جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

سلام دوستان

یه سوال داشتم از خدمتتون. من پارسال با دستگام آنلاین بازی میکردم ولی قبل از شروع ban wave دیگه لایو بازی نمیکردم و دستگاهم بن نشده ولی با این آپدیت جدید که ظاهرا قفل هارد دیسک رو برمیداره، قصد دارم برم لایو ببینم بن میشه یا نه. ضمنا اینو بگم که این آپدیت آخر رو با بازی Conviction گرفتم و درایو دستگاه هم LT 1.1 هستش.

حالا سوالم اینه اگه من آنلاین برم و بن بشم، چه اتفاقی واسه دستگاه میفته. با توجه به اینکه آخرین آپدیت رو داره؛ آیا هارد از کار میفته؟ آیا سیو های من خراب میشن؟

ممنون میشم راهنماییم کنین.

من دستگاهم رو به LT ارتقاء ندادم . تا بحال هم Online بازی نکردم و نخواهم هم کرد ولی بعضی از بازیهامو Update میکنم . الان اگه این Update رو بریزم میتونم بعدا LT رو هم بریزم ؟ Ban نمیشم ؟

دمت گرم خلیل آقا درست شد.
یه سوال از کسایی که این آپدیت رو نصب کردن،الان ایکس باکس هارد اکسترنال با فرمت ntfs رو نمیشناسه آیا با این آپدیت شناساییش میکنه که دیگه نخواد fat32 کنیم؟

من آخرين آپديت روانجام ددادم .دستگاهم بن شده وقبلا هم با روشي كه توسايت هست هارد رو برام فعال كرده بودن.الان وقتی دکمه Yرو میزنیم قبلا play from hardمیومد الان فقط میاد play gameمطمئن باشم که بازی از هارد اجرا میشه واقعا؟
ممنون ميشم پاسخ بديد.

من آخرين آپديت روانجام ددادم .دستگاهم بن شده وقبلا هم با روشي كه توسايت هست هارد رو برام فعال كرده بودن.الان وقتی دکمه Yرو میزنیم قبلا play from hardمیومد الان فقط میاد play gameمطمئن باشم که بازی از هارد اجرا میشه واقعا؟
ممنون ميشم پاسخ بديد.
لطفا پاسخ بدید.
ممنون میشم.

دوست عزيز وقتي بازي راروي هارد نصب ميكني ,وقتي بازي را اجرا ميكني دستگاه خودش از روي هارد ميخونه.خيالت هم راحت باشه(منم اول خيلي وسواس نشون ميدادم تا اينكه دستگام 2چراغ شد:biggrin1:)

دوستان گرامی منم همچین مشکلی رو دارم گزینه خواندن از روی هارد رفت درضمن من سیدی هامو که مهم هستن میزنم رو هارد که خشم ورداشت بتونم بازی کنم اما جدیدا وسط بازی میزنه سیدی رو تمیز کنید یکی بیاد شفاف سازی کنه بابا از رو هارد نمی خونه اه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or