جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

من اپدیت 6 اوریل بدون اواتار نصب کردم حالا وقتی اپدیت اوتار دارو به 360 وصل میکنم (با فلش) پدیت نمیشه .
اگه جواب بدید ممنون میشم

دوست عزیز من فکر میکنم که شما دیگه فقط میتونید از طریق یک بازی جدید که آپدیت توش باشه یا از طریق وصل شدن به لایو آپدیت کنی بخاطر اینکه اون کدی که از روی آپدیت بدون آواتار و با آواتار یکی هستش و دیگه دستگاه اونو تشخیص نمیده این نظر منه بازم دوستان میان توضیح میدن .

سلام آقا خلیل من همون پست صفحه قبلم که در مورد اسکرین شات سوال کردم کاری که گفتید کردم اما جواب نداد بهم گفتید فایل بدم نگاه کنید اینم لینک دانلود یه دونه اسکرین شات به حجم 260 کیلوبایت http://rapidshare.com/files/376269016/screenshot0000000043B70F619.html

دو چیز از فایلی که دادید قابل استخراج بود با دو برنامه ی دیگری که تست کردم
یکی ایکون فایل هستش که چیز مهمی نیست و دیگری فایلی به نام screen.shot که توی هیچ برنامه ای قابل نمایش نیست.
فایلیش رو قرار میدم شاید توانستید کاری کنید باهاش http://stashbox.org/859759/screen.shot

من اپدیت 6 اوریل بدون اواتار نصب کردم حالا وقتی اپدیت اوتار دارو به 360 وصل میکنم (با فلش) پدیت نمیشه .
اگه جواب بدید ممنون میشم

انتهای پست اول را بخوانید...در مورد همین مشکل سیاه بودن آواتار توضیح دادم و راهی برای رفع این مشکل نیز پیشنهاد دادم...اون رو امتحان کنید

من این آپدیت آخری (آپریل 2010) رو که Mb 80 نصب کردم و ورژن داشبوردم بالا رفت اما آواتارم سیاه بود. به دستورالعمل پست اول همین تاپیک هم عمل کردم اما جواب نداد.
کسی میتونه کمک کنه؟.
در ضمن من XBOX360 دارم و همین اسفند 88 خریدمش و از همون موقع هم آواتارش سیاه بود.:(

من این آپدیت آخری (آپریل 2010) رو که Mb 80 نصب کردم و ورژن داشبوردم بالا رفت اما آواتارم سیاه بود. به دستورالعمل پست اول همین تاپیک هم عمل کردم اما جواب نداد.
کسی میتونه کمک کنه؟.
در ضمن من XBOX360 دارم و همین اسفند 88 خریدمش و از همون موقع هم آواتارش سیاه بود.:(
رفيق ناراحت نباش x360arcade درست ميگه من هم همين مشگل رو داشتم بعد از
اينكه آپديت درايو رو lt كردم آواتار سياه شد با بازي SC:c رو گذاشتم درست شد

MeHdI

سلام من آخرین آپدیت رو از طریق فلش همونی که 80MB هستش 2.0.9199.0 رو دانلود کردم و نصب کردم روی کنسول همه چیزم درسته !
مشکل آواتار هم ندارم!
ولی وقتی میرم Settings کنسول تا فلش رو برای کار با X360 آماده کنم (
Configure) شروع می کنه فلش رو فرمت می کنه تا بتونم Save و... رو بریزم توش ولی میگه Can`t Configure !
چی کار کنم؟
اینم مراحلش:
1.

usbstoragedevice.jpg

2.
usbconfigdevice.jpg

3.
usbcantconfig.jpg

آخرین ویرایش:
سلام من آخرین آپدیت رو از طریق فلش همونی که 80MB هستش 2.0.9199.0 رو دانلود کردم و نصب کردم روی کنسول همه چیزم درسته !
مشکل آواتار هم ندارم!
ولی وقتی میرم Settings کنسول تا فلش رو برای کار با X360 درست کنم (انگلیسیش یادم رفته) شروع می کنه فلش رو فرمت می کنه تا بتونم Save و... رو بریزم توش ولی این ارور رو میده!
چی کار کنم؟
9djbek50pd2upl1gpahi.jpg

شما فلشت رو با PC یکبار به FAT 32 فرمتش بکن بعد 2باره امتحان کن !

با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه ممکنه بفرمایید فلش مموری 16 گیگ یا کمتر را هم می شود تقسیم بندی کرد مثلا نصف برای اکس باکس نصفی هم برای کامپیوتر ؟

من نمی تونم همه صفحه ها رو بگردم یکی کامل توضیح بده:
1- من می خوام مستقیم آپدیت کنم اشکالی داره ممکنه بن بشم؟
2-تا حالا کسی بعد از این آپدیت بن شده؟

با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه ممکنه بفرمایید فلش مموری 16 گیگ یا کمتر را هم می شود تقسیم بندی کرد مثلا نصف برای اکس باکس نصفی هم برای کامپیوتر ؟
آره
بعد از اینکه دستور کانفیگور و تایید میکنی ازت میپرسه که چقدر از حافظه فلش رو میخوایی به xbox اختصاص بدی. اونجا مشخص کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or