جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

سلام

دوستان من دو سه روزه که اصلا نمیتونم وصل بشم به لایو! میگه مشکل از اتصاله ولی اتصال رو چک کردم مشکلی نداره...البته این آپدیت جدید رو هنوز انجام ندادم علتش چی میتونه باشه؟!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست عزیز میشه بگی از کدوم شرکت اینترنت داری ؟ من هم از مخابرات دارم و با این مشکل روبرو شدم ولی برا بار دوم که امتحان میکنم یه کم با تاخیر وارد لایو میشه.من تازه رفتم لایو اون روزای اول اینجوری نبود ولی حالا اینجوری شده.من احتمال میدم مشکل از شرکت سرویس دهنده ی اینترنت باشه که اگه این باشه فقط باید صبر کنی شاید درستش کنن.

دوست عزیز میشه بگی از کدوم شرکت اینترنت داری ؟ من هم از مخابرات دارم و با این مشکل روبرو شدم ولی برا بار دوم که امتحان میکنم یه کم با تاخیر وارد لایو میشه.من تازه رفتم لایو اون روزای اول اینجوری نبود ولی حالا اینجوری شده.من احتمال میدم مشکل از شرکت سرویس دهنده ی اینترنت باشه که اگه این باشه فقط باید صبر کنی شاید درستش کنن.
منم از مخابرات سرویس میگیرم....پس با این حساب کارمون دراومده!

من خیلی وقت هست نرفتم لایو. حساب پوینت ها که قبلا داشتم وتبدیل شدن به واحد پول الان قابل استفاده هست .یا همونجوری مثل قبل با مستر کارت وسریدیت و این چیزا باید خرید کرد؟درضمن یه کد برا اکنتم می خواد فعال کنه ندارم کد رو .از استور پی سی اقدام کردم.چیکار کنم؟

سلام من فلشو میزنم هیچ نمیشه خاموش روشن هم کردم ولی پیغام اپدیت نمیاد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
واسه وصل شدن ب لایو میگه باید اپدیت کنی ولی اپدیت نمیشه!!:-o

دوستان خیلی وقته وصل نشدم (بالای 2 سال) الان میخوام وصل بشم و آواتار و امتیاز هام رو آپدیت کنم ، اما آپدیت باید دانلود کنم ، این آپدیت مشکلی درست نمیکنه برای بازی ها و بقیه چیز ها ؟ هیچ بازی جدیدی هم تا 2 ماهه نگرفتم ، میترسم مثل کاربر ESIgamer بشم !

دوستان خیلی وقته وصل نشدم (بالای 2 سال) الان میخوام وصل بشم و آواتار و امتیاز هام رو آپدیت کنم ، اما آپدیت باید دانلود کنم ، این آپدیت مشکلی درست نمیکنه برای بازی ها و بقیه چیز ها ؟ هیچ بازی جدیدی هم تا 2 ماهه نگرفتم ، میترسم مثل کاربر ESIgamer بشم !
lt3 داشته باش آپدیت کن:|
این سواله خز شده:دی

آخرین ویرایش:
بچه ها کسی خبر نداره چرا دیگه مایکروسافت آپدیت جدیدی رو بیرون اومده ؟ تو این تاپیک که زده آخرین آپدیت 20ژوئن 2012 ! یعنی یک سال و خورده ای که داره به دو سال میرسه! :دی

اگه بحث کنسول های نسلِ جدید باشه که تازه اومده تو بازار! از طرفی معمولا باید مایکروسافت تا چند سال بعد از عرضه کنسول نسل جدید خودش از کنسول نسلِ قبلی حمایت کنه! ولی اینی که دارم میبینم ظاهرا برعکسش داره اتفاق میوفته! ظاهرا از دو سال قبل از عرضه XBOX ONE کلا ساپورت XBOX360 رو کنسل کرده!

بچه ها کسی خبر نداره چرا دیگه مایکروسافت آپدیت جدیدی رو بیرون اومده ؟ تو این تاپیک که زده آخرین آپدیت 20ژوئن 2012 ! یعنی یک سال و خورده ای که داره به دو سال میرسه! :دی

اگه بحث کنسول های نسلِ جدید باشه که تازه اومده تو بازار! از طرفی معمولا باید مایکروسافت تا چند سال بعد از عرضه کنسول نسل جدید خودش از کنسول نسلِ قبلی حمایت کنه! ولی اینی که دارم میبینم ظاهرا برعکسش داره اتفاق میوفته! ظاهرا از دو سال قبل از عرضه XBOX ONE کلا ساپورت XBOX360 رو کنسل کرده!
تاپیک چون آپدیت نشده اونو نوشته.آخرین آپدیت لایو چند ماه پیش منتشر شد
آپدیت هم معمولا برای رفع مشکل میدن و الان هم که داشبورد XBOX 360 هیچ مشکلی نداره و کامله برای همین آپدیتی لازم نداره:d
مایکروسافت تایید کرده تا سال 2016 از Xbox 360 حمایت میکنه

تاپیک چون آپدیت نشده اونو نوشته.آخرین آپدیت لایو چند ماه پیش منتشر شد
آپدیت هم معمولا برای رفع مشکل میدن و الان هم که داشبورد XBOX 360 هیچ مشکلی نداره و کامله برای همین آپدیتی لازم نداره:d
مایکروسافت تایید کرده تا سال 2016 از Xbox 360 حمایت میکنه
اتفاقا همین الان توی سایت XBOX بودم! :دی

New Xbox Update | How to Get an Xbox 360 Update - Xbox.com

The version of the console software available here is from 12 December, 2013.

بهتره یه بنده خدایی تاپیک رو آپدیت کنه اینجوری کاربرا گمراه نشند! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or