جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

salam

ببخشید من با اخرین برنامه ابدیت کردم البته با اواتار بود ولی نمیدونم چرا اواتارم نمیاد همش تاریکه

بعدش و هر کاری هم که میکنم نمیتونم به اینترنت وصلش کنم در صورتی که من ای دی اس

ال دارم ولی نمیدونم چرا وصل نمیشه ایا لم خاصی داره یا نه با تشکر

ببخشید من با اخرین برنامه ابدیت کردم البته با اواتار بود ولی نمیدونم چرا اواتارم نمیاد همش تاریکه

بعدش و هر کاری هم که میکنم نمیتونم به اینترنت وصلش کنم در صورتی که من ای دی اس

ال دارم ولی نمیدونم چرا وصل نمیشه ایا لم خاصی داره یا نه با تشکر
اگه تا الان وصل نشدید که باید اول اموزش هارو بخونید بعد وصل بشید!
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=9817

- شما یه پرو فایل جدید بساز - وارد اون شو!بعد ازش خارج شو -وارد پرو فایل جدیدت شو!
اگه اینطوری درست نشد وارد پرو فایل جدید که باز میسازی شو!بعد سویچ کن به پروفایل قدیمیت!اونا رو بعدا پاک کن!

سلام دوستان .
دکتر خلیل یه مطلب درباره آپدیت 6 آپریل ولینک داذنلود آفلاین لطف کن بزار.:biggrin1:
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip

فقط با خود برنامه بروزرت دانلود کن. با IDM دانلود نتونستم بکنم ولی با برنامه دانلود خود فایر فوکس راحت دانلود شد...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

یه سوال داشتم از خدمتتون. من پارسال با دستگام آنلاین بازی میکردم ولی قبل از شروع ban wave دیگه لایو بازی نمیکردم و دستگاهم بن نشده ولی با این آپدیت جدید که ظاهرا قفل هارد دیسک رو برمیداره، قصد دارم برم لایو ببینم بن میشه یا نه. ضمنا اینو بگم که این آپدیت آخر رو با بازی Conviction گرفتم و درایو دستگاه هم LT 1.1 هستش.

حالا سوالم اینه اگه من آنلاین برم و بن بشم، چه اتفاقی واسه دستگاه میفته. با توجه به اینکه آخرین آپدیت رو داره؛ آیا هارد از کار میفته؟ آیا سیو های من خراب میشن؟

ممنون میشم راهنماییم کنین.

من دستگاهم رو به LT ارتقاء ندادم . تا بحال هم Online بازی نکردم و نخواهم هم کرد ولی بعضی از بازیهامو Update میکنم . الان اگه این Update رو بریزم میتونم بعدا LT رو هم بریزم ؟ Ban نمیشم ؟

دمت گرم خلیل آقا درست شد.
یه سوال از کسایی که این آپدیت رو نصب کردن،الان ایکس باکس هارد اکسترنال با فرمت ntfs رو نمیشناسه آیا با این آپدیت شناساییش میکنه که دیگه نخواد fat32 کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or