فوتبال بیخود ترین و مسخره ترین ورزش دنیاس.
به نظرم با توضیح اینکه هنینگ چی کار میخواست بکنه، سطح اطلاعات مارو هم بالا ببربه نظرم U4 از همه نظر از قسمت های قبلی بهتر بود و بهترین پایان بود برای آنچارتد. اون بلایی که هنینگ میخواست سر U4 بیاره رو میدونی؟دراکمن و استریلی آنچارتد رو نجات دادن.
اون حماسه مگس و حماسه های مشابه هم باعث شد که کسی به تریلر های CG ناتی هم جرئت نکنه بگه CG![]()
درست تر میگفتی شاید این کار رو میکردمبه نظرم با توضیح اینکه هنینگ چی کار میخواست بکنه، سطح اطلاعات مارو هم بالا ببر![]()
به درستی گفتم، قصد پارسی گویانه بود! چون میخواستم بگم elaborate usدرست تر میگفتی شاید این کار رو میکردم![]()
اکی پس من لحن کلام رو اشتباه متوجه شدمبه درستی گفتم، قصد پارسی گویانه بود! چون میخواستم بگم elaborate us
جدی من در جریانش نیستم! چون سر نسخه سه یادمه خیلی بحث داشتن ولی چهار رو فقط یادمه که دوباره ریختن دور و یه سری چیزهارو دوباره ساختن
سه نسل بعد هم برای تنبلی و اینکه حال نداشتن... عکس برگردون 240p به عنوان پری رندر استفاده کردنیه چیزی خیلی خفن بود در زمان بازی های ps1 و الان دیگه تقریبا نیست محیط های پری رندرد بود. کافیه به محیط های FF7 یا oddworld یه نگاه بندازید تا ببینید چقدر بک گراند ها پر جزئیات و با روح هستند. علاوه بر این دوربین ثابت به کارگردان اجازه سینماتوگرافی و داستان پردازی محیطی فوق العاده ای میداد و به علت محدود بودن زاویه دید، جا رو برای خیال پردازی باز میذاشت. من فکر میکنم بازی های مدرن اینقدر غرق در دادن آزادی عمل به مخاطب هستند که فراموش کردن محدودیت میتونه چه فاکتور ارزشمندی باشه.
یه چیزی خیلی خفن بود در زمان بازی های ps1 و الان دیگه تقریبا نیست محیط های پری رندرد بود. کافیه به محیط های FF7 یا oddworld یه نگاه بندازید تا ببینید چقدر بک گراند ها پر جزئیات و با روح هستند. علاوه بر این دوربین ثابت به کارگردان اجازه سینماتوگرافی و داستان پردازی محیطی فوق العاده ای میداد و به علت محدود بودن زاویه دید، جا رو برای خیال پردازی باز میذاشت. من فکر میکنم بازی های مدرن اینقدر غرق در دادن آزادی عمل به مخاطب هستند که فراموش کردن محدودیت میتونه چه فاکتور ارزشمندی باشه.
آقا چرا انقدر حق می گی؟با قاطعیت
Deus Ex >>>>>> Cyberpunk 2077
لامصب برو تاپیک سایبرپانک ببین چه مرثیه سرایی ها میکنن در وصفشآقا چرا انقدر حق می گی؟
اینا جنجال نیستحق حق هستند
![]()