جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

سلام
با توجه به آپدیت جدید میتونم از فلش به جای هارد استفاده کنم و بازی روش بریزم و اجرا کنم؟
چطور؟

تو این قسمت کامل توضیح داده شده

راهنمای استفاده از USB Flash ها در آپدیت 2010 داشبورد X360

سلام دوستان
کسی اطلاع داره فلش 16 گیگ بذاریم روی دستگاه چقدرش باطل میشه ( جهت فایل های سیستمی ) و چقدرش قابل استفاده است ؟

فکر کنم 2 گیگ

سلام دوستان

من این فایل 80 مگابایتی را دانلود کرده ام؛و دستگاه رو آپدیت کردم با usb من میتونم live بازی کنم؟

اگر منظورت از لحاظ امنیتی هست که اصلا ربطی نداره شما باید فریمور دستگاهتون رو به LT ارتقاع بدین که احیانا بن نشید

اگر منظورت از لحاظ امنیتی هست که اصلا ربطی نداره شما باید فریمور دستگاهتون رو به LT ارتقاع بدین که احیانا بن نشید

سلام؛داداش میشه بهم بگی فریمور دستگاه رو که باید به lt ارتقا بدم چطوری باید ارتقا بدم؟فایل دانلود داره؟

سلام؛داداش میشه بهم بگی فریمور دستگاه رو که باید به lt ارتقا بدم چطوری باید ارتقا بدم؟فایل دانلود داره؟
اول باید ببینی درایوت چی هست بعد باید بفهمی فریمور قبلیت چی بوده بعد هم باید بسته به نوع درایوت اموزش های لازم رو از این بخش بگیری ولی چون این اموزشها مخصوص بازی سنتر هست باید حتما عضو پریمیوم بشی تا بتونی دانلودش کنی
http://forum.bazicenter.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=93
یکمی هم سخت هست و باید کنسول رو باز کنی و به PC وصلش کنی..
بیرون بین 10 تا 15 تومن میگیرن تعویض میکنن.

من توی CD اپدیت رو رایت کردم ولی وقتی گذاشتم توی کنسول رفیقم اپدیت نمیکرد؟ mixed .... میزد روی درایو!

اول ببنید که ورژن آپدیت داشبورد کنسول ایشون چند هست و آپدیت داشبورد درون CD چه ورژنی هستش
دوم اینکه بعد از دیدن عنوان Mixed، کنسول رو خاموش و روشن کنید، باید آپدیت صورت بگیره، در غیر این صورت از روش USB Flash استفاده کنید.

سلام.من يه مشكلي دارم.
موقع خريد ايكس باكس 360 فروشنده برام آپديت كرد و خودش يه آواتار انتخاب كرد.
(الان ورژن داشبورد 2.0.9199.0 هست)
من ميخواستم آواتار رو تغيير بدم اما نميشه.از توي قسمت ‍Customize Avatar و يا Edit Profile/Avatar كه يمرم صفحه سياه ميشه و بعد يه ارور مياد كه ميگه:
The game could not start
سي دي آپديت هم كه ميزارم ميزنه Mixed Media Disk و كنسول رو خاموش و روشن هم كردم در حالي كه سي دي توي دستگاه بود اما آپديت نشد دوباره.
مشكل چيه؟
ممنون.
ويرايش:دوستان مشكل حل شد.

آخرین ویرایش:
اول ببنید که ورژن آپدیت داشبورد کنسول ایشون چند هست و آپدیت داشبورد درون CD چه ورژنی هستش
دوم اینکه بعد از دیدن عنوان Mixed، کنسول رو خاموش و روشن کنید، باید آپدیت صورت بگیره، در غیر این صورت از روش USB Flash استفاده کنید.
اپدیتش که قدیمی بود- این کارو کردم ولی نشد-همون USB رو باید انجام بدم
ممنون:)

destination-arcade.jpg

هفته اینده MS داشبورد Xbox360 رو اپدیت میکنه که شامل "Destination Arcade" و “easy-to-use visual browser”("راهی اسان-برای استفاده از مرورگر مجازی")است.
با app جدید (منظور اپدیته)به یوزر ها این توانایی دسته بندی کردن(بازیها) از لحاظ قیمت،از لحاظ رتبشون بین بازیها و بازیهای جدید ارکید که تازه عرضه شدند .و بازیهای مورد علاقه دوستانشون و بازیهاش توصیه شده ،رو میده.

14 جولای در امریکا و اروپا در دسترسه

http://www.vg247.com/2010/07/06/destination-arcade-app-hits-xbla-next-week/#more-106037

بابت ترجمه بد شرمنده،اگه خلیل خبر رو کامل گذاشت ،و ایرادی دید پست رو پاک کنه،یا بگه خودم پاک میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or