازی تاکید داشتن!
و متاسفانه با ماجراهایی که پیش اومد... اپدیت های فراسبایت خیلی محدودتر شد... و واضحا دیگه مثل قبل نیست با سرمایه عظیم هر نسخه اش یک ویژوال عجیب غریب ارائه بده... صرفا اپدیت هایی برا خوده Dice و بازی های اسپورتشون انجام می شه!!!
EA اگر ذره ای عقل داشت... باید این انجین رو اپن سورس می کرد و هزینه لایسنسشو به شدت نسبت به بقیه کم کنه... در عوض است هایی که تردپارتی ها رو انجین می ساختن رو می تونستن به خوده انجین اضافه کنند، بعد از شش هفت سال و عناوین مختلف در ژانر های مختلف، ما الان با یک انجین عجیب غریب تو ارائه ویژوال همراه بودیم!
انچارتد 4 بدترین انحصاری تاریخ سونی هست

برادر مثل اینکه the last of us ii , horizon zero dawn و god ragnarok را هنوز بازی نکرده است .انچارتد 4 بدترین انحصاری تاریخ سونی هست