پشتیبانی از Xbox 360 تا سال 2016 - صد بازی جدید در راه است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox-360-e3-2013.jpg

جدا از اینکه کنسول Xbox One در ماه نوامبر عرضه خواهد شد و تعداد نسبتا کمی انحصاری تا بدین لحظه برای آن معرفی شده است، Xbox 360 به خوبی ادامه می دهد.
در جدیدترین کنفرانس جهانی تکنولوژی Citi رئیس بخش فروش Xbox آقای Yusuf Mehdi اعلام کرده اند که پشتیبانی از Xbox 360 تا سال 2016 ادامه دارد و تا آن موقع ما شاهد 100 بازی جدید خواهیم بود.
آقای Mehdi گفته اند:
به سرمایه گذاری در Xbox 360 ادامه می دهیم و هر دو دستگاه می توانند با یکدیگر کار کنند. بدین معنی نیست بعد از عرضه Xbox One کنسول 360 از کار بیفتد. پشتیبانی ادامه دارد.
در مورد ارزش Xbox One ایشان گفته اند:
شما ما را طی سالها دیده اید که به طور مداوم بر روی ارزش تمرکز می کنیم. نقاط مختلفی در چرخه زمانی که شما روی سخت افزار جدید سرمایه گذاری می کنید وجود دارد. 360 هفت الی هشت سال عمر کرد و این زمان تا 3 سال دیگه هم ادامه خواهد داشت. هم اکنون فوق العاده ارزشمند است. برخی از موارد هنگام سرمایه گذاری در سال عرضه زمان می برد. ما مشترکین Xbox Live را دیده ایم که در حال افزایش است تعداد اعضا هم اکنون بیش از 48 میلیون نفر است. ما بازی های بیشتری بیش از هر موقعی عرضه خواهیم کرد. می خواستم همین ها را بگویم. فقط این نیست که تا آخر خط بروید و بلکه بایستی ارزشمند نیز باشید.
برنامه های مایکروسافت را چطور ارزیابی می کنید؟
GB

اگه منظورش بازی های مولتی پلتفرم هست که برا 3 سال خیلی کمه !
اگه بازی های انحصاری هم منظورش بوده اونم از نوع خوبش که بعیده!!
اصلا مایکروسافت تو این 6-7 سال که از عمر 360 گذشته 100 تا بازی انحصاری به درد بخور داده که حالا می خواد تو 3 سال اونم در حالی که وان اومده ارائه بده؟! !!
2013 آخرین سال رسمی نسل فعلی بود و حمایتهای مایکروسافت از 360 در برابر حمایتهای سونی از پلی 3 مثل قطره در مقابل دریا بود!!!
الان من خیلی شجاعم که جرئت کردم این ها رو بگم !! تا چیزی بگی میشی ترولر!!:d

خبر خیلی خوبی بود
سونی هم چنین موردی رو درمورد PS3 اعلام کرده بود

این خبر دیگه فکر نکنم جای ترول داشته باشه پس دوستان ترولر بیخیال این تاپیک بشید.

بله ساپورت مایکرو هیچ جایی نظیر نداره!!x360 اومد به بازار مایکرو اصلا یادش رفت کنسولی به اسم xbox original وجود داره!!!حالا هم xbox 1 قراره چند ماه دیگه بیاد که اینبار x360 به خاطره ها میپیونده!!!:))
تازه اومد به بازار کهنه میشه دل آزار!!!

من خودم 360 دارم ولی واقعا مایکروسافت اصلا تو این یکی دو سال گذشته حمایت خوبی از 360 نکرد . سونی توی آخرین سال حضور ps3 دو تا IP جدید و دو سه تا عنوان انحصاری تاپ داده بیرون ولی مایکرو عملا بعد از هیلو 4 که یک سال پیش اومد بیرون فقط یه نسخه داغون از گیرز رو عرضه کرد و تمام . به نظر من که منظورش از صد بازی همون فیفا و ... هستند و حتی عنوان های تاپ نسل بعد که مولتی هستند هم بعیده دیگه از 2014 به بعد برای 360 بیاد .
من که احتمالا میرم سمت ps4 .

به نظرم x360 اینقدر سوداور بوده و هست که مسلما مایکرو برای اینکه بازارش رو از دست نده چند تا انحصاری مشترک می زنه .....

ماشالله ترولر های زحمتکش سایت بازم اعلام وجود کردن .... اخه خدایی کجای این خبر ترول داره!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or