رفيق ناراحت نباش x360arcade درست ميگه من هم همين مشگل رو داشتم بعد ازمن این آپدیت آخری (آپریل 2010) رو که Mb 80 نصب کردم و ورژن داشبوردم بالا رفت اما آواتارم سیاه بود. به دستورالعمل پست اول همین تاپیک هم عمل کردم اما جواب نداد.
کسی میتونه کمک کنه؟.
در ضمن من XBOX360 دارم و همین اسفند 88 خریدمش و از همون موقع هم آواتارش سیاه بود.![]()
شما فلشت رو با PC یکبار به FAT 32 فرمتش بکن بعد 2باره امتحان کن !سلام من آخرین آپدیت رو از طریق فلش همونی که 80MB هستش 2.0.9199.0 رو دانلود کردم و نصب کردم روی کنسول همه چیزم درسته !
مشکل آواتار هم ندارم!
ولی وقتی میرم Settings کنسول تا فلش رو برای کار با X360 درست کنم (انگلیسیش یادم رفته) شروع می کنه فلش رو فرمت می کنه تا بتونم Save و... رو بریزم توش ولی این ارور رو میده!
چی کار کنم؟
![]()
آرهبا سلام خدمت دوستان عزیز
اگه ممکنه بفرمایید فلش مموری 16 گیگ یا کمتر را هم می شود تقسیم بندی کرد مثلا نصف برای اکس باکس نصفی هم برای کامپیوتر ؟
هیچ دیسکی رو داخل دستگات قرار نده و به لایو وصل شو و آپدیت کن. من اینجوری آپدیت کردم و بن نشدم.من نمی تونم همه صفحه ها رو بگردم یکی کامل توضیح بده:
1- من می خوام مستقیم آپدیت کنم اشکالی داره ممکنه بن بشم؟
2-تا حالا کسی بعد از این آپدیت بن شده؟
من نمی تونم همه صفحه ها رو بگردم یکی کامل توضیح بده:
1- من می خوام مستقیم آپدیت کنم اشکالی داره ممکنه بن بشم؟
2-تا حالا کسی بعد از این آپدیت بن شده؟
:biggrin1:ببخشید این آپدیت فقط واسه داشبورده؟ یعنی نیاز به باز کزدن دستگاه نیست؟
کسی چیزی در این مورد میدونه؟