جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

بازی‌های Fighting از بازی‌های Sport هم بیخودتر هستن :D ولی تک بازی حساب کنیم به درد نخورترین سری بازی تاریخ بدون شک Fifa هست :D
خوب خودت فوتبالی هستی این بازی هم شبیه ساز فوتبال هست آقای مدیر سابق 😁

بلاتکلف ترین کنسول تاریخ PS1 بود:دی

بهای اینکه تکنولوژی هنوز کامل سه بعدی نبود... و نحوه محاسبه پیکسل ها ابتدایی بود و پرسپکتیو درستی رو برای پیکسل ها نمی تونستن ایجاد کنن... شاهد یک سری محیط های فوق سمی بودیم

یعنی همین الان برید بازی های ps1 رو ببینید... واقعا محیط سم خالص و سر درد هست:دی انگار مجی__ک ماshروم زدی... و بعد از مصرف مستقیم بری زیر آب بخوای محیط رو ببینی:دی همینقدر موج دار و لرزه دار

کلا یکی می خواد تجربه سایکودلیک رو تصور کنه برگرده به PS1 یک نگاهی بندازه:دی

اشاره و کلیک، چرت ترین و دخترانه ترین سبک بازیهای کامپیوتری:D=))

((بجز واکگینگ ددی که تل تیل ساخت و در واقع این سبک رو متحول کرد.:D))

سری The Sims هم همون خاله بازی خودمونه. باورم نمیشه EA با اکسپنشن پک های الکی هنوز تو سال 2025 داره کلی ملت رو میچاپه.:D=))
این سبک بازی ها کلا خیلی میتونه حوصله سر بر و حال بهم زن باشه و سازنده ای بتونه مثل مثل تیل تل بتونه بازی رو جذاب کنه و حوصله سر بر و حال بهم زن نباشه ، کارش خیلی سخته مثل واکینگ دد که بهترین بازی سال زمان خودش هم شد .

کانتر استرایک یه مولتی پلیر درپیت و دوزاریه.
برو از خدا بترس

مسابقات کانتر بعد از 20 سال پر شورتر از هر سال برگزار میشه
الان بیلیط هر مسابقه فینال به 1000 دلار رسیده، جادوی انلاین این بازی اینقدر خفنه که سالهاست رکورد بیشترین پلیر دستشه

فقط باید حرفه ای دنبال بشه تا بفهمی یعنی چی 8->

دقیقا مشکل این هست که نه تنها شبیه ساز نیست بلکه آرکید هم نیست 😅😁 یه چیز شلم شوربایی هست خلاصه :دی
اره ارکید شده شبیه سازترینش فیفا ۱۲ بود که اون‌موقع تو عق و تف میکردی در مورد بازی فوتبالی .کم کم انگیزه های مالی الکترونیک آرتز بیشتر و بیشتر شد و این باعث شد بازی به سمت کژوال بره

فوتبال وقتی که چلسی و آرسنال و یوونتوس و بایرن و میلان تو اوج بودن زمان شوچنکو ، دل پیرو ، دروگبا ، آنری تموم شد و بعد اون با اومدن گدا گدوله های پرتقالی و آرژانتینی و تیم های دوزاری اسپانیایی فوتبال به فاکِ فنا رفت و ارزش دو دقیقه وقت گذاشتن هم نداره .

فوتبال وقتی که چلسی و آرسنال و یوونتوس و بایرن و میلان تو اوج بودن زمان شوچنکو ، دل پیرو ، دروگبا ، آنری تموم شد و بعد اون با اومدن گدا گدوله های پرتقالی و آرژانتینی و تیم های دوزاری اسپانیایی فوتبال به فاکِ فنا رفت و ارزش دو دقیقه وقت گذاشتن هم نداره .
ببین یه وقت اشتباه نشه، من خودم مربوط به اون دوره ام. برای منم اون موقع یه حال دیگه ای داشت. ولی خالی از ایراد هم نبود.:D
چلسی که تحت سلطه مافیای روسی بود. (بچه خشگل هایی مثل شوچنکو و تورس، سوگُلی دربار آبراموویچ بودن:D=))) مرحوم صدر میگفت من چلسی باهویت قبل از آبراموویچ رو خیلی بیشتر دوست میداشتم.
یونایتد هم با فرگی داوری لیگ جزیره تحت کنترلش بود. فساد یوونتوس و میلان تو خریدن داور هم که شهره عام و خاص بود.:D
حالا اون تیم های دوزاری اسپانیایی که میگی لااقل از چاه های نفت تغذیه نمیشدن. و همینطور الکی به اون همه جام و دستاورد نرسیدن. هرچند تو اوج قدرتشون هم بایرن یه حال اساسی بهشون داد(حماسه 7UP:Laughing:)

بنظر من کلا فوتبال آلمان داره سرکوب میشه. بدلیل گذشته این کشور و رژیم نازی اجازه نمیدن تو اروپا خیلی سر زبون ها بیافتن. ولی اسپانیا مسلما این مشکل رو نداره. مطمئنم اگه مشکل گذشته این کشور نبود باشگاه های آلمانی طوری کوتوله های اسپانیایی رو له میکردن فرصت برای عرض اندام نمونه.:D

جا داره اشاره کنم MGS2 یکی از پیچیده ترین و سیاسی ترین پلات های تاریخ بازیها رو داره. MGS3 هم شاید به پیچیدگی 2 نباشه ولی اوج پختگی نویسندگی این سری بخصوص در زمینه شخصیت پردازی رو داشت (رویه شکل گیری یکی از معروفترین ضدقهرمانهای دنیای گیم یعنی بیگ باس). MGS4 هم با وجود ایرادهایی که در پلاتش داشت ولی از منظر اپیک بودن و به پایان رسوندن یکی از پیچیده ترین Saga های تاریخ عملکرد بسیار خوبی داشتش. این وسط فقط MGSV بود که از خیلی جهات در حد انتظار نتونست ظاهر شه! در نتیجه گزاره شما صحیح نمیباشد:دی
تماما حق!!!
باور نکردنیه MGS2 اینقدر از زمان خودش جلوتر بوده.
دراکمن جزو بهترین کارگردان ها و گیم دیزاینر هاست و اتفاقا ایده های بسیار خلاق و انقلابی در داستان نویسی داره. هر کی تو جایگاهش باشه و این همه نخبه اطرافش باشن به سمت اعتماد به نفس افراطی یا توهم شکست ناپذیری میره ولی دراکمن در شناختن نقاط و قوت و ضعفش به شدت آدم خودآگاهی هست و برای برطرف کردن ضعف هاش کمک میخواد. مشکلی که سر TLOU2 پیش اومد صرفا همکاری با یه نویسنده ضعیف بود و البته با همین نقاط ضعف باز هم یه قدم رو به جلو برای داستان نویسی در بازی ها بود.
با اینکه خودم اصلا از تلو 2 خوشم نمیاد. اما کارایی که روی U2 یا تلو1 کرد بنظرم خیلی عالی بودند.
اما نمیدونم بعد این همه سال هنوزم U4 حس اون انچارتد های ماندگار امی هنینگ رو نمیداد. فکر میکنم یکم زیادی جدی شد.

پ.ن:حماسه مگس روی صورت نیت یادته؟!:دی

به نظرم ‌Death Stranding سنگین ترین پلات رو بین بازیهای کوجیما داشت جوری که خودمم خیلی جاهاشو نفهمیدم.

ولی تک بازی حساب کنیم به درد نخورترین سری بازی تاریخ بدون شک Fifa هست
باهات همنظرم
فوتبال به عنوان گیم شبیه ساز نمیخواد
بلکه یه بازی آرکید سرگرم کننده میخواد... مثل فوتبالهای زمان PS1 و نهایت ۲
یا خصوصا زمان PS1 وینینگ الون...
یا قبلترش زمان سگا جنسیس...

• Like
Reactions: Love Console
در اصطلاح حرفه ای به چنین نظراتی میگن skill issue :دی
فاقد اهمیت 😅😁 وگرنه بازی‌های واقعا شبیه‌ساز اتفاقا خیلی هم عالی هستن :دی ولی خب اگر فکر می‌کنی Fifa شبیه‌ساز هست و خیلی حرفه‌ای (!)، به نظرم داری اشتباه فکر می‌کنی :دی

با اینکه خودم اصلا از تلو 2 خوشم نمیاد. اما کارایی که روی U2 یا تلو1 کرد بنظرم خیلی عالی بودند.
اما نمیدونم بعد این همه سال هنوزم U4 حس اون انچارتد های ماندگار امی هنینگ رو نمیداد. فکر میکنم یکم زیادی جدی شد.

پ.ن:حماسه مگس روی صورت نیت یادته؟!:دی
به نظرم U4 از همه نظر از قسمت های قبلی بهتر بود و بهترین پایان بود برای آنچارتد. اون بلایی که هنینگ میخواست سر U4 بیاره رو میدونی؟ :D دراکمن و استریلی آنچارتد رو نجات دادن.
اون حماسه مگس و حماسه های مشابه هم باعث شد که کسی به تریلر های CG ناتی هم جرئت نکنه بگه CG:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or