جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

من این آپدیت آخری (آپریل 2010) رو که Mb 80 نصب کردم و ورژن داشبوردم بالا رفت اما آواتارم سیاه بود. به دستورالعمل پست اول همین تاپیک هم عمل کردم اما جواب نداد.
کسی میتونه کمک کنه؟.
در ضمن من XBOX360 دارم و همین اسفند 88 خریدمش و از همون موقع هم آواتارش سیاه بود.:(

من این آپدیت آخری (آپریل 2010) رو که Mb 80 نصب کردم و ورژن داشبوردم بالا رفت اما آواتارم سیاه بود. به دستورالعمل پست اول همین تاپیک هم عمل کردم اما جواب نداد.
کسی میتونه کمک کنه؟.
در ضمن من XBOX360 دارم و همین اسفند 88 خریدمش و از همون موقع هم آواتارش سیاه بود.:(
رفيق ناراحت نباش x360arcade درست ميگه من هم همين مشگل رو داشتم بعد از
اينكه آپديت درايو رو lt كردم آواتار سياه شد با بازي SC:c رو گذاشتم درست شد

MeHdI

سلام من آخرین آپدیت رو از طریق فلش همونی که 80MB هستش 2.0.9199.0 رو دانلود کردم و نصب کردم روی کنسول همه چیزم درسته !
مشکل آواتار هم ندارم!
ولی وقتی میرم Settings کنسول تا فلش رو برای کار با X360 آماده کنم (
Configure) شروع می کنه فلش رو فرمت می کنه تا بتونم Save و... رو بریزم توش ولی میگه Can`t Configure !
چی کار کنم؟
اینم مراحلش:
1.

usbstoragedevice.jpg

2.
usbconfigdevice.jpg

3.
usbcantconfig.jpg

آخرین ویرایش:
سلام من آخرین آپدیت رو از طریق فلش همونی که 80MB هستش 2.0.9199.0 رو دانلود کردم و نصب کردم روی کنسول همه چیزم درسته !
مشکل آواتار هم ندارم!
ولی وقتی میرم Settings کنسول تا فلش رو برای کار با X360 درست کنم (انگلیسیش یادم رفته) شروع می کنه فلش رو فرمت می کنه تا بتونم Save و... رو بریزم توش ولی این ارور رو میده!
چی کار کنم؟
9djbek50pd2upl1gpahi.jpg

شما فلشت رو با PC یکبار به FAT 32 فرمتش بکن بعد 2باره امتحان کن !

با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه ممکنه بفرمایید فلش مموری 16 گیگ یا کمتر را هم می شود تقسیم بندی کرد مثلا نصف برای اکس باکس نصفی هم برای کامپیوتر ؟

من نمی تونم همه صفحه ها رو بگردم یکی کامل توضیح بده:
1- من می خوام مستقیم آپدیت کنم اشکالی داره ممکنه بن بشم؟
2-تا حالا کسی بعد از این آپدیت بن شده؟

با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه ممکنه بفرمایید فلش مموری 16 گیگ یا کمتر را هم می شود تقسیم بندی کرد مثلا نصف برای اکس باکس نصفی هم برای کامپیوتر ؟
آره
بعد از اینکه دستور کانفیگور و تایید میکنی ازت میپرسه که چقدر از حافظه فلش رو میخوایی به xbox اختصاص بدی. اونجا مشخص کنید.

من x360 رو با کابل تبدیل HDMI به DVI وصل می کنم به مانیتور و همیشه از افت کیفتش ناراضی بودم در صورتی که وقتی لپتاپم رو با اون کابل وصل می‌کردم به مانیتور کیفیتش عالی بود و با DVI مو نمیزد. از وقتی این Update رو گرفتم در کمال تعجب این مشکلم با x360 هم حل شده و کیفیت خروجی از زمین تا آسمون فرق کرده. :) از دوستان تا حالا کسی این رو تجربه کرده؟
هیچ دیسکی رو داخل دستگات قرار نده و به لایو وصل شو و آپ‌دیت کن. من این‌جوری آپ‌دیت کردم و بن نشدم.

تا حالا هر کسی که آپدیت کرده بن نشده با خیال راحت آپدیت کن
بعد هر موقع میخواستی لایو بازی کنی برو به فروم xbox live در bazicenter
ببین کسی بن شده یا نه یا فرم جدید از بن شدن زده شده اگه نبود راحت بازی کن بن نمیشی
چرا میگم بازیسنتر چون اول از همه اینجا بچه های اینجا خبر ها رو میدن
من از وقتی شروع به بازی کردن با لایو شدم همیشه میام اینجا و میبینم کسی چیزی درباره بن شدن جدید زده یا نه و بعد با خیال راحت بازی میکنم
یادمه یه زمانی موج بن اومد اومدم تو بازیسنتر فهمیدم موج بن اومده بازی نکردم
وقتی بعد یه مدت که دیگه کسی بن نشد که باز از هم از بازیسنتر فهمیدم رفتم live و بن نشده بودم و با خیال راحت بازی کردم
من 1 ماه با ایکسباکس قبلیم که 3 چراغ شده بود live بازی کردم
و با ایکسباکس جدیدم نزدیک 4 ماهه دارم live بازی میکن:cool::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or